תפוחי אדמה אפויים מעוכים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה מעוכים אפויים

תפוחי אדמה אפויים מעוכים

בפירוש אחד המתכונים הכי טובים לתפוחי אדמה, קסם של מתכון. אני חושבת שאפילו נסחפתי שאני קוראת לזה מתכון.
אין שום מתכון יש כאן דרך לאפות את תפוחי האדמה שהתוצאה היא תפוחי אדמה נהדרים. אני אוהבת להכין כמות שיהיה מספיק לנשנש מידי פעם וגם רצוי שיגיע משהו לשולחן 🙂
נטו תפוחי אדמה עם מלח ושמן בלי תבלינים, מקבלים כאן את הטעם הנפלא של התפוחי אדמה, תוספת מושלמת לכל ארוחה, תפוחי אדמה ממכרים קלים ונחטפים!

מרכיבים:

מכירים את התפוחי האדמה הקטנים שמגיעים בשקיות יחסית גדולות ?
אז הכוונה לתפוחי האדמה האלה. אפשר להשתמש בכמה שרוצים החלטה שלכם.
שימו לפחות 20 שימלא תבנית של תנור
מלח
שמן

הכנות:

1. לחמם תנור ל 200 מעלות.

2. בינתיים לקלף את התפוחי אדמה, להניח בתבנית עם נייר אפייה, להזליף על התפוחי אדמה שמן ולפזר מלח, להכניס לתנור ולאפות כ 20 דקות, אולי קצת יותר התפוחי אדמה אמורים להיות רכים ומעט זהובים.

4. לקחת מועך של פירה ולמעוך כל תפוח אדמה להשאיר קצת עובי לא למעוך עד הסוף, להבריש את התפוחי אדמה בשמן  ולאפות עוד כ 30 – 40 דקות התפוחי אדמה מזהיבים.

  • *כדאי לדעת ש…
    לא להכין מראש רק ביום ההגשה, מומלץ להשתמש בתפוחי אדמה קטנים – בינוניים התוצאה יותר טובה.

מתכוני תפוחי אדמה

33490 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תפוחי אדמה מעוכים אפוייםתפוחי אדמה מעוכים אפויים

תפוחי אדמה מעוכים אפוייםתפוחי אדמה מעוכים אפויים

גולשים מכינים וממליצים:

סמדר : “הכנתי את המתכון וזה פשוט נחטף. הילדים אמרו שהם לא טעמו דבר טעים כזה הרבה זמן. את פשוט אלופה!!!!”

ריקי : “יאווו הכנתי עוד לפני שהספקתי לשים בצלחות הכל נחטף יאוווו תודה ענקית”

מירב : “הבת שלי: יו איזה טעים..יאמי!
ככה אני אוהבת לשמוע אחרי שמכינה..אגב, זו כבר פעם שנייה..גם בסיבוב הקודם טרפו..”

שושנה : “תפוחי אדמה נהדרים!!
ילדים ומבוגרים חיסלו במהירות! תזכרו להכין הרבה…”

מרב : “התפו”א יצאו נפלא ומגוונים את הארוחה (אצלנו אין ארוחה ללא תוספת של תפו”א) ובכלל המתכונים שלך מככבים אצלנו! איזה כיף שיש אותך (:”

אפרת : “ואי ואי ואי!!! יזה מעדן אין דברים כאלה… מאין שילוב מדהים כזה בין פירה וצ׳יפס! מהמםםם”

70
תגובות

  הרשם  
עדכן
עודד

גרסה נוספת:
לבשל את תפוחי האדמה במים רותחים כ- 15 דק’ (או עד שייתרככו).
להוציא מהמים להניח בתבנית על נייר אפיה.
מועכים כל תפוח-אדמה.
למתכון חלבי: ממסים חמאה ומוסיפים לה כ-8 שיני שום קתוש מלח גס ופלפל שחור גרוס.
בעזרת מברשת מורחים כל תפוח אדמה בתערובת ולתנור לעוד כ-20 דק’.
לשימוש בשרי: מחליפים את החמאה בשמן זית איכותי.
בתאבון

דלית

היי ניקי, האם זה מתאים לאירוח משפחתי של 15 אנשים? כמה תפוחי אדמה צריך?

ריקי

יאווו הכנתי עוד לפני שהספקתי לשים בצלחות הכל נחטף יאוווו תודה ענקית

יונתן

זה יצא לי שרוף

הדסה

הכנתי ויצא מדהים! עכשיו!

רותי ב.

ניקי, יש לי מלח רגיל וגם מלח עבה לבישול.
תודה רבה על עזרתך. אין עלייך!

רותי ב.

ניקי בוקר טוב, באיזה מלח צריך להשתמש? מלח רגיל,דק או העבה? תודה מראש. עדיין לא הכנתי את המתכון הזה, צריך הרבה זמן כדי להכין את המתכונים המופלאים שלך.