ניוקי מוקפץ עם שעועית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ניוקי מוקפץ עם שעועית

ניוקי מוקפץ עם שעועית

איזה נישנוש טעים! לאכול את השעועית הזאת זה כמו חטיף אי אפשר להפסיק ותאמינו לי שניסיתי תוך כדי שאני מנשנשת כל רגע.
שעועית  מומלץ להחזיק באופן קבוע בבית זאת התוספת המושלמת לארוחה. הוספתי ניוקי שיתן למנה קצת נפח, עגבניות ונגיעות שום איזה טעים!
מה שיפה במנה הזאת שהיא מהירה אפילו אין צורך להכין אותה מראש. 10 – 15 דקות וזה על השולחן.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

250 ג’ ניוקי
250 ג’ שעועית ירוקה / צהובה
15 – 20 עגבניות שרי חצויות
2 כפות סילאן
2 שיני שום
כף א. מרק
1/3 כפית פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

  1. 1. להרתיח מים לבשל את השעועית כ 5 דקות ולסנן, השעועית צריכה להיות פריכה.

2. להרתיח מים עם 3/4 כפית מלח להוסיף את הניוקי ולבשל עד שהם צפים ורכים כ 5 – 7 דקות ולסנן.

3. לפרוס את השום לפרוסות, לחמם מחבת עם 3  כפות שמן לטגן את פרוסות השום עד הזהבה קלה, לחצות את העגבניות להוסיף לשום לטגן שתי דקות מידי פעם להקפיץ.

4. להוסיף את השעועית להקפיץ כשתי דקות על האש להוסיף סילאן ולתבל עוד דקה על האש ולהוריד.

12084 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

ליאת : “חייבת לציין שנכנסתי את המתכון הזה עשרות פעמים והוא פשוט מושלם!! כתוספת לארוחה או צהריים בפני עצמה ביום שישי..מדהים!! תודה על עוד מתכון מעולה”

17
תגובות

  הרשם  
עדכן
עינבל

היי ניקי.. למה לא עגבניות רגילות? והאם מתאים פה גם בטטה?

ליאת

חייבת לציין שנכנסתי את המתכון הזה עשרות פעמים והוא פשוט מושלם!! כתוספת לארוחה או צהריים בפני עצמה ביום שישי..מדהים!! תודה על עוד מתכון מעולה