רוטב עגבניות ובזיליקום לספגטי
מתחשק לכם לאכול פסטה טובה לארוחת ערב ? רגע רגע אני יודעת לא הספקתם להכין ארוחת צהריים ואוטוטו הילדים כאן ואתם עדיין שוברים את הראש מה להכין ואם אפשר מתכון מהיר וכמובן טעים.
תכירו את הפסטה של הרגע האחרון, אני אוהבת את הרוטב הזה והוא הכי פסטה בעולם זה מתכון שממתין לרגע שלא הכנתי כלום לארוחת צהריים והיא אפילו מתאימה לארוחת ערב עם ירקות טריים ליד זה מושלם.
בא לכם טיפ או יותר נכון אחד מהסודות שלי במטבח ? אני מכינה את הרוטב מראש ולפעמים אני אפילו מקפיאה, תמיד צריך רוטב לפסטה משובח בהתראה של רגע (תשאירו בינינו)
3 מנות
מרכיבים:
250 ג' פסטה
בצל קטן חתוך קטן
7 עגבניות יפות
5 – 6 שיני שום חתוכות קטן
חצי כוס בזיליקום חתוך קטן
כוס מים
כפית רסק עגבניות
כפית פפריקה מתוקה
כפית סוכר
כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
מעט מלח
הכנות:
1. למלא סיר עם מים ולהרתיח, לסמן איקס על כל עגבנייה להכניס למים לבשל 3 דקות לסנן לקלף (זהירות חם) ולחתוך לקוביות.
2. לחמם מחבת / סיר עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הבצל כדקה, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן עד הזהבה להוסיף את העגבניות מים רסק סוכר ותבלינים, להרתיח לכסות, להנמיך ולבשל כ 15 – 20 דקות, מידי פעם לערבב.
3. לקראת הסוף להוסיף את הבזיליקום ולאזן טעמים.
4. להכין את הפסטה לפי ההוראות שעל השקית ולהוסיף ולערבב עם הפסטה.