חצילים קלויים עם עדשים ירוקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חצילים קלויים עם עדשים ירוקות

חצילים קלויים עם עדשים ירוקות

אני אוהבת עדשים התחלתי לאכול עם כפית ישר מהמחבת. היה כל כך טעים שלא רציתי שום דבר אחר. הוספתי חצילים קלויים יצא מעולה.

מרכיבים:

חציל מאורך
חצי כוס עדשים ירוקות
בצל חצוי ופרוס
3 שיני שום פרוסות
2 גזרים חתוכים למקלות
כפית כמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

  1. 1. להשרות את העדשים כחצי שעה, להרתיח מים ולבשל אותן כ 30 – 40 דקות הן אמורות להיות רכות.
  1. 2. לחמם תנור ל 180 מעלות, לחתוך את החציל לאורך לסדר בתבנית על נייר אפייה משומן להזליף שמן זית / קנולה לתבל עם מלח ולאפות כ 30 דקות החצילים רכים ומזהיבים.

3. לטגן את הגזרים כ 5 דקות על אש גבוהה, לטגן את הבצל להוסיף את השום להוסיף את העדשים לטגן כמה דקות ולתבל.

4. לגלגל את פרוסות החצילים לשים בצלחת הגשה את העדשים מעל לסדר את החצילים, לפזר קצת עדשים מעל ולהזליף שמן זית.

10943 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חצילים קלויים עם עדשים ירוקותחצילים קלויים עם עדשים ירוקותחצילים קלויים עם עדשים ירוקותחצילים קלויים עם עדשים ירוקות

גולשים מכינים וממליצים:

חיה : “טעים! מאוד מומלץ”

21
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליאת

היי, בכמה מים צריך לבשל את העדשים?

ליאור

אני רואה בתמונה סלרי?

מושקי

יכול להתאים גם עם עדשים כתומות?