כרוב אפוי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרוב אפוי

כרוב אפוי

מעדן! כל כך פשוט כל כך טעים (אני יודעת שאני אומרת את זה הרבה אבל באמת שהמתכונים כאן קלים אז יוצא לי נו..)
הפשטות והטעם הנפלא, אני אומרת מראש דקה עבודה וזה נכנס לתנור והתוצאה מושלמת. ממכר בטירוף.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

כרוב עדיף כמה שיותר גדול
(בעצם עדיף שני כרובים)
שמן זית
מלח

זהו ? כן זהו

הכנות:

1. לחמם תנור ל 200 מעלות.

2. לחתוך את הכרוב גס מאוד, שימו לב לתמונות.

3. לסדר על נייר אפייה להזליף שמן זית ולפזר מלח.

*4. לאפות כ 30 – 40 דקות או עד שמזהיב – משחים.

מדהים!

בנוסף בתמונות יש מאפינס זיתים, עגבניות מיובשות בשמן זית, מקלות לחםפיצה ומוס שוקולד באלכסון.

21513 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרוב אפויכרוב אפויכרוב אפויכרוב אפוי

כרוב אפויכרוב אפוי

גולשים מכינים וממליצים:

גיל : “מעולה מעולה!”

ענת : “כולם הרימו גבה כשאמרתי שאני אופה את הכרוב, אבל בסוף ליקקו את המזלג:-) והכל התחסל. תודה על מתכון פשוט מאוד!”

עדינה : “הכנתי בשישי שעבר , בעלי היה מופתע מאאאד שראה שאני מכניסה לתנור…
כשהוצאתי חיסל את כל התבנית, תקשיבי זה תחליף מעולה לכרובית טעם פיצוצי!!!!!
מיותר לציין שהשבוע בעלי שוב חזר עם כרוב..”

מיכל : “האמת שאני כבר תקופה ארוכה מכינה את הכרוב הזה
חייבת לציין ששיווקתי אותו בכל מקום הורים אחים חברים וכולם אהבו
תודה רבה על המתכון הקליל והטעים הזה! פינוק אמיתי ודיאטטי!”

אניה : “טעים !!!!!!!!!!!
לא ייאמן כמה שזה טעים !
הכנתי ופשוט לא הפסקנו לנשנש עד שנעלם”

45
תגובות

  הרשם  
עדכן
ענבל

היי ניקי, אני מארחת ורוצה להכין כמה שיותר מראש. אפשר להכין מראש ? ואחכ רק לחמם? תודה

אורה מקובסקי

ניקי, אמאאאא כמה שזה טעים! אין שבוע שאני לא מכינה….הכי קל בעולם…מכרסמת את זה כמו ביסלי…