

כרוב אפוי פריך ודיאטטי
מעדן! כל כך פשוט כל כך טעים (אני יודעת שאני אומרת את זה הרבה אבל באמת שהמתכונים כאן קלים אז יוצא לי נו..)
הפשטות והטעם הנפלא, אני אומרת מראש דקה עבודה וזה נכנס לתנור והתוצאה מושלמת. ממכר בטירוף.
3 – 4 מנות
מרכיבים:
כרוב עדיף כמה שיותר גדול
(בעצם עדיף שני כרובים)
שמן זית
מלח
זהו ? כן זהו
הכנות:
1. לחמם תנור ל 200 מעלות.
2. לחתוך את הכרוב גס מאוד, שימו לב לתמונות.
3. לסדר על נייר אפייה להזליף שמן זית ולפזר מלח.
*4. לאפות כ 30 – 40 דקות או עד שמזהיב – משחים.
מדהים!
גולשים מכינים וממליצים:
גיל : “מעולה מעולה!”
ענת : “כולם הרימו גבה כשאמרתי שאני אופה את הכרוב, אבל בסוף ליקקו את המזלג:-) והכל התחסל. תודה על מתכון פשוט מאוד!”
עדינה : “הכנתי בשישי שעבר , בעלי היה מופתע מאאאד שראה שאני מכניסה לתנור…
כשהוצאתי חיסל את כל התבנית, תקשיבי זה תחליף מעולה לכרובית טעם פיצוצי!!!!!
מיותר לציין שהשבוע בעלי שוב חזר עם כרוב..”
מיכל : “האמת שאני כבר תקופה ארוכה מכינה את הכרוב הזה
חייבת לציין ששיווקתי אותו בכל מקום הורים אחים חברים וכולם אהבו
תודה רבה על המתכון הקליל והטעים הזה! פינוק אמיתי ודיאטטי!”
אניה : “טעים !!!!!!!!!!!
לא ייאמן כמה שזה טעים !
הכנתי ופשוט לא הפסקנו לנשנש עד שנעלם”
היי ניקי. שבוע טוב. לא מצאתי מידע לגבי האם חותכים לתנור עם הגזע או שאת הגזע מוציאים החוצה מראש?
תודה.
אפשר להכין כך גם עם כרןב סגול?
ניקי תודה יצא ככ טעים הכל התחסל!! כמו שכתבת..להכין 2 כרובים…שבת שלום
הי ניקי, לפזר מלח שולחן או מלח גס?
טעים מאוד אבל בבקשה לערוך *לזלף שמן זית ולא להזליף…….
הי ניקי, את חושבת שיעבוד גם עם כרוב סגול?