כרוב אפוי פריך ודיאטטי
אל תכינו זה מסוג הדברים שאי אפשר להפסיק לאכול זה מעדן!
כל כך פשוט כל כך טעים וזה אפוי מינימום שמן והטעם הורס. אין כאן מצרכים אפילו לקרוא לזה מתכון זה היסחפות בסך הכל צריך כרוב ותנו לתנור לעשות את הקסם שלו, 5 דקות הכנה זהו תכניסו לתנור ותלקקו את האצבעות.
עד שלא מכינים לא מבינים כמה שזה שווה והבונוס שזה אפילו דיאטטי. צריך עוד משהו ?
3 – 4 מנות
מרכיבים:
כרוב עדיף כמה שיותר גדול
(בעצם עדיף שני כרובים)
שמן זית
מלח
זהו ? כן זהו
הכנות:
1. לחמם תנור ל 200 מעלות.
2. לחתוך את הכרוב גס מאוד, שימו לב לתמונות.
3. לסדר על נייר אפייה להזליף שמן זית ולפזר מלח.
*4. לאפות כ 30 – 40 דקות או עד שמזהיב – משחים.
מדהים!
גולשים מכינים וממליצים:
גיל : "מעולה מעולה!"
ענת : "כולם הרימו גבה כשאמרתי שאני אופה את הכרוב, אבל בסוף ליקקו את המזלג:-) והכל התחסל. תודה על מתכון פשוט מאוד!"
עדינה : "הכנתי בשישי שעבר , בעלי היה מופתע מאאאד שראה שאני מכניסה לתנור…
כשהוצאתי חיסל את כל התבנית, תקשיבי זה תחליף מעולה לכרובית טעם פיצוצי!!!!!
מיותר לציין שהשבוע בעלי שוב חזר עם כרוב.."
מיכל : "האמת שאני כבר תקופה ארוכה מכינה את הכרוב הזה
חייבת לציין ששיווקתי אותו בכל מקום הורים אחים חברים וכולם אהבו
תודה רבה על המתכון הקליל והטעים הזה! פינוק אמיתי ודיאטטי!"
אניה : "טעים !!!!!!!!!!!
לא ייאמן כמה שזה טעים !
הכנתי ופשוט לא הפסקנו לנשנש עד שנעלם"