כרוב אפוי פריך ודיאטטי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

כרוב אפוי פריך ודיאטטי

מעדן! כל כך פשוט כל כך טעים (אני יודעת שאני אומרת את זה הרבה אבל באמת שהמתכונים כאן קלים אז יוצא לי נו..)
הפשטות והטעם הנפלא, אני אומרת מראש דקה עבודה וזה נכנס לתנור והתוצאה מושלמת. ממכר בטירוף.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

כרוב עדיף כמה שיותר גדול
(בעצם עדיף שני כרובים)
שמן זית
מלח

זהו ? כן זהו

הכנות:

1. לחמם תנור ל 200 מעלות.

2. לחתוך את הכרוב גס מאוד, שימו לב לתמונות.

3. לסדר על נייר אפייה להזליף שמן זית ולפזר מלח.

*4. לאפות כ 30 – 40 דקות או עד שמזהיב – משחים.

Baked cabbage

מדהים!

62086 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרוב אפוי פריך ודיאטטיכרוב אפוי פריך ודיאטטי

גולשים מכינים וממליצים:

גיל : “מעולה מעולה!”

ענת : “כולם הרימו גבה כשאמרתי שאני אופה את הכרוב, אבל בסוף ליקקו את המזלג:-) והכל התחסל. תודה על מתכון פשוט מאוד!”

עדינה : “הכנתי בשישי שעבר , בעלי היה מופתע מאאאד שראה שאני מכניסה לתנור…
כשהוצאתי חיסל את כל התבנית, תקשיבי זה תחליף מעולה לכרובית טעם פיצוצי!!!!!
מיותר לציין שהשבוע בעלי שוב חזר עם כרוב..”

מיכל : “האמת שאני כבר תקופה ארוכה מכינה את הכרוב הזה
חייבת לציין ששיווקתי אותו בכל מקום הורים אחים חברים וכולם אהבו
תודה רבה על המתכון הקליל והטעים הזה! פינוק אמיתי ודיאטטי!”

אניה : “טעים !!!!!!!!!!!
לא ייאמן כמה שזה טעים !
הכנתי ופשוט לא הפסקנו לנשנש עד שנעלם”

78
תגובות

  הרשם  
עדכן
עדינה

הכנתי בשישי שעבר , בעלי היה מופתע מאאאד שראה שאני מכניסה לתנור…
כשהוצאתי חיסל את כל התבנית, תקשיבי זה תחליף מעולה לכרובית טעם פיצוצי!!!!!
מיותר לציין שהשבוע בעלי שוב חזר עם כרוב..
אין מה היינו עושים בלעדיך..

מירוש

איך לא חשבתי על זה קודם! טעים מאוד וברור שקל להכנה.

הילה

וואווווו וואווווו ווואוווווו הפתעה ממש!!!!
בתור אחת שלא סובלת ירקות אכלתי מזה מלאאאא!!!
ללא ספק אאמץ זאת!!!
תודה רבה על מתכון בכלום זמן וטעים ממש❤️

nili

מעדן ממש! מאז שהמתכון פורסם אני מכינה לפחות פעמיים בשבוע וזה תמיד מתחסל. כרגע אני מנועה מכרובית והמתכון הזה משמש לנו כתחליף שאהוב על כולם.
פשוט וגאוני. תודה ניקי

ליבי

נשמע לי מאד טעים אבל עם מה אפשר להגיש את זה?
עם ארוחה בשרית?

מיכל

מדהים!! אפשר לחמם במיקרו אחכ? זה ישאר טעים?

אתי

צריך להתרכך? או להשאר קראנצ’?