חיטה עם אטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חיטה עם אטריות

חיטה עם אטריות

נכון שלרוב אתם משתמשים בחיטה בחמין ? בסוף השבוע הקרוב החמין יככב ותיהיה כמובן חיטה וגריסים ושעועית ותפוחי אדמה בקיצור סירים מלאים כל טוב יהיו בסוף השבוע.
אני אוהבת חיטה ולא רק בחמין זאת אחלה תוספת ברגע שיש לי חיטה שעברה השרייה אפשר להכין ממנה דברים טובים.
חיטה עם אטריות (שימו לב שיש כאן קריצה לילדים הוספתי אטריות) שתי דקות הכנה כל השאר זה על האש ואיזה כיף שזה נחשב  לבריא.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

חצי כוס חיטה מושרית לילה שלם
2 גזרים
חצי כוס אטריות דקיקות
כוס וחצי מים רותחים
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחמם סיר עם שתי כפות שמן להוסיף את האטריות ולטגן תוך כדי בחישה עד שהאטריות מזהיבות,  לחתוך לקוביות קטנות את הגזרים להוסיף ולהמשיך לטגן עוד כדקה.

2. להוסיף את החיטה, מים ואת שאר המצרכים להרתיח לכסות להנמיך ולבשל 45 דקות להשאיר מכוסה 15 דקות נוספות.

4611 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חיטה עם אטריותחיטה עם אטריותחיטה עם אטריות

11
תגובות

  הרשם  
עדכן
אפרת פרץ

היי ניקי..
האם אפשר להכין את זה עם גריסים? אני רוצה להכין תבשיל גריסים לארוחת ערב ויש לך באתר מתכונים של גריסים רק בתוך מרק
אשמח לתשובותיך המהירות

שיקמה

בוקר טוב ניקי ,, אני מאוד רוצה להכין את התבשיל הזה לצהריים ולא השריתי את החיטה ..מה ניתן לעשות ?

גיטל

היי ניקי
האם אפשר להוסיף לזה בשר טחון?

מוניה

טעים מאוד היכנתי מזרעי כוסמין שם הכוב התורן אצלי במקום מזרעי חיטה

מירוש

תבשיל מצוין וטעים מאוד! חיטה בטעם של פתיתים. האטריות מוסיפות הרבה.

מוניה

האם אין צורך לרכך בבישול את האיטריות לפני הטיגון? נראה מתכון מגניב