אורז לחמין בקוקי
זה הכי פשוט שיכול להיות, אין בישול פשוט להוסיף את האורז לחמין האורז סופג את כל הטעמים של החמין ויוצא נהדר.
זה אחד הדברים שהילדים שלי הכי אוהבים ותמיד מתלוננים שאני לא מכינה מספיק. תענוג של אורז לחמין, טעמים נהדרים.
מרכיבים:
2 כוסות אורז יסמין , פרסי
2 כוסות מים חמימים
2 כפות שמן
2 כפיות מלח שטוחות
הכנות:
1. לשים את האורז בקערה ולכסות במים חמימים וקצת יותר, להשרות כחצי שעה.
2. להעביר לשקית קוקי כולל הנוזלים לסגור את השקית ולתבל.
3. לעשות חורים בשקית מכל הכיוונים אני ממליצה לעשות את זה כשנמצאים ליד החמין, לעשות את החורים ואז זריז להשקיע בתוך הרוטב כשרק קצה השקית מבצבץ.
*4. להכין את החמין. לפני ההגשה לפתוח את השקית יוצא אחלה אורז פשוט נהדר.