פטריות עם ירקות
15 דקות הכנה אפילו פחות, זה אחד המתכונים הזריזים שאני מכינה, 15 דקות והוא מוגש לשולחן, מתאים לכל סוגי הארוחות, טוב מי לא אוהב ירקות ? אני אוהבת להגיש ירקות בארוחה, בשרי / חלבי לא משנה זה מתאים.
תגישו על מצע של אורז לבן וזאת תוספת נהדרת.
4 מנות
מרכיבים:
15 פטריות שמפיניון
10 פרחי כרובית
3 גזרים
2 פלפלים אדומים
2 שיני שום
בצל
כף רוטב צ'ילי מתוק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
- 1. להרתיח מים לבשל את הכרובית כשתי דקות ולסנן, במידה והפרחים גדולים לחצות לחצי ואפילו לרבעים.
2. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן, את הפלפלים והגזרים לחתוך למקלות לטגן כמה דקות הירקות מתרככים, לחתוך את הבצל לרבעים ולפרוס דק להוסיף לירקות ולטגן כשתי דקות, תוך כדי לפרוס את השום ולהוסיף לטיגון.
3. להוסיף את הכרובית להוסיף לירקות ולטגן כמה דקות, לחתוך את הפטריות לרבעים להוסיף לירקות לטיגון של שתי דקות.
4. להוסיף את הצ'ילי לתבל ולהוריד מהאש.
הוגש עם מטבוחה ומרק עגבניות.
כדאי לדעת ש…
את פרחי הכרובית אני מעדיפה לאפות ב 180 מעלות כ 40 דקות עד הזהבה ואז אני מוסיפה אותם ברגע האחרון לירקות. את הצ'ילי אפשר להחליף בסילאן.