שיפודי פטריות למנגל
אחד הדברים הכי טובים שיש, ללקק ת'אצבעות זה מושלם. אני מראש ממליצה להכפיל כמויות או בעצם להשליש, עזבו את הבשר זה החלק הכי טעים כשעושים על האש. סלט ירקות ליד יחד עם צ'יפס ותחשבו כמה החיים טעימים ואחר כך תלכו לקחת עוד.
מרכיבים:
20 פטריות שמפיניון בינונית – קטנות
1/3 כוס שמן זית
כף פפריקה מתוקה
כפית רוטב סויה
כף רוטב צ'ילי מתוק
חצי כפית גריל עוף
כפית שום כתוש
כף א. מרק / מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס
הכנות:
1. לשים את הפטריות בקערה, לערבב את שאר המצרכים להוסיף לפטריות לערבב טוב שכל הפטריות יהיו מתובלות.
2. לשפד את הפטריות ולהניח על המנגל.
מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂
כדאי לדעת ש…
זה מעולה! אני יודעת שעושים מנגל החלק המרכזי זה הבשר אבל לשיפודי פטריות יש מקום של כבוד הם מתחסלים. אנשים ממהרים לאכול אותם לפני שיגמר, אף פעם אין מספיק.
תכפילו כמויות ואפילו תשלישו לא תרגישו איך שזה נגמר זה בקושי מצליח להגיע לשולחן חצי כבר מתחסל בדרך.
גולשים מכינים וממליצים:
גנית : "וואוו איזה טעים הכנתי רק 20 וזה נחטף כמו גרעינים
פעם הבאה לשלש כמויות, לא פחות!!! ביתי הטבעונית כל כך נהנתה !!!
תודה רבה רבה על מתכון מעולה"
ציפי : "ניקי יקרה
מפתיע – כמה פשוט ככה מ ד ה י ם
או כמו שהבת שלי אמרה – "נדיר"."