פירה עם ערמונים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פירה עם ערמונים

פירה עם ערמונים

טעים טעים, זה בקושי הצליח להגיע לפירה, היו לי תכנונים בראש להכין פירה לשים מעל בצל מטוגן עם ערמונים שכבה יפה באמת שהכל היה מתוכנן עד הרגע שהכנתי את הערמונים.
אתם יודעים כמה שזה טעים ? לא צריך פירה צריך מזלג ולאכול ישירות מהמחבת זה טעים בטירוף. בסופו של דבר משהו כן הצליח להגיע לפירה.
טעים ביותר ערמונים ותפוחי אדמה זה שילוב נהדר ואני ממליצה להכין יותר מהבצל והערמונים רק ליתר ביטחון 🙂

מרכיבים:

7 תפוחי אדמה בינוניים
שקית ערמונים בוואקום
בצל גדול
כפית מלח


הכנות:

1. לקלף את תפוחי האדמה, למלא סיר עם מים להרתיח ולבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים, רצוי לוודא עם סכין.

2.  לסנן את תפוחי האדמה, להוסיף 2 כפות שמן + שליש כוס מימי הבישול של התפוחי אדמה ואת המלח, למעוך לעיסה אחיד ולהעביר לצלחת הגשה.

3. לחצות את הבצל ולפרוס דק, לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן לטגן את הבצל כשתי דקות הוא מזהיב קלות, לפרוס את הערמונים לפרוסות דקות להוסיף לבצל להקפיץ יחד דקה שתיים להוריד מהאש ולפזר על הפירה, לפזר קצת מלח ומעט פטרוזיליה קצוצה מעל.

7426 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פירה עם ערמוניםפירה עם ערמוניםפירה עם ערמונים


6
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורטל

טעים מאוד מאוד, הגשתי בארוחה צמחונית, והיה מספק כמו מנת בשר. חשבתי להוסיף פטריות בפעם הבאה. יכול להתאים?

משי

התכוונת לערמונים קלופים וקלויים בוואקום?
ותודה רבה על הכל, כבר לא זוכרת מה זה לבשל בלעדייך…

חפצי❤

וואווו תודה על מתכון מצויין קל וטעים תוספת מעולה לשניצלים המהממים שלך

רבקה

ניקי יקרה
תודה על מתכון מרענן וחגיגי שגיוון לנו את מצעד התפוחי אדמה של פסח (; כולם נהנו!