יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים בישול במיקרוגל מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים תוספות

כרובית ברוטב במיקרו

27 מאי 2018
(Visited 7,240 times, 1 visits today)
כרובית ברוטב במיקרו

כרובית ברוטב במיקרו

אני אוהבת מתכונים כאלה 10 דקות במיקרו והכרובית מוכנה זה כל העניין. אני אוהבת מתכונים קלים אבל לפעמים אני מופתעת כמה שהם קלים, לשים את כל המצרכים בקערה להכניס למיקרו ולחזור אחרי 10 דקות.
יכול להיות יותר קל מזה ? זאת תוספת מושלמת לצהריים בכלום עבודה, בתאבון.

3 מנות

מרכיבים:

כרובית קטנה
חצי כוס מים
בצל
2 שיני שום
כף שטוחה פפריקה מתוקה
מעט כורכום
שליש כפית פלפל שאטה טחון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • מרק אפונה

    קסם של מרק כמה פשוט כמה טעים והבונוס במרק הזה שאפשר להכין אותו יום קודם והוא רק משתבח בטעמו.
    איך שהתחילו הטיפות הראשונות של הגשם דיגדג לי בקצוות האצבעות להכין מרק אפונה זכרתי שיש לי אפונה יבשה במזווה משם זה כבר היה קלי קלות להכין את המרק, ללא השרייה של האפונה והכל נכנס לסיר אחד,
    5 דקות הכנה ו 30 דקות בישול ויש לי יאמי של מרק אפונה.
    תשמעו קוריוז בזמן בישול המרק דלת הבית נפתחת בפתאומיות בלי לדפוק השכן נכנס בריצה למטבח ואומר
    "אני חייב לצלם את המרק שאת מכינה לחבר שלי" מצלם ויוצא.
    כן נשארתי בשוק למספר רגעים אפילו לא הספקתי לומר כלום.

    3 מנות

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק"ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים, לחתוך את הכרובית לפרחים קטנים לבשל אותה 5 דקות ולסנן.

2. לשים במחבת 2 כפות שמן לחתוך את הבצל לקוביות ולטגן עד שמזהיב, להעביר את הבצל לתבנית שמתאימה למיקרו להוסיף את שאר המצרכים כולל הכרובית.

3. לכסות עם ניילון נצמד להכניס למיקרו ל 10 דקות, לבדוק שהכרובית רכה.

הוגש עם לביבות ירק, לביבות ברוקולי, פאייה ספרדית, מרק עגבניות ושניצלונים

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין יום מראש, אפשר לוותר על הבישול המוקדם של הכרובית אני מעדיפה שלא, רוצים להכין על הגז ?

כרובית ברוטב במיקרוכרובית ברוטב במיקרוכרובית ברוטב במיקרו

הרשם
עדכן
10 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי, ניילון נצמד במיקרו זה בטוח לכל הסוגים? לא שמעתי על זה אף פעם, לא יודעת מה נחשבת עוצמת המיקרו שלי..

היי ניקי
רציתי לדעת אם אפשר לעשות את אותה פעולה במחבת?

שאלה קצת אחרת 🙂 ואם אין לי ניילון נצמד? אפשר לכסות במכסה שמתאים למיקרו?

הי ניקי, המתכון נראה מיוחד, אני משוגעת על כרובית.
שתי שאלות: 1. אני משתמשת (מטעמי כשרות) רק בכרובית הקפואים. זה ייצא בסדר?
2. אסור לי (דיאטה) אבקת מרק, להכין אותו דבר חוץ מהאבקה?

תודה רבה על האתר הענק!