יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים בישול במיקרוגל מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים תוספות

כרובית ברוטב במיקרו

27 מאי 2018
(Visited 7,881 times, 6 visits today)
כרובית ברוטב במיקרו

כרובית ברוטב במיקרו

אני אוהבת מתכונים כאלה 10 דקות במיקרו והכרובית מוכנה זה כל העניין. אני אוהבת מתכונים קלים אבל לפעמים אני מופתעת כמה שהם קלים, לשים את כל המצרכים בקערה להכניס למיקרו ולחזור אחרי 10 דקות.
יכול להיות יותר קל מזה ? זאת תוספת מושלמת לצהריים בכלום עבודה, בתאבון.

3 מנות

מרכיבים:

כרובית קטנה
חצי כוס מים
בצל
2 שיני שום
כף שטוחה פפריקה מתוקה
מעט כורכום
שליש כפית פלפל שאטה טחון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • חזה עוף מוקפץ עם תפוחי אדמה

    היום אני מכינה ארוחת צהריים לילדים ולא שניצל וממש בא לי להכין משהו טוב, הלכתי על חזה עוף עם טעמים טובים הוספתי תפוחי אדמה שיצאו רכים וזהובים והכי יפה הם ספגו את כל הטעמים של החזה עוף.
    הקפצתי הכל ביחד נשנשתי תוך כדי ומזה נהנתי איזה כיף של ארוחת צהריים עם מצרכים שיש לכל אחד בבית.
    אין כאן התעסקות ויש כאן תוצאה נהדרת חזה עוף רך מוקפץ עם תפוחי אדמה זהובים, הוספתי סלט ירקות ליד ובשבילי חצילים מוחמצים.
    אין כמו ארוחת צהריים טובה, תודה רבה הייתי כאן 🙂

    4 מנות

  • אורז סיני מוקפץ עם ירקות

    איך מתכון נולד ? משאריות אורז לבן שאף לא רצה לאכול ובכל זאת אין מצב שאני אזרוק וככה נולד מתכון משגע של אורז מוקפץ עם ירקות שיצא מושלם, אני כל כך אוהבת שיוצאים לי דברים טובים.
    השתמשתי בדברים הכי בסיסיים שתמיד יש לי בבית הקפצתי ירקות וביצים ולקחתי את האורז הכי קלאסי והכי טעים בסמטי.
    הכנסתי הכל למחבת ובלי להגזים 10 דקות הגשתי לשולחן יאמי יאמי ועוד פעם יאמי יואוו איך נהנתי לאכול את האורז הזה הוא קיבל טעמים נפלאים שעשו טוב בכל ביס.
    כבר התחלתי לתכנן בראש איך אני מכינה בפעם הבאה יותר אורז בשביל להכין את המתכון הזה שוב.
    הכי חשוב אין צורך לגלות שמדובר באורז של אתמול יש דברים שעדיף לא לומר.

    3 – 4 מנות

  • תפוחי אדמה דפוקים מעולים

    אל תכינו זה ממכר בטירוף תזכרו שאמרתי לכם אתם לא תפסיקו לאכול וזה בסך הכל תפוחי אדמה אפויים.
    לא יודעת לומר האם זאת תוספת או בעצם אולי זה נישנוש, מה שאני כן יודעת שזה מתחסל וזה הכי חיים קלים במטבח.
    בלי לקלף בלי לחתוך לקוביות או פלחים בסך הכל בישלתי מעכתי הברשתי עם הרוטב החביב עליי והכנסתי לתנור.
    איזה קסם של מתכון התפוחי אדמה יוצאים זהובים שחומים מריחים נהדר זה מזכיר מאוד תפוחי אדמה של מדורה רק במטבח הביתי.

    3 – 4 מנות

  • פתיתים ברוטב אדום שילדים אוהבים

    מחפשים תוספת טובה לארוחת צהריים בלי לעבוד קשה ? הגעתם למקום הנכון.
    הפעם הלכתי על פתיתים אני ממליצה להחזיק פתיתים באופן קבוע במזווה כל פעם שצריך להכין תוספת מהירה וזולה (חשוב!) ב 5 דקות התעסקות פתיתים זה הפתרון.
    בדרך כלל פתיתים זה לילדים אין ספק שזאת אחת התוספות שהילדים הכי אוהבים ואחת הקלות שיש,
    זה פתרון מושלם להורים עסוקים ולילדים רעבים אני חייבת להוסיף שגם אני אוהבת לאכול את הפתיתים האלה.
    הרוטב נספג בפתיתים ומנפח אותם יואוו איזה טעים! קבלו מתכון קל לפתיתים ברוטב אדום נהדר שתמיד מצליח
    והכל בסיר אחד.

    3 מנות

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים, לחתוך את הכרובית לפרחים קטנים לבשל אותה 5 דקות ולסנן.

2. לשים במחבת 2 כפות שמן לחתוך את הבצל לקוביות ולטגן עד שמזהיב, להעביר את הבצל לתבנית שמתאימה למיקרו להוסיף את שאר המצרכים כולל הכרובית.

3. לכסות עם ניילון נצמד להכניס למיקרו ל 10 דקות, לבדוק שהכרובית רכה.

הוגש עם לביבות ירק, לביבות ברוקולי, פאייה ספרדית, מרק עגבניות ושניצלונים

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין יום מראש, אפשר לוותר על הבישול המוקדם של הכרובית אני מעדיפה שלא, רוצים להכין על הגז ?

כרובית ברוטב במיקרוכרובית ברוטב במיקרוכרובית ברוטב במיקרו

הרשם
עדכן
10 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות