תפוחי אדמה חצויים אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה חצויים מושלמים

תפוחי אדמה חצויים אפויים

המתכונים הפשוטים שבחיים אלה שלא מצריכים הרבה דברים, בסך הכל מוצר שניים זה כל הסיפור של המתכון ואיזה כיף של תוצאה סופית, תפוחי אדמה גדולים זהובים ורכים, פשוט מושלמים.
אחד המתכונים הכי קלים שהכנתי, להכין ולהנות מכל ביס.

מרכיבים:

6 תפוחי אדמה
שמן זית / קנולה
מלח גס

הכנות:

1. לחמם תנור ל 220 מעלות.

3. לקלף ולחצות את תפוחי האדמה להניח אותם בתבנית כשהחלק הקמור כלפי מעלה.

3. להזליף שמן זית ולפזר מלח גס.

*5. לאפות 45 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים ומזהיבים.

כדאי לדעת ש…
אין צורך לבשל את תפוחי האדמה מראש, אפשר להשתמש במלח רגיל במקום מלח גס.
המתכון הזה הוא חלק מארוחת ראש השנה.

12451 צפיות 29 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תפוחי אדמה חצויים אפוייםתפוחי אדמה חצויים אפוייםתפוחי אדמה חצויים אפוייםתפוחי אדמה חצויים אפויים

תפוחי אדמה חצויים אפוייםתפוחי אדמה חצויים אפוייםתפוחי אדמה חצויים אפוייםתפוחי אדמה חצויים אפוייםתפוחי אדמה חצויים אפויים

גולשים מכינים וממליצים:

שירה : “איזה מזל שאני כבר מכירה אותך וידעתי מיד לשלש כמויות. יצא להיט
תודה רבה על עוד מתכון מושלם!”

15
תגובות

  הרשם  
עדכן
חגית פנחס

היי ניקי
פשוט, טעים וקל
תודה

טיטי

ניקי אשמח שתגידי לי באיזה צד לאפות כי לא הבנתי מה זה קמור.. סורי ותודה!

אורה מקובסקי

הכנתי היום בצהריים…בן זוגי שף…הייתי בסטרס מה יגיד…השף התלהב אששששש!!! חחחחח….
המתכון הכי קל בעולם והכי מושששלם בעולם!!