תפוחי אדמה חצויים אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה חצויים מושלמים

תפוחי אדמה חצויים אפויים

המתכונים הפשוטים שבחיים אלה שלא מצריכים הרבה דברים, בסך הכל מוצר שניים זה כל הסיפור של המתכון ואיזה כיף של תוצאה סופית, תפוחי אדמה גדולים זהובים ורכים, פשוט מושלמים.
אחד המתכונים הכי קלים שהכנתי, להכין ולהנות מכל ביס.

מרכיבים:

6 תפוחי אדמה
שמן זית / קנולה
מלח גס

הכנות:

1. לחמם תנור ל 220 מעלות.

3. לקלף ולחצות את תפוחי האדמה להניח אותם בתבנית כשהחלק הקמור כלפי מעלה.

3. להזליף שמן זית ולפזר מלח גס.

*5. לאפות 45 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים ומזהיבים.

כדאי לדעת ש…
אין צורך לבשל את תפוחי האדמה מראש, אפשר להשתמש במלח רגיל במקום מלח גס.
המתכון הזה הוא חלק מארוחת ראש השנה.

25566 צפיות 31 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תפוחי אדמה חצויים אפוייםתפוחי אדמה חצויים אפוייםתפוחי אדמה חצויים אפוייםתפוחי אדמה חצויים אפויים

תפוחי אדמה חצויים אפוייםתפוחי אדמה חצויים אפוייםתפוחי אדמה חצויים אפוייםתפוחי אדמה חצויים אפוייםתפוחי אדמה חצויים אפויים

גולשים מכינים וממליצים:

שירה : “איזה מזל שאני כבר מכירה אותך וידעתי מיד לשלש כמויות. יצא להיט
תודה רבה על עוד מתכון מושלם!”

29
תגובות

  הרשם  
עדכן
סופר דליה

קל הכנה. מהיר הכנה ואני אוהבת אוהבת תפוחי אדמה.
נפלא

נופר

בזכות המתכון הזה הפסקתי לקנות תפוצ’יפס במכולת מתכון אגדי

שלומית בן יוסף

וואו! פשוט אליפות, בעלי לא הפסיק לאכול, הילדים שלא מתלהבים מתפוחי אדמה, עפו עליהם! לא להאמין שהמתכון הכי פשוט יוצא הכי טעים! מהיום מכינה רק אותם! שנה טובה ניקי!

רינה

היי איל יודעים איזה סוג תםוא לבחור מתי, אדום או לבן?

קרן תורג'מן

היי, הם מתאימים לחימום על פלטה?
תודה,
קרן