תפוחי אדמה חצויים אפויים
המתכונים הפשוטים שבחיים אלה שלא מצריכים הרבה דברים, בסך הכל מוצר שניים זה כל הסיפור של המתכון ואיזה כיף של תוצאה סופית, תפוחי אדמה גדולים זהובים ורכים, פשוט מושלמים.
אחד המתכונים הכי קלים שהכנתי, להכין ולהנות מכל ביס.
מרכיבים:
6 תפוחי אדמה
שמן זית / קנולה
מלח גס
הכנות:
1. לחמם תנור ל 220 מעלות.
3. לקלף ולחצות את תפוחי האדמה להניח אותם בתבנית כשהחלק הקמור כלפי מעלה.
3. להזליף שמן זית ולפזר מלח גס.
*5. לאפות 45 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים ומזהיבים.
כדאי לדעת ש…
אין צורך לבשל את תפוחי האדמה מראש, אפשר להשתמש במלח רגיל במקום מלח גס.
המתכון הזה הוא חלק מארוחת ראש השנה.
גולשים מכינים וממליצים:
שירה : "איזה מזל שאני כבר מכירה אותך וידעתי מיד לשלש כמויות. יצא להיט
תודה רבה על עוד מתכון מושלם!"