יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכוני תפוחי אדמה תוספות

תפוחי אדמה חצויים אפויים

19 אוגוסט 2018
(Visited 23,947 times, 1 visits today)
תפוחי אדמה חצויים מושלמים

תפוחי אדמה חצויים אפויים

המתכונים הפשוטים שבחיים אלה שלא מצריכים הרבה דברים, בסך הכל מוצר שניים זה כל הסיפור של המתכון ואיזה כיף של תוצאה סופית, תפוחי אדמה גדולים זהובים ורכים, פשוט מושלמים.
אחד המתכונים הכי קלים שהכנתי, להכין ולהנות מכל ביס.

מרכיבים:

6 תפוחי אדמה
שמן זית / קנולה
מלח גס

אולי תאהב גם את...♥

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • תפוחי אדמה מחורצים בתנור

    איזה מתכון מעולה! תפוחי אדמה אפויים רכים משגעים, מזה פשוט להכנה ומתקבל מעדן, תפוחי אדמה מושלמים לארוחה ואפילו לנישנושים קובייה אחרי קובייה…
    אם אפשר להמליץ תכינו הרבה תמלאו את התבנית כמה שיותר שלא תצטערו שהכל יגמר.
    אין כאן מצרכים כמעט תפוחי אדמה קצת שמן ומלח פלפל. אתם חושבים שנסחפתי ? המתכונים הכי טובים אלו המתכונים עם כלום מצרכים ולמי אין תפוחי אדמה בבית ?  תכינו ותתאהבו זאת תוספת נהדרת ליד מנה עיקרית ומי לא אוהב תפוחי אדמה ?  אני כבר מדמיינת את ארוחת השבת עם ערימת תפוחי אדמה במרכז השולחן איזה יאמי!

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

הכנות:

1. לחמם תנור ל 220 מעלות.

3. לקלף ולחצות את תפוחי האדמה להניח אותם בתבנית כשהחלק הקמור כלפי מעלה.

3. להזליף שמן זית ולפזר מלח גס.

*5. לאפות 45 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים ומזהיבים.

כדאי לדעת ש…
אין צורך לבשל את תפוחי האדמה מראש, אפשר להשתמש במלח רגיל במקום מלח גס.
המתכון הזה הוא חלק מארוחת ראש השנה.

תפוחי אדמה חצויים אפוייםתפוחי אדמה חצויים אפוייםתפוחי אדמה חצויים אפוייםתפוחי אדמה חצויים אפויים

תפוחי אדמה חצויים אפוייםתפוחי אדמה חצויים אפוייםתפוחי אדמה חצויים אפוייםתפוחי אדמה חצויים אפוייםתפוחי אדמה חצויים אפויים

גולשים מכינים וממליצים:

שירה : “איזה מזל שאני כבר מכירה אותך וידעתי מיד לשלש כמויות. יצא להיט
תודה רבה על עוד מתכון מושלם!”

הרשם
עדכן
39 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי, אפשר להכין עם הקליפה?

הרקע פשוט נורא מרצד בעיניים, אי אפשר פשוט לבן? למה כל הקשקושים… סליחה על ההערות, מזל טוב לאפליקציה, אבל אי אפשר עם הרקע הזה, אנא תשני.

אפס עבודה
והתחסל מהצלחת

הי ניקי
מה זה הבורגר עם הלחמניה שמאחורה? נראה בהיר יותר מהרגיל

שלום! הכנתי והיה מעולה,
אני רוצה להכין שוב והתפו”א גדולים. מה עושים?

קל הכנה. מהיר הכנה ואני אוהבת אוהבת תפוחי אדמה.
נפלא

בזכות המתכון הזה הפסקתי לקנות תפוצ’יפס במכולת מתכון אגדי