תפוחי אדמה חצויים אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה חצויים מושלמים

תפוחי אדמה חצויים אפויים

המתכונים הפשוטים שבחיים אלה שלא מצריכים הרבה דברים, בסך הכל מוצר שניים זה כל הסיפור של המתכון ואיזה כיף של תוצאה סופית, תפוחי אדמה גדולים זהובים ורכים, פשוט מושלמים.
אחד המתכונים הכי קלים שהכנתי, להכין ולהנות מכל ביס.

מרכיבים:

6 תפוחי אדמה
שמן זית / קנולה
מלח גס

הכנות:

1. לחמם תנור ל 220 מעלות.

3. לקלף ולחצות את תפוחי האדמה להניח אותם בתבנית כשהחלק הקמור כלפי מעלה.

3. להזליף שמן זית ולפזר מלח גס.

*5. לאפות 45 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים ומזהיבים.

כדאי לדעת ש…
אין צורך לבשל את תפוחי האדמה מראש, אפשר להשתמש במלח רגיל במקום מלח גס.
המתכון הזה הוא חלק מארוחת ראש השנה.

6037 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תפוחי אדמה חצויים אפוייםתפוחי אדמה חצויים אפוייםתפוחי אדמה חצויים אפוייםתפוחי אדמה חצויים אפויים

תפוחי אדמה חצויים אפוייםתפוחי אדמה חצויים אפוייםתפוחי אדמה חצויים אפוייםתפוחי אדמה חצויים אפוייםתפוחי אדמה חצויים אפויים

גולשים מכינים וממליצים:

שירה : “איזה מזל שאני כבר מכירה אותך וידעתי מיד לשלש כמויות. יצא להיט
תודה רבה על עוד מתכון מושלם!”

10
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

הצלחתם בפשטותם! יצא מעולה!!! אוהבת את הפשטות הזו שחוסכת מלאן זמן והתוצא כאילו עבדתי;)

מיכל

ניקי תודה רבה! פשוט פשוט וטעים כ”כ! נחטף עי הילדים עוד לפני הארוחת חג

רונית

כמה פשוט ככה טעים. הכנתי אתמול בשניות לארוחת חג וכולם אהבו מאד..
תודה רבה ושנה טובה (:

יוליה

תודה רבה! מושלם!

שירה

איזה מזל שאני כבר מכירה אותך וידעתי מיד לשלש כמויות. יצא להיט
תודה רבה על עוד מתכון מושלם!

שירה

הי ניקי
האם צריך לאפות על טורבו או רגיל?
שואלת כי ראיתי שלא מבשלים לפני כן את תפוחי האדמה..

שולמית

תודה ניקי!
יצא בול כמו בתמונה
טעים מאוד, קלי קלות, בלי ללכלך סירים.
איזה מתכון כיפי 🙂
מענייין איך נהיה המרקם המיוחד הזה….