כרובית אפויה עם גרגרי חומוס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרובית אפויה עם חומוס

כרובית אפויה עם גרגרי חומוס

טעים טעים מתכון שווה בטירוף אני לא חיכיתי שזה יגיע לשולחן בשביל להתחיל לאכול זה כל כך טעים.
תוספת נישנוש לא משנה איך קוראים לזה תוך 5 דקות לא נשאר כלום.
אני מכינה הרבה מתכונים למעשה אני כמעט גרה במטבח 🙂 אני אף פעם לא יודעת כמה יאהבו את מה שאני עושה ויש מתכונים שמהרגע הראשון שהופכים ללהיט מסוג המתכונים שחייבים להכין. ישר למחברת המתכונים.
בדרך סידרתי לכם ארוחה ליום שישי.

4 מנות

מרכיבים:

כרובית בינונית
כוס וחצי חומוס קפוא
שליש כוס שמן זית
כפית שום כתוש
חצי כפית פפריקה מתוקה
כפית כמון שטוחה
כפית מלאה מלח

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים, לפרק את הכרובית לפרחים בינוניים – קטנים לבשל את הכרובית כ 7 – 8 דקות, הכרובית אמורה להיות רכה אבל עדיין פריכה כלומר לא רכה לגמרי ולסנן.

2. להרתיח סיר עם מים לבשל את החומוס 5 דקות ולסנן, החומוס אמור להיות רך אבל לא מאוד.

3. לחמם תנור ל 190 מעלות.

*4. לשים בקערה את הכרובית ואת החומוס להוסיף את השמן זית והתיבול לערבב בעדינות, להכין תבנית עם נייר אפייה להעביר את הכרובית והחומוס ולשטח באופן שווה, לאפות כ 45 דקות.

הוגש עם: תפוחי אדמה אפויים עם עשבי תיבול, קציצות חזה עוף מעולות, סלט עגבניות ופלפלים חריף ומקלות לחם

25723 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרובית אפויה עם גרגרי חומוס כרובית אפויה עם גרגרי חומוס כרובית אפויה עם גרגרי חומוס

49
תגובות

  הרשם  
עדכן
גילי

הי ניקי
אפשר להשתמש בפיירקס?
אם כן, צא צריך נייר אפייה נכון?
זמן האפייה משתנה?

מירב

הי ניקי,
הכנתי על פי ההוראות. היה לי חומוס רגיל שהשריתי ל 24 שעות והקפאתי והשתמשתי בו מבלי לבשל קודם. אבל לאחר 40 דקות בתנור הוא נהייה קשה מדיי בחוץ ורק בפנים באופן שלא נעים לאכול. מה אפשר לעשות להבא?

אורן מוסקו

הי, חומוס טרי שיושרה לילה-כמה זמן צריך לבשל בערך? תודה

לימור

היי ניקי היקרה, האם אפשר להשתמש בחומוס של קופסת שימורים?

אהובה

הי ניקי
מה יכול להיות תחליף לחומוס ?

חיה בר

אפשר עם כרובית קפואה או שזה לא יצא טעים.?

נעמה

יצא מדהים, אין צורך ביותר מ 20-25 דקות בתנור