יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני פסטה נישנושים טעימים

פסטה צ’יפס בתנור

11 יולי 2021
(Visited 13,224 times, 17 visits today)

פסטה צ'יפס בתנור

אני רוצה לומר לכם מה שהכי יפה במתכון זה הקראנצ’יות כל ביס שומעים את ההתפצחות בפה יואווו כמה טעים.
זה חטיף נהדר ומכינים אותו מפסטה הכי פשוטה שיש בבית בעצם את כל העבודה התנור עושה, הוספתי תיבול שאני אוהבת ויש לי צנצנת על השיש מלאה בפסטה צ’יפס שכל פעם מישהו ניגש ולוקח חופן.
רציתי לשדרג והוספתי את המטבל הכי שווה שיש אני בדרך כלל מוסיפה אותו ללביבות והוא משתלב נהדר עם הפסטה צ’יפס.
אפשר לומר שזה סוג של ביסלי בהכנה ביתית ואני יודעת בדיוק מה הכנסתי פנימה ובלי חומרים משמרים.
בא לכם לנשנש, יש לכם אורחים בדרך ?  תכניסו את הפסטה לתנור וזהו את רוב העבודה כבר עשיתם.
תהנו מהקראנץ הוא מדהים.

מרכיבים:

300 ג’ פסטה
כפית מלח
5 – 6 כפות שמן

תיבול:
1/4 כוס שמן זית
כפית מלאה שום כתוש
כפית פפריקה גרוסה
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

מטבל שמנת:
200 ג’ שמנת חמוצה (גביע)
כפית שום כתוש
2 כפיות יפות מיונז
5 – 6 כפות עירית קצוצה
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • פסטה מעולה ב 5 דקות הכנה

    כמה שאני אוהבת מתכונים שלוקח 5 דקות להכין, שמתי את הפסטה על האש בזמן הזה תיקתקתי את הרוטב שום בכמויות,
    צ’ילי גרוס, פטרוזיליה קצת תבלינים ואיזה פיצוץ של פסטה כל ביס תענוג.
    בזמן שהכנתי את הספגטי התלבטתי האם מתאים לארוחת צהריים או ערב בסוף החלטתי ללכת על שניהם בערב אני מוסיפה גבינות בנדיבות סלט ירקות ליד ואיזה טעים יצא, קלות ההכנה מדהימה.
    אם בא לכם ארוחת ערב שונה מהרגיל ומעט יותר השקעה נו באמת אל תגידו שאין לכם 5 דקות זמן.
    תפנו לכם כמה דקות ותהנו מפסטה מעולה!

    3 מנות

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • אטריות שחומות למרק

    מה הופך מרק למושלם ? זאת התקופה שכולם מכינים מרקים והכל הולך עגבניות, עדשים, בצל, תירס, ירקות, פתאום רואים את כל מתכוני המרקים באתר קופצים למעלה כי רוב הגולשים נכנסים אליהם.
    מה אפשר להוסיף למרק שיהפוך אותו ליותר משביע ויותר טעים מרק משודרג.
    אטריות כמובן אבל לא סתם אטריות אלא אטריות שחומות וזאת התוספת המושלמת למרק, כמה טעים!
    ערימת אטריות שחומות בכל קערה ולערבב עם המרק אמאל’ה כמה טעים זה שדרוג נהדר שמתאים כמעט לכל מרק.
    אני אספר לכם סוד שתבינו כמה שזה טעים אני אוהבת לאכול את האטריות כמו שהן, יש משהו באטריות שחומות שכיף לאכול.
    מצאתי את עצמי מנשנשת ישר מהצלחת מזל שנזכרתי שיש לי מרק בצל.
    רוצים להכין את התוספת הכי טובה למרק ? הגעתם למקום הנכון.

    5 מנות

  • מאפי תרד וגבינות אישיים

    כמה שאני אוהבת חלבי, מבחינתי לעשות מאפה גבינות זה אחד הדברים שהכי כיף לי להכין במטבח. בשבועות אני לא מפסיקה לחייך 🙂
    תנו לי להשתגע עם גבינות טובות, טעמים חזקים, גבינות נמסות שמשדרגות את המאפה בטעמים הנפלאים שלהן.
    הפעם הלכתי על גבינת עמק מגורדת וקשקבל אני יכולה לספר לכם בסוד שלא הפסקתי לנשנש, הוספתי תרד לגבינות והשילוב בין הגבינות לתרד יצא נפלא.
    מחפשים מתכון מנצח לאירוח ? תכינו את המאפים הקטנים האלה.
    טעים חבל על הזמן.

    16 יחידות

הכנות:

1. לבשל את הפסטה במים מומלחים עד שהיא מוכנה ולסנן.

2. לחמם תנור ל 200 מעלות להעביר את הפסטה לתבנית להזליף שמן ולאפות את הפסטה כ 40 דקות או עד שהפסטה מקבלת צבע מידי פעם לערבב.

3. לערבב שמן זית, פפריקה, שום ומלח פלפל כשהפסטה יוצאת מהתנור להוסיף את התיבול ולערבב.

4. מטבל שמנת:
לערבב את כל המצרכים ולהגיש עם הפסטה צ’יפס.

5. לשמור בצנצנת סגורה על השיש, אפשר לאכול בלי המטבל.

פסטה צ'יפספסטה צ'יפס

הרשם
עדכן
13 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי,, מה אפשר במקום מיונז??
ומה דעתך להוסיף צ’לי?

היי, אפשר להכין עם פסטה ארוכה (פטוצ’יני)? תודה.

הי ניקי

אפשר לשים במטבל משהו אחר במקום עירית?

היי ניקי, איזה מתכון מגניב! יתאים גם עם פסטה פנה?

יהיה טעים מהיום למחר?