


ספגטי בטעם פיצה
ספגטי בטעם פיצה, אני חסידה גדולה של חיסכון בזמן במטבח יש לי רשימת מתכונים מהירים שבשעת הצורך פותרים כל בעיה. לפעמים קשה להאמין שבכמה דקות אפשר לארגן ארוחה לילדים אבל קצת מחשבה חיובית והכל מסודר.
4 מנות
זמן הכנה:
15 דקות
הכנות:
1. להכין את הספגטי לפי ההוראות לסנן ולהוסיף 2 כפות שמן זית לערבב ולשמור בצד.
2. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את שאר המצרכים + 2 כוסות מים, לבשל כשתי דקות ולהוסיף את הספגטי לבשל כדקה שתיים לערבב ולבדוק טעמים.
18201 צפיות 3 צפיות היום
הכנתי את הפסטה הזו..אחרי הרבה ניסיונות כושלים עם רטבים לספגטי שפשוט לא אהבתי משום מה אז פשוט הייתי קונה את המוכן וזהו וזה פשוט יצא אליפות!!!כל כך הולכת להכין את המתכון הזה שוב ושוב:)
הכנתי גם את השניצלים שמופיעים בעמוד הראשי ויצא גם ממש טעים!
תודה ניקי, את לא מבינה כמה אושר הכנסת לי לחיים
יצא משהו!
אפשר להכין ולחמם שוב לאחר כ- שעה?
ואוו יצא טעים!!!
מה הייתי עושה בלעדייך???
היי ניקי, לא ציינת את כמות האבקת מרק. כמה לשים?
תודה, דנה
הי ניקי, אני רוצה להכין 500 גר’ פסטה, חבילה שלמה.
בכמה צריך להגדיל את כמויות המים והתבלינים?
תודה מראש
יותר יעיל – עושים סיר ענק של רוטב כזה או בולונז וכו.
מקפיאים מנות אישיות (כמות של מצקת) בשקיות סנדביץ. כל פעם שצריך רוטב – לוקחים שקית אחת או יותר, לפי מספר האוכלים.
ואם נמאס מפסטה – הולך יופי גם על אורז, תפוא, קוסקוס, בורגול,גרגירי חומוס או אפילו על מלווח מטוגן (עם השחמה קלילה בטוסטר-אובן זה כבר פיצה).
ובשבוע שעבר הפך סתם מצה-בריי לפשטידה. שאריות לחם הזכרתי ?