יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מתכוני פסטה מתכונים לשבועות תוספות

פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!

12 מאי 2013
(Visited 55,622 times, 2 visits today)
פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!

פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!

אני אוהבת את המתכון הזה, זאת מנה מפנקת ביותר יופי של שדרוג לארוחת ערב. השמנת עוטפת את הפסטה והפטריות הבצל מוסיף את הטעם שלו והכל ביחד מקבל טעם נהדר. היפה כאן שההכנה כמה דקות ומקבלים פסטה נהדרת קלה וטעימה.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

300 ג’ פטוצ’יני / ספגטי
בצל בינוני
חבילת פטריות שמפיניון פרוסות דק
כוס גבינות מגורדות (צהובה קצ’קבל, אמנטל, גוש חלב)
שמנת לבישול 10%
חצי כוס חלב
כף א. מרק
פלפל לבן / פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • אורז עם עדשים בסיר אחד

    מאז שהכרתי את הבסמטי התאהבתי אין על האורז הזה ברגע שמתחילים קשה לעבור לאורז אחר.
    התחלתי לשדך לבסמטי דברים ואחד הדברים הטובים והבריאים להכין עם אורז זה עדשים.
    תנו לי לאכול עדשים כל יום ועדיין זה לא יספיק, תבשילים, מרקים מה לא הכנתי עם עדשים, אפילו לביבות אפויות.
    רציתי להכין תוספת אחת אבל שנותנת לי הכל תוספת משביעה שממלאת את הבטן, הוספתי ירקות שמבחינתי זה חובה ויצא לי סיר מלא בכל טוב.
    התוספת הזאת נהדרת ליד בשר ואפילו בפני עצמה היא עושה את העבודה.
    הכל בסיר אחד אחד בלי בישול של העדשים מראש אלא העדשים מתבשלות יחד עם האורז והירקות, לקח לי 5 דקות להכניס הכל לסיר ומשם כבר השארתי לכיריים לעשות את השאר.
    עכשיו אפשר להתחיל לטעום פה ושם 🙂

    4 מנות

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פסטה צ’יפס בתנור

    אני רוצה לומר לכם מה שהכי יפה במתכון זה הקראנצ’יות כל ביס שומעים את ההתפצחות בפה יואווו כמה טעים.
    זה חטיף נהדר ומכינים אותו מפסטה הכי פשוטה שיש בבית בעצם את כל העבודה התנור עושה, הוספתי תיבול שאני אוהבת ויש לי צנצנת על השיש מלאה בפסטה צ’יפס שכל פעם מישהו ניגש ולוקח חופן.
    רציתי לשדרג והוספתי את המטבל הכי שווה שיש אני בדרך כלל מוסיפה אותו ללביבות והוא משתלב נהדר עם הפסטה צ’יפס.
    אפשר לומר שזה סוג של ביסלי בהכנה ביתית ואני יודעת בדיוק מה הכנסתי פנימה ובלי חומרים משמרים.
    בא לכם לנשנש, יש לכם אורחים בדרך ?  תכניסו את הפסטה לתנור וזהו את רוב העבודה כבר עשיתם.
    תהנו מהקראנץ הוא מדהים.

הכנות:

1. למלא סיר עם מים ולהרתיח, לבשל את הפסטה עד שהיא מוכנה, לסנן להוסיף 2 כפות שמן לערבב ולשמור בצד.

2. לקצוץ את הבצל, לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן לטגן את הבצל תוך כדי בחישה עד שמזהיב, לפרוס את הפטריות דק להוסיף לבצל ולטגן על אש גבוהה כשתיים שלוש דקות.

3. להנמיך את האש לבינונית ולהוסיף את השמנת והחלב לתבל להוסיף את הגבינות ולערבב עד שהן נמסות.

4. להוסיף את הפסטה לבשל ביחד כדקה תוך כדי ערבוב ולהוריד מהאש. מומלץ להמשיך לערבב עוד כמה דקות אחר כך שהפסטה תספוג את הטעמים.

הוגש עם כרובית אפויה בגבינות ומרק אורז ועדשים.

פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!

גולשים מכינים וממליצים:

חדוה אפרתי : “וואוי וואוי וואוי וואוי כמה שזה טעים!!!! אלופה!!! יותר טעים ממסעדה.”

הרשם
עדכן
275 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ,
כמה מלח ופלפל חריף יש לשים ?
כמו כן , שום יוסיף ?

יצא מעולה תודה !!!!

האל ניתן להחליף את השמנת לבישול בשמנת צמחית של ריץ?

שלום ניקי, בוקר טוב,:) רציתי לשאול אם המתכון הזה המתאים גם לרביולי בטטה?
תודה

הי יש כזה דבר פסטה מקרמת ללא גבינה צהובה ולא פרמזון ולא מוצרלה?

אפשר לשים חמאה במקום שמן לטיגון? כמה בערך?
במקום אבקת מרק, אילו תבלינים כדאי?

המון תודה!

אפשר להחליף כוס גבינות בשמנת חמוצה?