פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!

פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!

אני אוהבת את המתכון הזה, זאת מנה מפנקת ביותר יופי של שדרוג לארוחת ערב. השמנת עוטפת את הפסטה והפטריות הבצל מוסיף את הטעם שלו והכל ביחד מקבל טעם נהדר. היפה כאן שההכנה כמה דקות ומקבלים פסטה נהדרת קלה וטעימה.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

300 ג’ פטוצ’יני / ספגטי
בצל בינוני
חבילת פטריות שמפיניון פרוסות דק
כוס גבינות מגורדות (צהובה קצ’קבל, אמנטל, גוש חלב)
שמנת לבישול 10%
חצי כוס חלב
כף א. מרק
פלפל לבן / פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. למלא סיר עם מים ולהרתיח, לבשל את הפסטה עד שהיא מוכנה, לסנן להוסיף 2 כפות שמן לערבב ולשמור בצד.

2. לקצוץ את הבצל, לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן לטגן את הבצל תוך כדי בחישה עד שמזהיב, לפרוס את הפטריות דק להוסיף לבצל ולטגן על אש גבוהה כשתיים שלוש דקות.

3. להנמיך את האש לבינונית ולהוסיף את השמנת והחלב לתבל להוסיף את הגבינות ולערבב עד שהן נמסות.

4. להוסיף את הפסטה לבשל ביחד כדקה תוך כדי ערבוב ולהוריד מהאש. מומלץ להמשיך לערבב עוד כמה דקות אחר כך שהפסטה תספוג את הטעמים.

הוגש עם כרובית אפויה בגבינות ומרק אורז ועדשים.

27252 צפיות 34 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!

גולשים מכינים וממליצים:

חדוה אפרתי : “וואוי וואוי וואוי וואוי כמה שזה טעים!!!! אלופה!!! יותר טעים ממסעדה.”

209
תגובות

  הרשם  
עדכן
...

ניקי יקרה כל כך!!
יצא נדיייייייר!!!!!!!!
אין לי מילים לתאר, כמה פשוט פי אלףף טעים!!
ליקקתי את הסיר הוא לא צריך שטיפה אחרי 3>
שתהיה לך שבת נפלאה!

מיכל

היי
רציתי לשאול:
1. האם ניתן להכין את הפסטה יום אחד מראש ואם כן איך לחמם
האם עדיף רק לבשל את הפסטה מראש ולפני ההגשה לעשות את היתר?
2. כמו כן, אני צריכה כמות כפולה. האם עלי להכפיל את כל המצרכים?
תודה גדולה מראש:)

נועם זוהר

היי ניקי אפשר לוותר על החלב? מה לשים במקום ?

לימור

הי ניקי
אני לא שמה אבקת מרק
כמה מלח לשים?

אינה

הי ניקי.
למה כוונת במתכון “גוש חלב”?
תודה❤

אפרת

רציתי לשאול במידה ויש לי את כל הגבינות מלבד האמנטל זה בסדר?

אפרת

אפשר גם את הפנה (החלולות) ודבר שני השמנת לבישול זה תמיד 10%?

1 12 13 14