פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!

פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!

אני אוהבת את המתכון הזה, זאת מנה מפנקת ביותר יופי של שדרוג לארוחת ערב. השמנת עוטפת את הפסטה והפטריות הבצל מוסיף את הטעם שלו והכל ביחד מקבל טעם נהדר. היפה כאן שההכנה כמה דקות ומקבלים פסטה נהדרת קלה וטעימה.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

300 ג’ פטוצ’יני / ספגטי
בצל בינוני
חבילת פטריות שמפיניון פרוסות דק
כוס גבינות מגורדות (צהובה קצ’קבל, אמנטל, גוש חלב)
שמנת לבישול 10%
חצי כוס חלב
כף א. מרק
פלפל לבן / פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. למלא סיר עם מים ולהרתיח, לבשל את הפסטה עד שהיא מוכנה, לסנן להוסיף 2 כפות שמן לערבב ולשמור בצד.

2. לקצוץ את הבצל, לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן לטגן את הבצל תוך כדי בחישה עד שמזהיב, לפרוס את הפטריות דק להוסיף לבצל ולטגן על אש גבוהה כשתיים שלוש דקות.

3. להנמיך את האש לבינונית ולהוסיף את השמנת והחלב לתבל להוסיף את הגבינות ולערבב עד שהן נמסות.

4. להוסיף את הפסטה לבשל ביחד כדקה תוך כדי ערבוב ולהוריד מהאש. מומלץ להמשיך לערבב עוד כמה דקות אחר כך שהפסטה תספוג את הטעמים.

הוגש עם כרובית אפויה בגבינות ומרק אורז ועדשים.

55162 צפיות 70 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!

גולשים מכינים וממליצים:

חדוה אפרתי : “וואוי וואוי וואוי וואוי כמה שזה טעים!!!! אלופה!!! יותר טעים ממסעדה.”

243
תגובות

  הרשם  
עדכן
רעות

אפשרי לעשות עם שמנת מתוקה ולא שמנת לבישול?

פרידה-פרי

עשיתי לכבוד שבועות וכולם ליקקו הצלחת. תודה לך ניקי

אפרתוש

כן יש לי ספגטי

אפרתוש

היי ניקי רציתי להכין את המתכון הזה אבל מה זה פטוציני??ואם אפשר לשים במקומו משהו אחר??תודה.

danielle

המתכון נראה נהדר, רציתי לשאול מה זה הירוק הזה שהוספתם בסוף? (בתמונה האחרונה)

גליה

אתמול הכנתי את המתכון, יצא מעולה מאוד טעים לא נשאר כלום.
קל מאוד להכנה,
תודה רבה,
גליה

דינה רוזן

מה המידה של השמנת לבישול עבור המצכון פסטה ברוטב פטריות מעולה?

1 2 3 17