פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!

פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!

אני אוהבת את המתכון הזה, זאת מנה מפנקת ביותר יופי של שדרוג לארוחת ערב. השמנת עוטפת את הפסטה והפטריות הבצל מוסיף את הטעם שלו והכל ביחד מקבל טעם נהדר. היפה כאן שההכנה כמה דקות ומקבלים פסטה נהדרת קלה וטעימה.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

300 ג’ פטוצ’יני / ספגטי
בצל בינוני
חבילת פטריות שמפיניון פרוסות דק
כוס גבינות מגורדות (צהובה קצ’קבל, אמנטל, גוש חלב)
שמנת לבישול 10%
חצי כוס חלב
כף א. מרק
פלפל לבן / פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. למלא סיר עם מים ולהרתיח, לבשל את הפסטה עד שהיא מוכנה, לסנן להוסיף 2 כפות שמן לערבב ולשמור בצד.

2. לקצוץ את הבצל, לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן לטגן את הבצל תוך כדי בחישה עד שמזהיב, לפרוס את הפטריות דק להוסיף לבצל ולטגן על אש גבוהה כשתיים שלוש דקות.

3. להנמיך את האש לבינונית ולהוסיף את השמנת והחלב לתבל להוסיף את הגבינות ולערבב עד שהן נמסות.

4. להוסיף את הפסטה לבשל ביחד כדקה תוך כדי ערבוב ולהוריד מהאש. מומלץ להמשיך לערבב עוד כמה דקות אחר כך שהפסטה תספוג את הטעמים.

הוגש עם כרובית אפויה בגבינות ומרק אורז ועדשים.

48675 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!

גולשים מכינים וממליצים:

חדוה אפרתי : “וואוי וואוי וואוי וואוי כמה שזה טעים!!!! אלופה!!! יותר טעים ממסעדה.”

243
תגובות

  הרשם  
עדכן
שולי

יש אפשרות להחליף את הפטוציני בפסטה מקלות?

דפנה

הכנתי את הפסטה למשפחה של אחותי שילדה לא מזמן..הילדים שלה אמרו שהיה טעים מאוד.תודה 🙂

אסתי

הי ניקי,
אם אשתמש בגבינת העמק רק9% ולא 28% זה יצא טעים?
וגם גבינת העמק מגיעה בפרוסות.אז אני צריכה לגרד אותה?

דפנה

תודה ואת הרוטב ?

דפנה

אני צריכה להכין את המתכון לכמות של 10 אנשים. האם להכפיל כמויות? חבילת פסטה תספיק?

אורלי

היי ניקי,
אשמח לדעת אם פרמזן הולך פה ואם כן כמה ובאיזה שלב מוסיפים?

רינת

היי ניקי יש לי שמנת לבישול 15% האם זה בסדר ולא ייצא סמיך מדיי?