פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!

פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!

אני אוהבת את המתכון הזה, זאת מנה מפנקת ביותר יופי של שדרוג לארוחת ערב. השמנת עוטפת את הפסטה והפטריות הבצל מוסיף את הטעם שלו והכל ביחד מקבל טעם נהדר. היפה כאן שההכנה כמה דקות ומקבלים פסטה נהדרת קלה וטעימה.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

300 ג’ פטוצ’יני / ספגטי
בצל בינוני
חבילת פטריות שמפיניון פרוסות דק
כוס גבינות מגורדות (צהובה קצ’קבל, אמנטל, גוש חלב)
שמנת לבישול 10%
חצי כוס חלב
כף א. מרק
פלפל לבן / פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. למלא סיר עם מים ולהרתיח, לבשל את הפסטה עד שהיא מוכנה, לסנן להוסיף 2 כפות שמן לערבב ולשמור בצד.

2. לקצוץ את הבצל, לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן לטגן את הבצל תוך כדי בחישה עד שמזהיב, לפרוס את הפטריות דק להוסיף לבצל ולטגן על אש גבוהה כשתיים שלוש דקות.

3. להנמיך את האש לבינונית ולהוסיף את השמנת והחלב לתבל להוסיף את הגבינות ולערבב עד שהן נמסות.

4. להוסיף את הפסטה לבשל ביחד כדקה תוך כדי ערבוב ולהוריד מהאש. מומלץ להמשיך לערבב עוד כמה דקות אחר כך שהפסטה תספוג את הטעמים.

הוגש עם כרובית אפויה בגבינות ומרק אורז ועדשים.

54160 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!

גולשים מכינים וממליצים:

חדוה אפרתי : “וואוי וואוי וואוי וואוי כמה שזה טעים!!!! אלופה!!! יותר טעים ממסעדה.”

243
תגובות

  הרשם  
עדכן
חני

היי ניקי האם אפשר להחליף את השמנת לבישול בשמנת חמוצה?

אביגיל

הי ניקי,
אני רוצה להכין לחבילת ספגטי (חצי ק”ג). ראיתי שאת ממליצה להכפיל כמויות. האם באמת נדרש להכין עם שתי קופסאות של שמנת ושתי כוסות חלב? זה לא יצא יותר מדי?
תודה רבה, אביגיל.

טניה אוס

וואו ווואו וואו ניקי זה פשוט טעים בצורה מפחידה!! תודה לךךךך

חגית

אפשר להשתמש בשמנת מתוקה להקצפה?

שרה

היי ניקי, קודם כל תודה על כל המתכונים המעולים שאף פעם לא מאכזבים
רציתי לעשות רביולי ברוטב שמנת פסטו, לאיזה מתכון לדעתך מתאים להוסיף פסטו?

ירחהנ

אפשר להכין יום מראש?

יוסי

השמנת לבישול הוא בחלבי בסופר?