פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!

פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!

אני אוהבת את המתכון הזה, זאת מנה מפנקת ביותר יופי של שדרוג לארוחת ערב. השמנת עוטפת את הפסטה והפטריות הבצל מוסיף את הטעם שלו והכל ביחד מקבל טעם נהדר. היפה כאן שההכנה כמה דקות ומקבלים פסטה נהדרת קלה וטעימה.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

300 ג’ פטוצ’יני / ספגטי
בצל בינוני
חבילת פטריות שמפיניון פרוסות דק
כוס גבינות מגורדות (צהובה קצ’קבל, אמנטל, גוש חלב)
שמנת לבישול 10%
חצי כוס חלב
כף א. מרק
פלפל לבן / פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. למלא סיר עם מים ולהרתיח, לבשל את הפסטה עד שהיא מוכנה, לסנן להוסיף 2 כפות שמן לערבב ולשמור בצד.

2. לקצוץ את הבצל, לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן לטגן את הבצל תוך כדי בחישה עד שמזהיב, לפרוס את הפטריות דק להוסיף לבצל ולטגן על אש גבוהה כשתיים שלוש דקות.

3. להנמיך את האש לבינונית ולהוסיף את השמנת והחלב לתבל להוסיף את הגבינות ולערבב עד שהן נמסות.

4. להוסיף את הפסטה לבשל ביחד כדקה תוך כדי ערבוב ולהוריד מהאש. מומלץ להמשיך לערבב עוד כמה דקות אחר כך שהפסטה תספוג את הטעמים.

הוגש עם כרובית אפויה בגבינות ומרק אורז ועדשים.

44292 צפיות 27 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!פסטה ברוטב פטריות ושמנת מעולה!

גולשים מכינים וממליצים:

חדוה אפרתי : “וואוי וואוי וואוי וואוי כמה שזה טעים!!!! אלופה!!! יותר טעים ממסעדה.”

239
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרית

היי ניקי, אפשר שמנת לבישול 15%? מה יותר טוב?

חיה

ערב טוב.
אפשר לשים שמנת חמוצה 15% במקום שמנת לבישול?

יעל

הי ניקי
לצערי נאלצתי להכין עכשיו את המתכוו, למחר בצהריים (אין לי אפשרות אחרת…)
האם לערבב את הפסטה עם הרוטב או להשאיר מופרד ורק מחר לפני הגשה לחמם ולערבב?
תודה ! חג שמח !!

רחל

האם אפשרי להשתמש בשמנת מתוקה?

ליטל

אפשר להשתמש בפטריות מקופסת שימורים? אין לי טריות

אפרת טוב

היי ניקי.רציתי לציין שבעלי ממש אוהב את המתכון הזה שלך ואוהב להכין אותו ואמר שזה יותר טוב ממנה של מסעדה!!!את פשוט אלופה!!אפילו הקטנים שלי אוהבים את הסרטונים שלך!!

חני

צהריים טובים. האם מספיק לשים רק גבינה צהובה גאודה

תודה רבה

1 14 15 16