רביולי ברוטב רוזה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
רביולי ברוטב רוזה

רביולי ברוטב רוזה

זה טעים בעצם זה יותר טעים, הרוזה הזה משגע הוא  אני יכולה לאכול אותו כמו מרק ולוותר על הרביולי. מתכון קל שאני מאוד אוהבת להכין 15 דקות וזה מוגש לשולחן.

2 מנות

מרכיבים:

400 ג’ רביולי קנוי
בצל
2 שיני שום
4 עגבניות
שמנת לבישול 10%
חצי כפית פפריקה מתוקה
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחר גרוס
מלח


הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות, לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב, לפרוס את השום ולטגן יחד עם הבצל דקה שתיים.

2. לחתוך את העגבניות לקוביות להוסיף לבצל לטגן כמה שניות להוסיף מים סוכר ולתבל.

3. לבשל 10 דקות מידי פעם לערבב, להעביר למעבד מזון לטחון גס שישארו חתיכות קטנות ולהחזיר למחבת, להוסיף את השמנת לבישול לבשל עוד דקה לבדוק טעמים ולהוריד מהאש.

*4. להכין את הרביולי לפי ההוראות ולהגיש עם הרוטב.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין את הרוטב יום מראש ללא השמנת, אפשר לא לטחון את הרוטב.
דרך אגב אפשר להכין את הרוטב עם כל פסטה שאוהבים.
למי שאוהב רסק עגבניות שיוסיף כף לרוטב. אפשר לקלף את העגבניות.

14453 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

רביולי ברוטב רוזהרביולי ברוטב רוזהרביולי ברוטב רוזה

רביולי ברוטב רוזהרביולי ברוטב רוזהבתאבוןרביולי ברוטב רוזה

גולשים מכינים וממליצים:

יפעת : “רציתי לשתף אותך שאתמול ארחתי את כל המשפחה להדלקת נר שמיני וכל השולחן היה מלא מהדברים שלך (מאפינס גבינות ופטריות, פסטה ברוטב רוזה, לביבות תפוחי אדמה אפויות בתנור עם מטבל שמנת שום ועירית, מרק ירקות וגריסים, סלט ירוק עם הרוטב המעולה, סלט כרוב ואטריות, לחמניות שום עם גבינה צהובה, ובקינוחים מאפינס בננה, מוס שוקולד לבן ועוד ועוד), ואיך שכולם טרפו! איך שכולם נהנו! איך שהכל נחטף! איזה תשבוחות והלל על הטעמים הנפלאים! פעם ראשונה שאני מארחת והכל מעשה ידיי! תענוג גדול!”

יופי : “הרגע הכנתי
רוטב פצצה”


38
תגובות

  הרשם  
עדכן
עטרה

הי ניקי, איזה אבקת מרק?

ענבל

הי ניקי
אם אני עושה את הרוטב עם פסטה 500 גרם
בכמה אני צריכה להגדיל את הכמויות אם בכלל?
אני אוהבת שהפסטה שוחה ברוטב
המון תודה 🙂

מטסרו אהובה

היי ניקי האם אני יכולה להשתמש בשמנת להקצפה במקום שמנת לבישול