יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות ערב קלות מתכוני ירקות - צמחוני מתכוני פסטה מתכונים לשבועות שבועות תוספות

רביולי ברוטב רוזה

14 מאי 2014
(Visited 65,182 times, 7 visits today)
רביולי ברוטב רוזה

רביולי ברוטב רוזה

זה טעים בעצם זה יותר טעים, הרוזה הזה משגע הוא  אני יכולה לאכול אותו כמו מרק ולוותר על הרביולי. מתכון קל שאני מאוד אוהבת להכין 15 דקות וזה מוגש לשולחן.

2 מנות

מרכיבים:

400 ג' רביולי קנוי
בצל
2 שיני שום
4 עגבניות
שמנת לבישול 10%
חצי כפית פפריקה מתוקה
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחר גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות, לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב, לפרוס את השום ולטגן יחד עם הבצל דקה שתיים.

2. לחתוך את העגבניות לקוביות להוסיף לבצל לטגן כמה שניות להוסיף מים סוכר ולתבל.

3. לבשל 10 דקות מידי פעם לערבב, להעביר למעבד מזון לטחון גס שישארו חתיכות קטנות ולהחזיר למחבת, להוסיף את השמנת לבישול לבשל עוד דקה לבדוק טעמים ולהוריד מהאש.

*4. להכין את הרביולי לפי ההוראות ולהגיש עם הרוטב.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין את הרוטב יום מראש ללא השמנת, אפשר לא לטחון את הרוטב.
דרך אגב אפשר להכין את הרוטב עם כל פסטה שאוהבים.
למי שאוהב רסק עגבניות שיוסיף כף לרוטב. אפשר לקלף את העגבניות.

רביולי ברוטב רוזהרביולי ברוטב רוזהרביולי ברוטב רוזה

רביולי ברוטב רוזהרביולי ברוטב רוזהבתאבוןרביולי ברוטב רוזה

גולשים מכינים וממליצים:

יפעת : "רציתי לשתף אותך שאתמול ארחתי את כל המשפחה להדלקת נר שמיני וכל השולחן היה מלא מהדברים שלך (מאפינס גבינות ופטריות, פסטה ברוטב רוזה, לביבות תפוחי אדמה אפויות בתנור עם מטבל שמנת שום ועירית, מרק ירקות וגריסים, סלט ירוק עם הרוטב המעולה, סלט כרוב ואטריות, לחמניות שום עם גבינה צהובה, ובקינוחים מאפינס בננה, מוס שוקולד לבן ועוד ועוד), ואיך שכולם טרפו! איך שכולם נהנו! איך שהכל נחטף! איזה תשבוחות והלל על הטעמים הנפלאים! פעם ראשונה שאני מארחת והכל מעשה ידיי! תענוג גדול!"

יופי : "הרגע הכנתי
רוטב פצצה"

הרשם
עדכן
62 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן