פסטה לעצלנים בסיר אחד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פסטה לעצלנים בסיר אחד

אני מאוד אוהבת קיצורי דרך באוכל, כל מה שמקל על החיים שלי במטבח אני בעדו במיוחד אם זה חוסך לי בכלים.
מאז ומתמיד ידעתי שכאשר מכינים פסטה קודם כל מכינים את הרוטב ורק אחר כך את הפסטה, אסור שהפסטה תחכה לרוטב, לא שהתחשבתי בזה כל כך 🙂  השלב הבא היה לוותר על ההכנה של הפסטה והרוטב בנפרד ולהכין את הכל באותו סיר.
זה נשמע קצת מדע בדיוני ומה פתאום להכין ביחד הרי כלל ידוע שחייבים לבשל את הפסטה במים לפני.
אז לא חייבים אני מבשלת את הפסטה והרוטב באותו סיר וזה יוצא נהדר, אביב מאוד אוהב את הפסטה הזאת.
הבעיה שאחרי שמכינים את הפסטה בדרך הזאת קשה מאוד לחזור ולהכין את הפסטה מראש.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

200 ג’ פסטה (הסוג לא משנה)
בצל בינוני
כף קטשופ
100 ג’ רסק עגבניות (קופסא קטנה)
4 כוסות מים (זה נשמע הרבה זה לא)
כפית סוכר
כפית פפריקה מרוקאית
כפית שטוחה פטרוזיליה מיובשת (לא חובה)
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1.  לחמם סיר עם 3 כפות שמן, לקצוץ את הבצל דק ולהוסיף לסיר, לטגן עד שהוא מזהיב קלות, להוסיף את שאר המצרכים כולל המים להרתיח ולהנמיך את האש לבינונית, זה נראה כמו מרק הכל בסדר.

2. לשבור את הפסטה לחצי ולהוסיף לסיר, לבשל על אש בינונית כ 20 דקות מידי פעם לערבב, לפני שמורידים מהאש לוודא שהפסטה מוכנה.

*3. כשמורידים את הפסטה מהאש להשאיר אותה בצד כ 10 – 15 דקות מידי פעם לערבב הפסטה סופגת את הרוטב והטעמים יותר טובים.

Lazy Man’s Pasta

104463 צפיות 165 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פסטה לילדיםפסטה לילדים

גולשים מכינים וממליצים:

הילה : המתכון כל כך מוצלח שאני כבר לא מכינה פסטה רגילה בשני שלבים! סיר אחד, כלום עבודה ויוצא טעים. פשוט כיף!! תודה:)

יעל : אמא הכינה לי. יצא מעולה דלישס יוהו.

גילת: “ניקי היקרה הכנתי ויצא מעולה, נכנסת לאתר כל יום ובזכותך למדתי להכין עוד המון מאכלים, אז יישר כח.”

עומר : “טעים ופשוט. כיף גדול.”

שירה : “ניקי המקסימה, לא יאמן כמה סקפטיות יש בי (עדיין) שאני מתחילה מתכון שלך מסוג העצלנים, וכמה גדול ההלם אחרי שהוא לא רק מצליח אלא עולה על מורכבי הסירים והרכיבים בכמה רמות
תודה על עוד מתכון מוצלח :)”

יעל : “היי ניקי!! אתמול הכנתי את הפסטה ויצא מדהים!! וכל כך קל… מעכשיו מכינה פסטה רק ככה :)”

בלי : “קל וטעים מה צריך יותר מזה?”

276
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליטל

היי ניקי ל350 גר’ פסטה כמה כוסות מים להשים?

שאר המצרכים להשים קצת פחות מכפול ?
תודה

שרונה

היי אולי שאלו את השאלה ואם לא אז הנני: כתבת את הכמויות על 200 גרם פסטה. אני מכינה כמות פסטה של שתי חבילות שזה בין 800-1000 גרם (7 נפשות בלי עין הרע) אז איך אני מגדילה את כמות הרוטב?
תודה (:

אליז

היי ניקי, במה אפשר להחליף את אבקת המרק?
נהדרים המתכונים שלך.

מרים

הי ניקי נשמע נהדר אבל מה זה לשבור את הפסטה?

1 18 19 20