כדורי בשר וספגטי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

כדורי בשר וספגטי

מתכון מעולה לכדורי בשר וספגטי, זה התחסל כל כך מהר שלא הספקתי לומר 123 זה פשוט טעים ברמות. חייבים להכין בשביל להבין כמה שזה טעים, המלצה חמה

4 מנות

מרכיבים:

250 ג’ בשר בקר
250 ג’ בשר עוף טחון
תפוח אדמה מגורד
בצל קטן מגורד
חצי כפית סודה לשתייה
כפית גדושה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

250 ג’ פסטה

הרוטב:
בצל קצוץ דק
שן שום קצוצה
2 – 3 כוסות מים
כף גדושה רסק עגבניות
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבשר, ליצור כדורים ולקרר כשעה.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף את השום לטיגון קל להוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך ולבשל כ 20 דקות.

3. שתי אפשרויות
להוסיף את הקציצות כמו שהן לרוטב ולבשל כ 25 דקות על אש נמוכה. האפשרות השנייה לתת טיגון של דקה מכל צד ואז להעביר לרוטב ולבשל כ 10 – 15 דקות.

4. להכין את הספגטי לפי ההוראות ולערבב עם הקציצות

מעולה!

15985 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כדורי בשר וספגטיכדורי בשר וספגטי

גולשים מכינים וממליצים:

קרן : “וואוווווו ניקי. את אלופה. הילדים אוכלים מהסיר. תודה רבה”


188
תגובות

  הרשם  
עדכן
רעות

הקציצות הכי טובות שיש!!
אפילו הבררנים שלי אוכלים אותם (רק אם אני מכינה אותם בלי בצל… זה עדיין מעדן).
תודה ניקי!!

עופרי

סליחה ניקי שאני מטרידה אותך בערב יום כיפור. אפשר עקרונית לטגן או לאפות מכל העיסה קציצות ולא להכין רוטב?

עופרי

הבשר טרי. אז להקפיא לפני הטיגון או אחרי?

עופרי

הי ניקי, אם אחליף את תפוח האדמה בבטטה אוכל להקפיא חלק מהעיסה. אני מכינה כמות כפולה ומעוניינת להקפיא חצי בלי רוטב. זאת אומרת שחלק אני אטגן ואשמור בהקפאה. מה דעתך?

סיון

היי ניקי אם אני מעוניינת בחבילת פסטה להכפיל את הרוטב?

יעל

היי ניקי.
אם אין לי סודה לשתייה מה את ממליצה לעשות?

שושה

היי ניקי,
אפשר במקום הפסטה לשים חומוס מקופסת שימורים?
אם כן, באיזה שלב להוסיף אותו לרוטב?

1 10 11 12