יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מנות עיקריות מתכוני בשר טחון מתכוני פסטה

כדורי בשר וספגטי

19 יולי 2015
(Visited 31,410 times, 5 visits today)

כדורי בשר וספגטי

מתכון מעולה לכדורי בשר וספגטי, זה התחסל כל כך מהר שלא הספקתי לומר 123 זה פשוט טעים ברמות. חייבים להכין בשביל להבין כמה שזה טעים, המלצה חמה

4 מנות

מרכיבים:

250 ג’ בשר בקר
250 ג’ בשר עוף טחון
תפוח אדמה מגורד
בצל קטן מגורד
חצי כפית סודה לשתייה
כפית גדושה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

250 ג’ פסטה

הרוטב:
בצל קצוץ דק
שן שום קצוצה
2 – 3 כוסות מים
כף גדושה רסק עגבניות
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • אורז עם עדשים בסיר אחד

    מאז שהכרתי את הבסמטי התאהבתי אין על האורז הזה ברגע שמתחילים קשה לעבור לאורז אחר.
    התחלתי לשדך לבסמטי דברים ואחד הדברים הטובים והבריאים להכין עם אורז זה עדשים.
    תנו לי לאכול עדשים כל יום ועדיין זה לא יספיק, תבשילים, מרקים מה לא הכנתי עם עדשים, אפילו לביבות אפויות.
    רציתי להכין תוספת אחת אבל שנותנת לי הכל תוספת משביעה שממלאת את הבטן, הוספתי ירקות שמבחינתי זה חובה ויצא לי סיר מלא בכל טוב.
    התוספת הזאת נהדרת ליד בשר ואפילו בפני עצמה היא עושה את העבודה.
    הכל בסיר אחד אחד בלי בישול של העדשים מראש אלא העדשים מתבשלות יחד עם האורז והירקות, לקח לי 5 דקות להכניס הכל לסיר ומשם כבר השארתי לכיריים לעשות את השאר.
    עכשיו אפשר להתחיל לטעום פה ושם 🙂

    4 מנות

  • פסטה צ’יפס בתנור

    אני רוצה לומר לכם מה שהכי יפה במתכון זה הקראנצ’יות כל ביס שומעים את ההתפצחות בפה יואווו כמה טעים.
    זה חטיף נהדר ומכינים אותו מפסטה הכי פשוטה שיש בבית בעצם את כל העבודה התנור עושה, הוספתי תיבול שאני אוהבת ויש לי צנצנת על השיש מלאה בפסטה צ’יפס שכל פעם מישהו ניגש ולוקח חופן.
    רציתי לשדרג והוספתי את המטבל הכי שווה שיש אני בדרך כלל מוסיפה אותו ללביבות והוא משתלב נהדר עם הפסטה צ’יפס.
    אפשר לומר שזה סוג של ביסלי בהכנה ביתית ואני יודעת בדיוק מה הכנסתי פנימה ובלי חומרים משמרים.
    בא לכם לנשנש, יש לכם אורחים בדרך ?  תכניסו את הפסטה לתנור וזהו את רוב העבודה כבר עשיתם.
    תהנו מהקראנץ הוא מדהים.

  • חזה עוף עם קישואים וגזר

    אסור לי להכין את המתכון הזה ואני כל הזמן אומרת את זה ואני לא מפסיקה להכין, מנשנשת, טועמת, אוכלת.
    מה שיפה במתכון הזה שהחזה עוף יוצא אליפות! אין על חזה עוף רך וזה לא דבר שקל להשיג כשמדובר בחזה עוף.
    רך משגע, טעים והירקות ליד איזו פריכות נהדרת, כל ביס משגע ואני הכי מצטערת שלא הכנתי יותר.
    לקח לי 10 דקות (לא כולל זמן השרייה) ויש ארוחת צהריים יפהפייה, צבעונית, חזה עוף טעים טעים עם מרקם נהדר, ירקות טובים, טעם עדין של צ’ילי מתוק שעוטף הכל באהבה.
    הגשתי עם אורז לבן שזאת תוספת נהדרת לחזה עוף עם ירקות. אני סיימתי תודה ושלום מוזמנים לאכול.

    3 מנות

  • עוף עם ירקות בתנור של אמא

    אני רוצה לשתף אתכם בפיסה קטנה מהילדות שלי, יש לי אמא שמאוד אוהבת לבשל (כנראה משהו עבר בגנים).
    אחד מזיכרונות הילדות שלי זה ארוחת צהריים בשבת. אמא שלי נהגה להכין עוף עם ירקות בתנור, כל הירקות שהיו במקרר היו מוצאים את דרכם אל התבנית.
    ואני במיוחד זוכרת את תפוחי אדמה והעגבניות מעדן אין ספק. הטעמים שהירקות קיבלו מהעוף והמרינדה בתוספת המיץ הטעים שיצא מהעגבניות והשמן זית זה כל כך טעים. יש דברים שנשארים בזיכרון גם אם עברו 20 – 30 שנה, אוכל טוב לא הולך לאיבוד ולא משנה כמה שנים עברו ואפילו עובר לדור הבא.
    אני מכינה את העוף והירקות לעיתים קרובות כי מבחינתי זה המתכון הכי קל (עצלנית ? כן לפעמים) ירקות ועוף בתבנית אחת ואם ממש אני רוצה להשקיע אני אגיש עם אורז לבן.
    לפעמים אני מוסיפה יותר עגבניות כי זה החלק הכי טעים ויחד עם התפוחי אדמה והבצל ואווו ללקק ת’אצבעות! איזה צבע ואיזה טעם פשוט מופלא. אוכל של אמא צריך לומר משהו נוסף ?

    5 מנות

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבשר, ליצור כדורים ולקרר כשעה.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף את השום לטיגון קל להוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך ולבשל כ 20 דקות.

3. שתי אפשרויות
להוסיף את הקציצות כמו שהן לרוטב ולבשל כ 25 דקות על אש נמוכה. האפשרות השנייה לתת טיגון של דקה מכל צד ואז להעביר לרוטב ולבשל כ 10 – 15 דקות.

4. להכין את הספגטי לפי ההוראות ולערבב עם הקציצות

מעולה!

כדורי בשר וספגטיכדורי בשר וספגטי

גולשים מכינים וממליצים:

קרן : “וואוווווו ניקי. את אלופה. הילדים אוכלים מהסיר. תודה רבה”

הרשם
עדכן
247 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי, תודה רבה על מתכונים טעימים וקלים
רציתי לשאול אם אפשר לוותר על התפוח אדמה או לשים בטטה במקום?

הי ניקי, המתכונים שלך מדהימים!
האם אפשר להכין עם הודו לבן טחון במקום עוף טחון?

הי ניקי, צריך שהרוטב יכסה את הקציצות בזמן הבישול? כי לפי הכמויות ומה שיצא לי הרוטב מגיע עד לחצי הכדור. ואני מבינה שכתבת פה שלא מכסים, אז איך מתבשל החצי שלא בתוך הרוטב? תודה!

יש אפשרות לקרר את הקציצות רק חצי שעה או שזה משמעותי?(מכינה עכשיו וצריכה שיהיה מוכן כמה שיותר מהר..) תודה רבה!!

איך לגרד את התפוח אדמה ?

ניקי שלום!האם אני יכולה להכין את הכדורי בשר היום ולהשאיר אותם במקרר עד מחר? ומחר להכין אותם עם הרוטב והכל?

היי ניקי
יש לי רק בקר טחון…האם תוספת עוף זה הכרחי במתכון הזה?