כדורי בשר וספגטי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

כדורי בשר וספגטי

מתכון מעולה לכדורי בשר וספגטי, זה התחסל כל כך מהר שלא הספקתי לומר 123 זה פשוט טעים ברמות. חייבים להכין בשביל להבין כמה שזה טעים, המלצה חמה

4 מנות

מרכיבים:

250 ג’ בשר בקר
250 ג’ בשר עוף טחון
תפוח אדמה מגורד
בצל קטן מגורד
חצי כפית סודה לשתייה
כפית גדושה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

250 ג’ פסטה

הרוטב:
בצל קצוץ דק
שן שום קצוצה
2 – 3 כוסות מים
כף גדושה רסק עגבניות
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבשר, ליצור כדורים ולקרר כשעה.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף את השום לטיגון קל להוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך ולבשל כ 20 דקות.

3. שתי אפשרויות
להוסיף את הקציצות כמו שהן לרוטב ולבשל כ 25 דקות על אש נמוכה. האפשרות השנייה לתת טיגון של דקה מכל צד ואז להעביר לרוטב ולבשל כ 10 – 15 דקות.

4. להכין את הספגטי לפי ההוראות ולערבב עם הקציצות

מעולה!

25300 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כדורי בשר וספגטיכדורי בשר וספגטי

גולשים מכינים וממליצים:

קרן : “וואוווווו ניקי. את אלופה. הילדים אוכלים מהסיר. תודה רבה”

202
תגובות

  הרשם  
עדכן
גלי

לבשל את הרוטב עשרים דקות ואז עוד 25 עם הקציצות?

גל

בוקר טוב ניקי,

האם אין ביצה בקציצות?

רבקה

טעים מאד,הנכדים טרפו, וגם סבא וסבתא,,,,,

דבורה

היי ניקי לכמה מנות זה אמור להספיק? תודה מראש

דנה

היי ניקי,
נראה ממש מצוין! ינוסה מחר….
אשמח לדעת את המתכון מתאים לחבילה שלמה של פסטה כלומר 500 גרם.
תודה רבה והמשך יום נעים

יעל

היי ניקי יקרה
מה שלומך?
המתכון נשמע מעולה, שאלה-
האם ניתן להקפיא את הקציצות לפני הבישול ולהוציא כל פעם כמה יחידות לבישול?
רק אני והילד אוכלים…
ודבר נוסף- האם ניתן להחליף את הצ’ילי שברוטב בסילאן/ דבש? זה קשור? אני לא מחזיקה צ’ילי…

תודה ושבוע טוב,
יעל

יונית

היי ניקי בוקר טוב. המתכון נשמע מעולה רק שאלה מה את ממליצה לטגן קודם את הקציצות? יותר טעים לא?

1 2 3 13