כדורי בשר וספגטי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

כדורי בשר וספגטי

מתכון מעולה לכדורי בשר וספגטי, זה התחסל כל כך מהר שלא הספקתי לומר 123 זה פשוט טעים ברמות. חייבים להכין בשביל להבין כמה שזה טעים, המלצה חמה

4 מנות

מרכיבים:

250 ג’ בשר בקר
250 ג’ בשר עוף טחון
תפוח אדמה מגורד
בצל קטן מגורד
חצי כפית סודה לשתייה
כפית גדושה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

250 ג’ פסטה

הרוטב:
בצל קצוץ דק
שן שום קצוצה
2 – 3 כוסות מים
כף גדושה רסק עגבניות
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבשר, ליצור כדורים ולקרר כשעה.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף את השום לטיגון קל להוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך ולבשל כ 20 דקות.

3. שתי אפשרויות
להוסיף את הקציצות כמו שהן לרוטב ולבשל כ 25 דקות על אש נמוכה. האפשרות השנייה לתת טיגון של דקה מכל צד ואז להעביר לרוטב ולבשל כ 10 – 15 דקות.

4. להכין את הספגטי לפי ההוראות ולערבב עם הקציצות

מעולה!

33184 צפיות 53 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כדורי בשר וספגטיכדורי בשר וספגטי

גולשים מכינים וממליצים:

קרן : “וואוווווו ניקי. את אלופה. הילדים אוכלים מהסיר. תודה רבה”

220
תגובות

  הרשם  
עדכן
עמי

הי,

הבת שלי עם צליאק אפשר לעשות עם פירה?

ואלרי לרנר

היי ניקי, בתור אחת שרק לומדת לבשל 😉 המתכון ממש מוצלח, בעלי אכל בהנאה רבה (וגם אני לשם שינוי חחחח) מתכון מוצלח. שומרת אותו.

מיכל

היי ניקי, לא כתבת כמה ספגטי

ניני

הי ניקי,
מה לעשות אם אין לי רסק עגבניות בבית?
תודה

ליאור

סוף סוף יוצא לי להגיב
ניקי את אישיות!
תודה רבה!!! בזכותך לא משעמם לאף אחד ותמיד יש לנו גיוון במטבח;)
הקציצות יצאו מעולה (הוספתי להן גם דלעת כי לא היה לי מה לעשות איתה והיה חבל לזרוק)
לפני שבוע ניסיתי את הקציצות טונה האפויות.. יצא מושלם! לא נשאר פירור עוד באותו הערב.
אמשיך להנות ולעקוב..
שתדעי שבזכותך אני לא מפסיקה לקבל מחמאות מבעלי(הוא יודע שאני לוקחת את הרעיונות ממך)
בקיצור ת-ו-ד-ה
שיהיה לילה טוב ושקט;)

מירי

היי ניקי. תודה על הכל…
מה לדעתך אפשר לעשות עם שאריות מעיסת הבשר?

יעל

הי ניקי קודם כל יישר כח המתכונים יוצאים מעולה. דבר נוסף אם לא אשים צ’ילי יהיה הבדל משמעותי בטעם?אפשר לוותר?