יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים מתכוני פסטה שבועות תוספות

רוטב רוזה לעצלנים

11 אוקטובר 2015
(Visited 145,766 times, 7 visits today)

רוטב רוזה לעצלנים

אני משתמשת בקיצורי דרך במטבח נכון שזה לא תמיד לפי הספר אבל זה מתאים לי ולאיך שאני מתנהלת במטבח. רוטב רוזה קלאסי זה עם עגבניות נכון ? לא תמיד יש לי עגבניות או שמחיר העגבניות קצת יקר או שסתם בא לי להכין רוטב לפסטה בזריזות בלי להתעסק עם חיתוך וקילוף.
זה אחד הרטבים שאני הכי אוהבת להכין הוא נפלא לפסטה ואין בו אפילו עגבניה אחת, הוא יוצא נהדר טעם שמנת עם עגבניות אני יכולה לאכול אותו עם כף שתבינו כמה שהוא טעים.
אפשר להכין את הרוטב יום מראש, אפשר אפילו להקפיא כל מה שנותר להכין את הפסטה ולשדך עם הרוטב. מתכון יאמי!  שדרוג נהדר לארוחת ערב.

מרכיבים:

4 כפות שמן
בצל גדול
100 ג' רסק עגבניות
כפית סוכר
כוס מים / כוס וחצי
כפית שום כתוש
250 מ"ל שמנת לבישול
כפית פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • כרוב ניצנים אפוי

    לא החלטתי האם זה תוספת או חטיף שמנשנשים, מתכון פשוט ביותר שיוצא נהדר וכולו אפוי בתנור.
    לא יצא לי להתעסק הרבה עם כרוב ניצנים והכדורים הקטנים האלה הפתיעו אותי, איזה טעימים!
    מתכון נהדר כמעט בלי מצרכים נתתי לטעם של הכרוב לדבר כי יש לו אחלה לטעם, הכל הכנסתי לתבנית אחת בלי לטגן בדרך נתתי לתנור לעשות את שלו.
    לקח לי בקושי 10 דקות וזה נכנס לתנור. אם כבר מדברים על חיים קלים במטבח זה המתכון בשביל זה. נישנוש ממכר בטירוף! שקית שלמה נראה המון תסמכו עליי שזה אפילו לא מספיק. אל תגזימו עם הבישול שלא תקבלו ירק סמרטוטי ואני רוצה לומר לכם שאפילו לא טרחתי להפשיר.  ברור שיש סרטון 🙂

  • פסטה מעולה ב 5 דקות הכנה

    כמה שאני אוהבת מתכונים שלוקח 5 דקות להכין, שמתי את הפסטה על האש בזמן הזה תיקתקתי את הרוטב שום בכמויות,
    צ'ילי גרוס, פטרוזיליה קצת תבלינים ואיזה פיצוץ של פסטה כל ביס תענוג.
    בזמן שהכנתי את הספגטי התלבטתי האם מתאים לארוחת צהריים או ערב בסוף החלטתי ללכת על שניהם בערב אני מוסיפה גבינות בנדיבות סלט ירקות ליד ואיזה טעים יצא, קלות ההכנה מדהימה.
    אם בא לכם ארוחת ערב שונה מהרגיל ומעט יותר השקעה נו באמת אל תגידו שאין לכם 5 דקות זמן.
    תפנו לכם כמה דקות ותהנו מפסטה מעולה!

    3 מנות

  • לביבות קוסקוס וירקות

    אם יש דבר שאני אוהבת להכין זה לביבות, אין משהו שלא הכנתי איתו לביבות וכל פעם זה יוצא נהדר.
    היה לי קוסקוס במזווה ורציתי להכין איתו משהו שונה מהרגיל ולא רציתי תוספת רציתי לשדרג את ארוחת הערב אז למה לא להכין עם הקוסקוס לביבות ? נשמע רעיון טוב נכון ?
    ירקות היו לי במקרר וכמובן את מטבל השמנת (אליפות!) שהלביבות הולכות איתו נהדר.
    לא היה מושג אין זה יצא זה התחיל בניסיונות ונגמר בזה שיצאו לי לביבות נהדרות, לפעמים זה כיף לשחק עם חומרי גלם במטבח , אני רוצה לומר לכם שהתוצאה הפתיעה גם אותי.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד שיעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים, אתם מכירים את זה כשמכינים לביבות יוצאים נוזלים ואז קשה לעשות לביבות וזה מעצבן כי צריך לסחוט קודם אז כאן לא צריך בכלל, אין נוזלים לא צריך לסחוט רק להכין לביבות וזהו.
    קלות ההכנה מדהימה לביבות בלי לעבוד קשה גם למי שלא יודע להכין לביבות.

הכנות:

1. לחמם מחבת עם השמן לקצוץ את הבצל ולטגן עד שהוא מתחיל להזהיב .

2. להוסיף רסק סוכר שום תבלינים ומים לבשל כ 10 דקות מידי פעם לערבב,
בינתיים להכין את הפסטה לפי ההוראות.

3. להוסיף את השמנת לבישול לבשל כדקה שתיים ולהוריד מהאש.

*4. להוסיף את הרוטב לפסטה או ההיפך מידי פעם לערבב בעדינות הפסטה סופגת את הטעמים יותר טוב אחרי כמה דקות. אפשר לפזר מעל גבינה צהובה מגורדת.

Easy rose sauce

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש את הרוטב ולשמור במקרר, הרוטב מתאים ל 350 ג' פסטה, אפשר להקפיא. נכון שזה קלי קלות ?

רוטב רוזה לעצלניםרוטב רוזה לעצלניםרוטב רוזה לעצלניםרוטב רוזה לעצלניםרוטב רוזה לעצלנים

גולשים מכינים וממליצים:

איילת: "גם מהיר וגם מאד טעים, הילדים זללו"

חיה: "היי ניקי,הפסטה יצאה סוףףף
מתכון קליל וכיפי"

שירן :"ניקי הכנתי את הרוטב הזה..פשוט ללקק את האצבעות!!תענוג קצרתי המון מחמאות בזכות המתכונים שלך!את אלופה"

אורלי : "בהתחלה היה לי קצת קשה עם העצלנים… אבל עכשיו אני סבבה עם זה. מתכון נהדרררר מהיר וקליל. הילדים ממש אוהבים ואוכלים בכייף במקום לחפש באוכל גרעיני עגבנייה…. תודה!!"

ישראל : "אישתי הכינה לי עכשיו אחד הטעימיםם!!!!"

שיר : "אין לי מה להגיד המתכון פשוט טעים מידי יצא מושלם ואמא שלי כמעט שתתה מהמחבת את הרוטב יש לו טעם מדהים !!"

קרן : " רציתי לשבח את האתר שלך, אני משתמשת בו המון, לדוגמא היום הכנתי את המתכון הזה, כמובן שהבנות בהתחלה התנגדו כי הן אוכלות רק פסטה עם קטשופ, ומפה לשם הסיר ר-י-ק נשאר רק לשטוף אותו,"

נופית : "תודה על מתכון מעולה!!!"

עופרי : "וואי ניקי ! שלמות ! תודה רבה המתכון ממש טעים ומומלץ!"

יעל : "זה יוצא פשוט מדליק
יותר טעים מקפה קפה!!!!"

הרשם
עדכן
132 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אפשר עגבניות מרוסקות במקום רסק עגבניות?

נראה נפלא, אפשר לוותר על השמנת ? או שזה מאסט?וגם … אפשרי לדעת היכן ניתן להשיג את התבנית ?

שלום ניקי, האם הרוטב מספיק לחבילת פסטה שלמה או להכפיל כמויות?

אפשר להשתמש בשמנת מתוקה להקצפה?

הייתי מכינה את המתכון הזה כל הזמן לפני כמה שנים. עכשיו נזכרתי בו ואני מיד הולכת להכין!!!!!!!!!! המתכון הכי טעים בעולם, קל בטירוף ובסוף יוצאת פסטה פצצה. תודה רבה!

ממש טעים. תודה רבה!!!

היי ניקי
יש לי 2 שאלות.
בעלי שומר משקל והוא רוצה לדעת האם ניתן להכין בלי שמנת? וראיתי בסרטון שלך שהכנת עם פסטה ירוקה האם זה משנה?

תודה רבה מראש
אני חדשה באתר אז סליחה על השאלות