יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים מתכוני פסטה שבועות תוספות

רוטב רוזה לעצלנים

11 אוקטובר 2015
(Visited 143,009 times, 8 visits today)

רוטב רוזה לעצלנים

אני משתמשת בקיצורי דרך במטבח נכון שזה לא תמיד לפי הספר אבל זה מתאים לי ולאיך שאני מתנהלת במטבח. רוטב רוזה קלאסי זה עם עגבניות נכון ? לא תמיד יש לי עגבניות או שמחיר העגבניות קצת יקר או שסתם בא לי להכין רוטב לפסטה בזריזות בלי להתעסק עם חיתוך וקילוף.
זה אחד הרטבים שאני הכי אוהבת להכין הוא נפלא לפסטה ואין בו אפילו עגבניה אחת, הוא יוצא נהדר טעם שמנת עם עגבניות אני יכולה לאכול אותו עם כף שתבינו כמה שהוא טעים.
אפשר להכין את הרוטב יום מראש, אפשר אפילו להקפיא כל מה שנותר להכין את הפסטה ולשדך עם הרוטב. מתכון יאמי!  שדרוג נהדר לארוחת ערב.

מרכיבים:

4 כפות שמן
בצל גדול
100 ג’ רסק עגבניות
כפית סוכר
כוס מים / כוס וחצי
כפית שום כתוש
250 מ”ל שמנת לבישול
כפית פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • אורז עם עדשים בסיר אחד

    מאז שהכרתי את הבסמטי התאהבתי אין על האורז הזה ברגע שמתחילים קשה לעבור לאורז אחר.
    התחלתי לשדך לבסמטי דברים ואחד הדברים הטובים והבריאים להכין עם אורז זה עדשים.
    תנו לי לאכול עדשים כל יום ועדיין זה לא יספיק, תבשילים, מרקים מה לא הכנתי עם עדשים, אפילו לביבות אפויות.
    רציתי להכין תוספת אחת אבל שנותנת לי הכל תוספת משביעה שממלאת את הבטן, הוספתי ירקות שמבחינתי זה חובה ויצא לי סיר מלא בכל טוב.
    התוספת הזאת נהדרת ליד בשר ואפילו בפני עצמה היא עושה את העבודה.
    הכל בסיר אחד אחד בלי בישול של העדשים מראש אלא העדשים מתבשלות יחד עם האורז והירקות, לקח לי 5 דקות להכניס הכל לסיר ומשם כבר השארתי לכיריים לעשות את השאר.
    עכשיו אפשר להתחיל לטעום פה ושם 🙂

    4 מנות

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פסטה צ’יפס בתנור

    אני רוצה לומר לכם מה שהכי יפה במתכון זה הקראנצ’יות כל ביס שומעים את ההתפצחות בפה יואווו כמה טעים.
    זה חטיף נהדר ומכינים אותו מפסטה הכי פשוטה שיש בבית בעצם את כל העבודה התנור עושה, הוספתי תיבול שאני אוהבת ויש לי צנצנת על השיש מלאה בפסטה צ’יפס שכל פעם מישהו ניגש ולוקח חופן.
    רציתי לשדרג והוספתי את המטבל הכי שווה שיש אני בדרך כלל מוסיפה אותו ללביבות והוא משתלב נהדר עם הפסטה צ’יפס.
    אפשר לומר שזה סוג של ביסלי בהכנה ביתית ואני יודעת בדיוק מה הכנסתי פנימה ובלי חומרים משמרים.
    בא לכם לנשנש, יש לכם אורחים בדרך ?  תכניסו את הפסטה לתנור וזהו את רוב העבודה כבר עשיתם.
    תהנו מהקראנץ הוא מדהים.

  • תפוחי אדמה מחורצים בתנור

    איזה מתכון מעולה! תפוחי אדמה אפויים רכים משגעים, מזה פשוט להכנה ומתקבל מעדן, תפוחי אדמה מושלמים לארוחה ואפילו לנישנושים קובייה אחרי קובייה…
    אם אפשר להמליץ תכינו הרבה תמלאו את התבנית כמה שיותר שלא תצטערו שהכל יגמר.
    אין כאן מצרכים כמעט תפוחי אדמה קצת שמן ומלח פלפל. אתם חושבים שנסחפתי ? המתכונים הכי טובים אלו המתכונים עם כלום מצרכים ולמי אין תפוחי אדמה בבית ?  תכינו ותתאהבו זאת תוספת נהדרת ליד מנה עיקרית ומי לא אוהב תפוחי אדמה ?  אני כבר מדמיינת את ארוחת השבת עם ערימת תפוחי אדמה במרכז השולחן איזה יאמי!

הכנות:

1. לחמם מחבת עם השמן לקצוץ את הבצל ולטגן עד שהוא מתחיל להזהיב .

2. להוסיף רסק סוכר שום תבלינים ומים לבשל כ 10 דקות מידי פעם לערבב,
בינתיים להכין את הפסטה לפי ההוראות.

3. להוסיף את השמנת לבישול לבשל כדקה שתיים ולהוריד מהאש.

*4. להוסיף את הרוטב לפסטה או ההיפך מידי פעם לערבב בעדינות הפסטה סופגת את הטעמים יותר טוב אחרי כמה דקות. אפשר לפזר מעל גבינה צהובה מגורדת.

Easy rose sauce

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש את הרוטב ולשמור במקרר, הרוטב מתאים ל 350 ג’ פסטה, אפשר להקפיא. נכון שזה קלי קלות ?

רוטב רוזה לעצלניםרוטב רוזה לעצלניםרוטב רוזה לעצלניםרוטב רוזה לעצלניםרוטב רוזה לעצלנים

גולשים מכינים וממליצים:

איילת: “גם מהיר וגם מאד טעים, הילדים זללו”

חיה: “היי ניקי,הפסטה יצאה סוףףף
מתכון קליל וכיפי”

שירן :”ניקי הכנתי את הרוטב הזה..פשוט ללקק את האצבעות!!תענוג קצרתי המון מחמאות בזכות המתכונים שלך!את אלופה”

אורלי : “בהתחלה היה לי קצת קשה עם העצלנים… אבל עכשיו אני סבבה עם זה. מתכון נהדרררר מהיר וקליל. הילדים ממש אוהבים ואוכלים בכייף במקום לחפש באוכל גרעיני עגבנייה…. תודה!!”

ישראל : “אישתי הכינה לי עכשיו אחד הטעימיםם!!!!”

שיר : “אין לי מה להגיד המתכון פשוט טעים מידי יצא מושלם ואמא שלי כמעט שתתה מהמחבת את הרוטב יש לו טעם מדהים !!”

קרן : ” רציתי לשבח את האתר שלך, אני משתמשת בו המון, לדוגמא היום הכנתי את המתכון הזה, כמובן שהבנות בהתחלה התנגדו כי הן אוכלות רק פסטה עם קטשופ, ומפה לשם הסיר ר-י-ק נשאר רק לשטוף אותו,”

נופית : “תודה על מתכון מעולה!!!”

עופרי : “וואי ניקי ! שלמות ! תודה רבה המתכון ממש טעים ומומלץ!”

יעל : “זה יוצא פשוט מדליק
יותר טעים מקפה קפה!!!!”

הרשם
עדכן
130 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

נראה נפלא, אפשר לוותר על השמנת ? או שזה מאסט?וגם … אפשרי לדעת היכן ניתן להשיג את התבנית ?

שלום ניקי, האם הרוטב מספיק לחבילת פסטה שלמה או להכפיל כמויות?

אפשר להשתמש בשמנת מתוקה להקצפה?

הייתי מכינה את המתכון הזה כל הזמן לפני כמה שנים. עכשיו נזכרתי בו ואני מיד הולכת להכין!!!!!!!!!! המתכון הכי טעים בעולם, קל בטירוף ובסוף יוצאת פסטה פצצה. תודה רבה!

ממש טעים. תודה רבה!!!

היי ניקי
יש לי 2 שאלות.
בעלי שומר משקל והוא רוצה לדעת האם ניתן להכין בלי שמנת? וראיתי בסרטון שלך שהכנת עם פסטה ירוקה האם זה משנה?

תודה רבה מראש
אני חדשה באתר אז סליחה על השאלות

ניקי!! את גאון! כל מתכון שלך פגז!! והרוטב הזה… יאמי!!! חסכת לי מסעדה 😉