יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים מתכוני פסטה שבועות תוספות

רוטב רוזה לעצלנים

11 אוקטובר 2015
(Visited 142,831 times, 4 visits today)

רוטב רוזה לעצלנים

אני משתמשת בקיצורי דרך במטבח נכון שזה לא תמיד לפי הספר אבל זה מתאים לי ולאיך שאני מתנהלת במטבח. רוטב רוזה קלאסי זה עם עגבניות נכון ? לא תמיד יש לי עגבניות או שמחיר העגבניות קצת יקר או שסתם בא לי להכין רוטב לפסטה בזריזות בלי להתעסק עם חיתוך וקילוף.
זה אחד הרטבים שאני הכי אוהבת להכין הוא נפלא לפסטה ואין בו אפילו עגבניה אחת, הוא יוצא נהדר טעם שמנת עם עגבניות אני יכולה לאכול אותו עם כף שתבינו כמה שהוא טעים.
אפשר להכין את הרוטב יום מראש, אפשר אפילו להקפיא כל מה שנותר להכין את הפסטה ולשדך עם הרוטב. מתכון יאמי!  שדרוג נהדר לארוחת ערב.

מרכיבים:

4 כפות שמן
בצל גדול
100 ג’ רסק עגבניות
כפית סוכר
כוס מים / כוס וחצי
כפית שום כתוש
250 מ”ל שמנת לבישול
כפית פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • פסטה צ’יפס בתנור

    אני רוצה לומר לכם מה שהכי יפה במתכון זה הקראנצ’יות כל ביס שומעים את ההתפצחות בפה יואווו כמה טעים.
    זה חטיף נהדר ומכינים אותו מפסטה הכי פשוטה שיש בבית בעצם את כל העבודה התנור עושה, הוספתי תיבול שאני אוהבת ויש לי צנצנת על השיש מלאה בפסטה צ’יפס שכל פעם מישהו ניגש ולוקח חופן.
    רציתי לשדרג והוספתי את המטבל הכי שווה שיש אני בדרך כלל מוסיפה אותו ללביבות והוא משתלב נהדר עם הפסטה צ’יפס.
    אפשר לומר שזה סוג של ביסלי בהכנה ביתית ואני יודעת בדיוק מה הכנסתי פנימה ובלי חומרים משמרים.
    בא לכם לנשנש, יש לכם אורחים בדרך ?  תכניסו את הפסטה לתנור וזהו את רוב העבודה כבר עשיתם.
    תהנו מהקראנץ הוא מדהים.

  • תפוחי אדמה מחורצים בתנור

    איזה מתכון מעולה! תפוחי אדמה אפויים רכים משגעים, מזה פשוט להכנה ומתקבל מעדן, תפוחי אדמה מושלמים לארוחה ואפילו לנישנושים קובייה אחרי קובייה…
    אם אפשר להמליץ תכינו הרבה תמלאו את התבנית כמה שיותר שלא תצטערו שהכל יגמר.
    אין כאן מצרכים כמעט תפוחי אדמה קצת שמן ומלח פלפל. אתם חושבים שנסחפתי ? המתכונים הכי טובים אלו המתכונים עם כלום מצרכים ולמי אין תפוחי אדמה בבית ?  תכינו ותתאהבו זאת תוספת נהדרת ליד מנה עיקרית ומי לא אוהב תפוחי אדמה ?  אני כבר מדמיינת את ארוחת השבת עם ערימת תפוחי אדמה במרכז השולחן איזה יאמי!

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

  • שושני גבינה

    אין כמו עוגת שמרים זאת המלכה של העוגות ועוגת שמרים עם גבינה זאת עוגה מופלאה רכה אוורירית נהדרת.
    זאת אחת העוגות הכי טעימות שתכינו תוסיפו מילוי גבינה וקיבלתם עוגה שאי אפשר לעמוד בפניה.
    הבצק משגע קל לעבודה, תנו לו את הזמן שלו לתפוח ותקבלו תוצאה נהדרת, הבעיה שלי זה עם המילוי שכל הזמן טעמתי ממנו כפית פה כפית שם 🙂 בא לכם להשקיע ולקבל המון מחמאות ? תדמיינו שבלולי שמרים חמים עם גבינה ולא תרגישו איך השבלולים האלה מתחסלים. מחמאות מפה ועד הודעה חדשה.
    את הדבר הכי חשוב לא אמרתי תסתכלו על דרך ההכנה היא שונה מהרגיל.

    11 שושני גבינה
    תבנית 26 + אינגליש קייק 30 ס”מ

הכנות:

1. לחמם מחבת עם השמן לקצוץ את הבצל ולטגן עד שהוא מתחיל להזהיב .

2. להוסיף רסק סוכר שום תבלינים ומים לבשל כ 10 דקות מידי פעם לערבב,
בינתיים להכין את הפסטה לפי ההוראות.

3. להוסיף את השמנת לבישול לבשל כדקה שתיים ולהוריד מהאש.

*4. להוסיף את הרוטב לפסטה או ההיפך מידי פעם לערבב בעדינות הפסטה סופגת את הטעמים יותר טוב אחרי כמה דקות. אפשר לפזר מעל גבינה צהובה מגורדת.

Easy rose sauce

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש את הרוטב ולשמור במקרר, הרוטב מתאים ל 350 ג’ פסטה, אפשר להקפיא. נכון שזה קלי קלות ?

רוטב רוזה לעצלניםרוטב רוזה לעצלניםרוטב רוזה לעצלניםרוטב רוזה לעצלניםרוטב רוזה לעצלנים

גולשים מכינים וממליצים:

איילת: “גם מהיר וגם מאד טעים, הילדים זללו”

חיה: “היי ניקי,הפסטה יצאה סוףףף
מתכון קליל וכיפי”

שירן :”ניקי הכנתי את הרוטב הזה..פשוט ללקק את האצבעות!!תענוג קצרתי המון מחמאות בזכות המתכונים שלך!את אלופה”

אורלי : “בהתחלה היה לי קצת קשה עם העצלנים… אבל עכשיו אני סבבה עם זה. מתכון נהדרררר מהיר וקליל. הילדים ממש אוהבים ואוכלים בכייף במקום לחפש באוכל גרעיני עגבנייה…. תודה!!”

ישראל : “אישתי הכינה לי עכשיו אחד הטעימיםם!!!!”

שיר : “אין לי מה להגיד המתכון פשוט טעים מידי יצא מושלם ואמא שלי כמעט שתתה מהמחבת את הרוטב יש לו טעם מדהים !!”

קרן : ” רציתי לשבח את האתר שלך, אני משתמשת בו המון, לדוגמא היום הכנתי את המתכון הזה, כמובן שהבנות בהתחלה התנגדו כי הן אוכלות רק פסטה עם קטשופ, ומפה לשם הסיר ר-י-ק נשאר רק לשטוף אותו,”

נופית : “תודה על מתכון מעולה!!!”

עופרי : “וואי ניקי ! שלמות ! תודה רבה המתכון ממש טעים ומומלץ!”

יעל : “זה יוצא פשוט מדליק
יותר טעים מקפה קפה!!!!”

הרשם
עדכן
130 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

נראה נפלא, אפשר לוותר על השמנת ? או שזה מאסט?וגם … אפשרי לדעת היכן ניתן להשיג את התבנית ?

שלום ניקי, האם הרוטב מספיק לחבילת פסטה שלמה או להכפיל כמויות?

אפשר להשתמש בשמנת מתוקה להקצפה?

הייתי מכינה את המתכון הזה כל הזמן לפני כמה שנים. עכשיו נזכרתי בו ואני מיד הולכת להכין!!!!!!!!!! המתכון הכי טעים בעולם, קל בטירוף ובסוף יוצאת פסטה פצצה. תודה רבה!

ממש טעים. תודה רבה!!!

היי ניקי
יש לי 2 שאלות.
בעלי שומר משקל והוא רוצה לדעת האם ניתן להכין בלי שמנת? וראיתי בסרטון שלך שהכנת עם פסטה ירוקה האם זה משנה?

תודה רבה מראש
אני חדשה באתר אז סליחה על השאלות

ניקי!! את גאון! כל מתכון שלך פגז!! והרוטב הזה… יאמי!!! חסכת לי מסעדה 😉