רוטב רוזה לעצלנים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
רוטב רוזה לעצלנים

רוטב רוזה לעצלנים

אני משתמשת בקיצורי דרך במטבח נכון שזה לא תמיד לפי הספר אבל זה מתאים לי ולאיך שאני מתנהלת במטבח. רוטב רוזה קלאסי זה עם עגבניות נכון ? לא תמיד יש לי עגבניות או שמחיר העגבניות קצת יקר או שסתם בא לי להכין רוטב לפסטה בזריזות בלי להתעסק עם חיתוך וקילוף.
זה אחד הרטבים שאני הכי אוהבת להכין הוא נפלא לפסטה ואין בו אפילו עגבניה אחת, הוא יוצא נהדר טעם שמנת עם עגבניות אני יכולה לאכול אותו עם כף שתבינו כמה שהוא טעים.
אפשר להכין את הרוטב יום מראש, אפשר אפילו להקפיא כל מה שנותר להכין את הפסטה ולשדך עם הרוטב. מתכון יאמי!  שדרוג נהדר לארוחת ערב.

מרכיבים:

4 כפות שמן
בצל גדול
100 ג’ רסק עגבניות
כפית סוכר
כוס מים / כוס וחצי
כפית שום כתוש
250 מ”ל שמנת לבישול
כפית פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחמם מחבת עם השמן לקצוץ את הבצל ולטגן עד שהוא מתחיל להזהיב להוסיף את השום לטיגון קל.

2. להוסיף רסק סוכר תבלינים ומים לבשל כ 10 דקות מידי פעם לערבב,
בינתיים להכין את הפסטה לפי ההוראות.

3. להוסיף את השמנת לבישול לבשל כדקה שתיים ולהוריד מהאש.

4. להוסיף את הרוטב לפסטה או ההיפך מידי פעם לערבב בעדינות הפסטה סופגת את הטעמים יותר טוב אחרי כמה דקות. אפשר לפזר מעל גבינה צהובה מגורדת.

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש את הרוטב ולשמור במקרר, הרוטב מתאים ל 350 ג’ פסטה, אפשר להקפיא. נכון שזה קלי קלות ?

20163 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

רוטב רוזה לעצלניםרוטב רוזה לעצלניםרוטב רוזה לעצלניםרוטב רוזה לעצלניםרוטב רוזה לעצלנים

גולשים מכינים וממליצים:

איילת: “גם מהיר וגם מאד טעים, הילדים זללו”

חיה: “היי ניקי,הפסטה יצאה סוףףף
מתכון קליל וכיפי”

שירן :”ניקי הכנתי את הרוטב הזה..פשוט ללקק את האצבעות!!תענוג קצרתי המון מחמאות בזכות המתכונים שלך!את אלופה”

אורלי : “בהתחלה היה לי קצת קשה עם העצלנים… אבל עכשיו אני סבבה עם זה. מתכון נהדרררר מהיר וקליל. הילדים ממש אוהבים ואוכלים בכייף במקום לחפש באוכל גרעיני עגבנייה…. תודה!!”

ישראל : “אישתי הכינה לי עכשיו אחד הטעימיםם!!!!”

שיר : “אין לי מה להגיד המתכון פשוט טעים מידי יצא מושלם ואמא שלי כמעט שתתה מהמחבת את הרוטב יש לו טעם מדהים !!”

קרן : ” רציתי לשבח את האתר שלך, אני משתמשת בו המון, לדוגמא היום הכנתי את המתכון הזה, כמובן שהבנות בהתחלה התנגדו כי הן אוכלות רק פסטה עם קטשופ, ומפה לשם הסיר ר-י-ק נשאר רק לשטוף אותו,”

נופית : “תודה על מתכון מעולה!!!”

עופרי : “וואי ניקי ! שלמות ! תודה רבה המתכון ממש טעים ומומלץ!”

יעל : “זה יוצא פשוט מדליק
יותר טעים מקפה קפה!!!!”

81
תגובות

  הרשם  
עדכן
יסכה

וואו אני בשוק!! חיפשתי מה לאכול לארוחת ערב כיפית, והחלטתי שבא לי פסטה רוזה, ונכנסתי כמובן לאתר של.ניקי כדי למצוא מתכון… ומה הדבר הראשון שנמצא שם מול העיניים שלי אם לא מתכון לרוטב רוזה לעצלנים??
שמישהו אחד יעז לומר לי שאין השגחה מלמעלה על כל דבר קטן.
יששש:):)
אפילו עוד לא הסתכלתי על המצרכים או על אופן ההכנה אבל יש לי הרגשה שיהיה לי הכל ויֶצֶא טעים אש… (אבל הפרט האחרון לא קשור למה שקרה עכשיו. הוא קשור לזה שזה מתכון של ניקי.)

תודה!!

אפרת

הי ניקי, לאיזה כמות פסטה הרוטב מספיק?

בלי

היי ניקי
אין לי שמנת.. הולך עם ריצ?

שני

היי ניקי הכנתי את המתכון הזה מספר פעמים ויצא מהמם!! הפעם אני רוצה להכין כמות גדולה כדי לחלק (פרויקט כרובית אם את מכירה) מה שאומר שמי שיקבל את הפסטה יאכל אותה רק מחר/ מחרתיים. האם זה בסדר?

1 4 5 6