פסטה ברוטב שמנת ופטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פסטה ברוטב שמנת ופטריות

הבת שלי גילתה אהבה חדשה פיטריות שמפיניון פתאום היא גילתה שאפשר להכין מהן הרבה דברים טובים שכדאי לטעום (אחרי הרבה זמן שאמרה לא) והיא מבקשת כל הזמן שבאוכל יהיו פטריות לא חשוב באיזו צורה רק שיהיו.
מצד אחד אני מאושרת הילדה אוכלת ובשבילי זה אושר מצד שני כל יום לאכול פטריות זה לא מוגזם  ?
כמו כל דבר צריך במידה אבל אותה זה לא מעניין היא רוצה כל יום פיטריות. קחו למשל את הפסטה הזאת היא טעימה ונהדרת אבל בת שלי אני לא רוצה להכין אותה כל יום אולי ננסה משהו אחר ?

מרכיבים:

250 ג’ פסטה שאוהבים
2 בצלים קצוצים
2 חבילות פטריות פרוסות
2 כפיות שום כתוש
שמנת לבישול
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לטגן את הבצלים והפטריות להוסיף שום להוסיף שמנת, תבלינים לבשל כמה דקות.

2. בינתיים להכין פסטה לפי ההוראות לסנן ולערבב עם הרוטב.

עוד דבר שהיא מאוד אוהבת ומחסלת את זה בכמויות

פטריות מוקפצות בסויה וסילאן

14912 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

94
תגובות

  הרשם  
עדכן
לילך

שבת שלום ניקי,
הכנתי את הרוטב כשבחצי מכמות השמנת השתמשתי בשמנת מתוקה כי לא היה לי מספיק שמנת לבישול..
האם ניתן להקפיא את הרוטב?

דיאנה

היי ניקי..
רציתי לשאול כמה אבקת מרק לשים?..

סמדר קופר

כמה זה 2 חבילות פטריות טריות? אצל כל משווק זה מגיע במשקל שונה….

ליטל

היי ניקי
אם אני רוצה להכין את הרוטב ל2 שקיות רביולי בטטה (סה”כ 800 גרם ) האם צריך לשנות כמויות ?
כמו תמיד תודה על העזרה

1 4 5 6