פסטה בשום ועשבי תיבול

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פסטה בשום ועשבי תיבול

הרבה עשבי תיבול שמן זית טוב שעוטף את הפסטה מכל הכיוונים, גבינה צהובה על פסטה חמה נמסה באיטיות וכל השילוב הזה עושה פלאים לפסטה איזה טעים!

2 מנות

מרכיבים:

250 ג’ פסטה שאוהבים
1/3 כוס שמן זית
בצל קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
כפית טימין מיובש
כפית בזיליקום מיובש
כף פטרוזיליה מיובשת
50 ג’ קוביות גבינת עמק
עירית קצוצה דק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להכין את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה, לסנן.

2. לטגן את הבצל בשם הזית עד הזהבה, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן, להוסיף את עשבי התיבול ולתבל, לטגן עוד כ 2 – 3 דקות (לקרוא לבנזוג שיריח איזה ריח טוב עולה מהמחבת)

3. להוסיף את הפסטה לעשבי התיבול, לערבב ולהוציא לצלחת הגשה, לפזר עירית וקוביות גבינה צהובה.

מעולה!

40431 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פסטה בשום ועשבי תיבול

פסטה בשום ועשבי תיבולפסטה בשום ועשבי תיבול

גולשים מכינים וממליצים:

גבריאלה : ממליצה בחום רב ,מאוד טעים אפילו הקונציונרית (באוכל) הקטנה שלי אכלה הכול ולא השאירה פירור.
תודה ניקי ושבת שלום 🙂

122
תגובות

  הרשם  
עדכן
אושרת ביטון

ניקי צהריים טובים
מתאים להוסיף כפית שטוחה אבקת מרק עוף במקום מלח

אושרת ביטון

ניקי צהריים טובים
אין לי עירית ופטרוזליה האם אפשר לוותר

1 7 8 9