


פסטה בשום ועשבי תיבול
הרבה עשבי תיבול שמן זית טוב שעוטף את הפסטה מכל הכיוונים, גבינה צהובה על פסטה חמה נמסה באיטיות וכל השילוב הזה עושה פלאים לפסטה איזה טעים!
2 מנות
מרכיבים:
250 ג’ פסטה שאוהבים
1/3 כוס שמן זית
בצל קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
כפית טימין מיובש
כפית בזיליקום מיובש
כף פטרוזיליה מיובשת
50 ג’ קוביות גבינת עמק
עירית קצוצה דק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. להכין את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה, לסנן.
2. לטגן את הבצל בשם הזית עד הזהבה, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן, להוסיף את עשבי התיבול ולתבל, לטגן עוד כ 2 – 3 דקות (לקרוא לבנזוג שיריח איזה ריח טוב עולה מהמחבת)
3. להוסיף את הפסטה לעשבי התיבול, לערבב ולהוציא לצלחת הגשה, לפזר עירית וקוביות גבינה צהובה.
מעולה!
62540 צפיות 4 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
גבריאלה : ממליצה בחום רב ,מאוד טעים אפילו הקונציונרית (באוכל) הקטנה שלי אכלה הכול ולא השאירה פירור.
תודה ניקי ושבת שלום 🙂
בוקר טוב יקרה,
מתכון מעולה! לא הספקתי להגיב אתמול אז עכשיו אני מגיבה..
הכנתי עם עשבי תיבול טריים, חוסל באותו הרגע! וחשבתי שיישאר למחרת..
כמה פשוט ככה טעים:)
כמו שאני אוהבת
תבורכי:)