פסטה בשום ועשבי תיבול

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פסטה בשום ועשבי תיבול

הרבה עשבי תיבול שמן זית טוב שעוטף את הפסטה מכל הכיוונים, גבינה צהובה על פסטה חמה נמסה באיטיות וכל השילוב הזה עושה פלאים לפסטה איזה טעים!

2 מנות

מרכיבים:

250 ג’ פסטה שאוהבים
1/3 כוס שמן זית
בצל קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
כפית טימין מיובש
כפית בזיליקום מיובש
כף פטרוזיליה מיובשת
50 ג’ קוביות גבינת עמק
עירית קצוצה דק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להכין את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה, לסנן.

2. לטגן את הבצל בשם הזית עד הזהבה, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן, להוסיף את עשבי התיבול ולתבל, לטגן עוד כ 2 – 3 דקות (לקרוא לבנזוג שיריח איזה ריח טוב עולה מהמחבת)

3. להוסיף את הפסטה לעשבי התיבול, לערבב ולהוציא לצלחת הגשה, לפזר עירית וקוביות גבינה צהובה.

מעולה!

24898 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פסטה בשום ועשבי תיבול

פסטה בשום ועשבי תיבולפסטה בשום ועשבי תיבול

גולשים מכינים וממליצים:

גבריאלה : ממליצה בחום רב ,מאוד טעים אפילו הקונציונרית (באוכל) הקטנה שלי אכלה הכול ולא השאירה פירור.
תודה ניקי ושבת שלום 🙂

117
תגובות

  הרשם  
עדכן
נחמי

היי ניקי
אין לי עירית וטימין
יש לי בבית עזבי טיבול: פטרוזליה, בזיליקום, שמיר , כוסברה
בנוסף, אני לא אשים גבינ, כי הכנתי את הפסטה תוספת לקציצות טונה שלך ואנחנו לא אוכלים דגים עם גבינה. (הכנתי גם הסלט חצילים שלך.) ממש חגיגת ניקי
תכלס איזה עשבי תיבול לשים?
תודה רבה

קייט

השתמשתי בקוביות עשבי תיבול ובזיליקום ופטרוזיליה יבשה, יצא ממש טעים!!!! הופתעתי מהפשטות והטעם הנהדר..הבעל זלל!

שרית

תודה יקרה!! אין כמוך!! כבר אמרתי??

שרית

היי ניקי… אפשר להקרים את הגבינה מעל?? זה מתאים? אני אוהבת רק גבינה צהובה מותכת…

חנה

ניקי שלום,
הרוטב יצא לי מר.. למה?
מה ניתן לעשות?
תודה

נופר

היי ניקי. יש לי את כל התבלינים שכתבת אבל טריים (ולא מיובשים), האם ניתן להכין או לוותר? תודה

אביב

היי ניקי
איך יודעים מתי הפסטה פנה (״צינורות״) מוכנה באמת? אני אף פעם לא בטוחה בזאת למרות שקוראת את ההוראות שעל עטיפת המוצר.. תמיד נדמה לי שהיא לא מספיק רכה ולא בטוחה אם כך צריך להיות.
תודה

1 6 7 8