פסטה בשום ועשבי תיבול
תעצרו הכל!! קבלו פסטה שווה ביותר הכי שונה ממה שאתם מהירים, עשבי תיבול, בצל שחום, שום ימבה שמן זית והכל ביחד נותן פסטה אמאל'ה, אם בא לכם לשנות מהרטבים הרגילים ולהכין פסטה מעולה לארוחת צהריים זה בדיוק המתכון.
אני יודעת שהאוכל שלי מהיר אז גם כאן תפנו 10 דקות תתחילו לבשל את הפסטה ותוך 5 דקות הרוטב היה מוכן, הפסטה נכנסת פנימה הרוטב עוטף מכל הכיוונים אין כמו עשבי תיבול בשמן זית, ערבוב קצר משם לצלחת עונג בכל ביס.
מתאים לטבעוניים, צמחוניים בעצם לכל מי שאוהב פסטה תפנקו את המשפחה בכיף עם פסטה נהדרת.
2 מנות
מרכיבים:
250 – 300 ג' פסטה שאוהבים
1/3 כוס שמן זית
בצל גדול קצוץ דק
4 שיני שום פרוסות דק
כפית טימין מיובש
כפית בזיליקום מיובש
כף פטרוזיליה מיובשת / 1/4 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
50 ג' קוביות גבינת עמק
עירית קצוצה דק
כפית א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח לבישול של הפסטה
הכנות:
1. להכין את הפסטה לפי הוראות ההכנה.
2. לחמם מחבת עם השמן לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב להוסיף את השום להמשיך לטגן על אש בינונית עד שהבצל מזהיב – משחים (מוסיף המון טעם) לערבב מידי פעם.
3. להוסיף את העשבי תיבול לערבב (איזה ריח!) להוסיף את הפסטה המוכנה לערבב שהרוטב והעשבי תיבול יעטפו את הפסטה להעביר לצלחת הגשה ולטרוף!
גולשים מכינים וממליצים:
גבריאלה : ממליצה בחום רב ,מאוד טעים אפילו הקונציונרית (באוכל) הקטנה שלי אכלה הכול ולא השאירה פירור.
תודה ניקי ושבת שלום 🙂