פסטה בשום ועשבי תיבול

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פסטה בשום ועשבי תיבול

הרבה עשבי תיבול שמן זית טוב שעוטף את הפסטה מכל הכיוונים, גבינה צהובה על פסטה חמה נמסה באיטיות וכל השילוב הזה עושה פלאים לפסטה איזה טעים!

2 מנות

מרכיבים:

250 ג’ פסטה שאוהבים
1/3 כוס שמן זית
בצל קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
כפית טימין מיובש
כפית בזיליקום מיובש
כף פטרוזיליה מיובשת
50 ג’ קוביות גבינת עמק
עירית קצוצה דק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להכין את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה, לסנן.

2. לטגן את הבצל בשם הזית עד הזהבה, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן, להוסיף את עשבי התיבול ולתבל, לטגן עוד כ 2 – 3 דקות (לקרוא לבנזוג שיריח איזה ריח טוב עולה מהמחבת)

3. להוסיף את הפסטה לעשבי התיבול, לערבב ולהוציא לצלחת הגשה, לפזר עירית וקוביות גבינה צהובה.

מעולה!

49576 צפיות 27 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פסטה בשום ועשבי תיבול

פסטה בשום ועשבי תיבולפסטה בשום ועשבי תיבול

גולשים מכינים וממליצים:

גבריאלה : ממליצה בחום רב ,מאוד טעים אפילו הקונציונרית (באוכל) הקטנה שלי אכלה הכול ולא השאירה פירור.
תודה ניקי ושבת שלום 🙂

127
תגובות

  הרשם  
עדכן
רוית

שלום ניקי, אני גולשת חדשה באתר ומאוד התרשמתי מהרעיונות ומקלות הביצוע, האם יש ספר מתכונים שפרסמת ואפשר לרכוש?

גבריאלה

ממליצה בחום רב ,מאוד טעים אפילו הקונציונרית (באוכל) הקטנה שלי אכלה הכול ולא השאירה פירור.
תודה ניקי ושבת שלום 🙂

דנה

היי ניקי

אני מכינה את הפסטה הזאת כתוספת לשניצלים…קצת לשנות מהרוטב עגבניות..מקווה שיתאים.

שאלה-יש לי קוביות קפואות של עשבי תיבול לבישול איטלקי…כמה את חושבת שצריך לשים? במקום העשבי תיבול שרשמת

עמית

היי ניקי בוקר טוב
יש לי את שלושת התבלינים בגרסתם הטרייה ולא המיובשת, אפשר, רצוי או מומלץ?
תודה

ציפי חדד

נכנסיתי לחלון שונות ורציתי מתכונים מעם מלווח יש תמונות אבל לא מצליחה להכנס למתכונים היכן ללחוץ????

חדשה במטבח

סליחה על הבורות.. מה זה תעברי לכרום?

חדשה במטבח

שלום ניקי- משהו מוזר קרה לאתר..תמיד הייתי רואה את האתר במסך כתום כזה צבעוני ועכשיו אני רואה את זה על רקע לבן …זה האתר החדש? איך פתאום זה השתנה לי?

1 2 3 9