


סלט פסטה מעולה
זה אחד הסלטים הכי פשוטים לאירוח חלבי ואין מצב שהוא לא יהיה על השולחן. הוא ממש לא הרבה עבודה כולה לערבב כמה מרכיבים ביחד, כל אחד תורם לסלט את הטעם הנפלא שלו וביחד יש המון טעמים מדהימים שהתחברו להם יחד ויוצרים סלט מעולה, מומלץ ביותר אצלי הוא מתחסל תמיד.
4 – 5 מנות
מרכיבים:
300 ג’ פסטה
20 עליי בזיליקום
70 ג’ גבינה בולגרית חתוכה לקוביות קטנות
15 קלמנטה
עגבניות שרי מיובשות (לא חובה)
100 ג’ צימוקי עגבניות שרי
שמן זית בנדיבות
פלפל שחור גרוס
מלח
אפשרות לרוטב מתקתק:
5 – 6 כפות שמן זית
כפית שום כתוש
כפית גדושה סילאן
חצי כפיות מיונז
3/4 כפית חרדל
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. עגבניות מיובשות להכין לפי המתכון הזה.
2. להכין את הפסטה לפי ההוראות במים מומלחים לסנן להוסיף 2 כפות שמן ולערבב.
3. לשים בקערה את כל המצרכים לערבב בעדינות, לפני ההגשה לתבל עם מלח ושמן זית.
*4. רוטב מתקתק: לשים את כל מצרכי הרוטב בצנצנת לשקשק ולתבל את הסלט לפני ההגשה.
בתמונות יש סלט ירוק, מרק עגבניות ועגבניות מיובשות.
היי ניקי
300 גרם פסטה הכוונה לפסטה לפני הבישול?
אם אני רוצה לעשות חבילה שלמה של פסטה, להכפיל כמויות?
אפשר להחליף את הבולגרית בכדורי מוצרלה?
תודה רבה
המתכון נראה מדהים
היי אני רוצה להכין לשבת את הסלט, להביא איתי לארוחת בוקר. איך אני יכולה לשמור את הפסטה מיום שישי ולשמור עד שבת שהיא לא תתייבש או תצא גוש . אני לא מדליקה בשבת אש אז…
תודה
היי ניקי חג שמח
כמה זמן מראש אפשר להכין את הסלט? מארחת בערב היום
הי ניקי.
מגישים את זה קר? סליחה על הבורות..
וגם – אפשר לוותר על המיונז או להחליף במשהו טבעוני?