הודו עם תפוחי אדמה ופטריות
- אני אוהבת ארוחות צהריים קלות כאלה, איזה טעם נהדר יש לתפוחי אדמה הם יוצאים רכים איך נהננו לאכול אותם, הגשתי עם אורז עם גזר וזה יצא מושלם. הכי כיף לראות את הילדים אוכלים נהנים ומבקשים עוד תוספת.
4 מנות
מרכיבים:
חצי קילו שווארמה הודו נקבה חתוכה לקוביות קטנות
2 בצלים
20 פטריות שמפיניון
3 תפוחי אדמה
כף פפריקה מרוקאית
כפית גריל עוף
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחתוך את התפוחי אדמה לקוביות קטנות, לחמם מחבת עם 4 כפות שמן לטגן את התפוחי אדמה עד שהם מזהיבים, כלומר להקפיץ את התפוחי אדמה מידי פעם עד שרואים שהם הזהיבו.
2. לחצות את הבצל ולפרוס דק להוסיף לתפוחי אדמה להקפיץ עוד 2 דקות.
3. לפרוס את הפטריות להוסיף למחבת לדקת טיגון, להוסיף תבלינים ולכסות במים.
4. לבשל עד שתפוחי האדמה רכים, במחבת חמה נפרדת עם 3 כפות שמן לטגן את השווארמה כשתי דקות על אש גבוהה ולהוסיף לתפוח אדמה לבשל יחד 10 דקות ולהוריד מהאש.
הוגש עם מרק רגל ואורז עם גזר
כדאי לדעת ש…
אפשר להחליף את ההודו בפרגיות, ניתן להכין יום מראש.
גולשים מכינים וממליצים:
גלית : יצא לי ממש טעים, וגם הבעל ליקק את האצבעות. תודה!