


תפוחי אדמה מוקפצים עם חזה אווז
תוספת טעימה ומאוד אהובה אצלנו, קוביות תפוחי אדמה מוזהבות ורכות יחד עם קוביות חזה אווז ופטריות והכל מוקפץ ביחד וכל הטעמים מתחברים בסוף אני מוסיפה כמה עגבניות שרי בשביל העסיסיות תוסיפו מנת בשר טובה וזאת זאת ארוחת צהריים טובה.
3 מנות
מרכיבים:
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
200 ג’ נקניק חזה אווז חתוך לקוביות
חבילת פטריות שמפיניון חתוכה גס
10 עגבניות שרי חצויות
פטרוזיליה קצוצה
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן את תפוחי האדמה עד שהן זהובים ורכים להוסיף את הפטריות ולטגן עוד כשתי דקות. להוסיף את החזה אווז, להקפיץ כמה דקות, לתבל ולהוסיף את השרי. כמה הקפצות ולהוריד מהאש.
11315 צפיות 7 צפיות היום
ניקי יקרה! האם ניתן להמיר את נתחי האווז בחזה עוף טרי? זה מתאים פה לדעתך?
היי ניקי!
רציתי לעדכן אותך שהכנתי את התבשיל הזה כתוספת למתכון הפרגיות עם הטורטייות!
במילה אחת א-ל-י-פ-ו-ת!!!!!!!!
שמתי פסטרמה הודו במקום אווז כי אין פה בארה”ב אבל יצא מוצלח!!!!!!!!!!!!!!
חוץ מזה שאת הופכת כל אישה לשפית את גם הופכת גברים למאושרים!!!
תודה!!!