


תפוחי אדמה מוקפצים עם חזה אווז
תוספת טעימה ומאוד אהובה אצלנו, קוביות תפוחי אדמה מוזהבות ורכות יחד עם קוביות חזה אווז ופטריות והכל מוקפץ ביחד וכל הטעמים מתחברים בסוף אני מוסיפה כמה עגבניות שרי בשביל העסיסיות תוסיפו מנת בשר טובה וזאת זאת ארוחת צהריים טובה.
3 מנות
מרכיבים:
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
200 ג’ נקניק חזה אווז חתוך לקוביות
חבילת פטריות שמפיניון חתוכה גס
10 עגבניות שרי חצויות
פטרוזיליה קצוצה
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן את תפוחי האדמה עד שהן זהובים ורכים להוסיף את הפטריות ולטגן עוד כשתי דקות. להוסיף את החזה אווז, להקפיץ כמה דקות, לתבל ולהוסיף את השרי. כמה הקפצות ולהוריד מהאש.
11608 צפיות 2 צפיות היום
אפשר להחליף את הפטריות בבטטה?
תודה ניקי , לקחתי כבר 2 מהמתכונים שלך שלכל אחד מהם יש את המצרכים שרשמתי לך וזה נראה טוב , כבר על הגז והריח משגע . תודה לך על עבודה נעימה וקלה במטבח , כמו תמיד.
הי ניקי מה שלומך ? , יש לי שאלה שלא קשורה ספציפית למתכון זה . יש לי שקית של תפו”א קטנים +חב’ פטריות שמפניון וחיפשתי מתכון שניתן שלב את שניהם ולא מצאתי , יש לך אחד כזה ? במידה וכן את יכולה לשלוח לי לינק לזה ? תודה
שאלה בסיסית, אך חשובה- כמה זמן לוקח לטגן את תפו”א?
תודה.
האם אפשר להחליף את הנקניק בנקניק אחר או במשהו אחר, רוצה להכין הערב ואין לי בבית
שלום ניקי,
זה נראה כל כך מגרה
בא לי לרוץ להכין…
יש לי שאלה לגבי הנקניק חזה אווז… קונים אותו במעדנייה? אני יודעת שיש רק בפרוסות…
אודה לתשובתך 🙂
נראה מצוין
שאלות טיגון:
האם צריך לשים את תפוחי האדמה במי קרח לפני הטיגון?
האם צריך שמן עמוק או מספיק רק כף-שתיים?
תודה
תמיד נהנית מהחידושים – יישר כוח!