יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכוני תפוחי אדמה מתכונים לתשעה באב תוספות

פלחי תפוחי אדמה אפויים בתנור

12 אוקטובר 2014
(Visited 131,246 times, 12 visits today)

פלחי תפוחי אדמה אפויים בתנור

כל אמא צריכה מתכון טוב לתפוחי אדמה, מתכון קל שאפשר להכין אותו במהירות ולקבל המון מחמאות. יש מתכונים שמלווים אותי כבר הרבה שנים מהרגע שהתחלתי לבשל.
לא משנה כמה מתכונים לתפוחי אדמה יש לי כל אחד עם תיבול שונה אני תמיד חוזרת למתכונים אהובים והמתכון הזה זאת אהבה גדולה כבר הרבה שנים.
העלתי אותו לאתר והוא הפך ללהיט!
אני חושבת שהכינו אותו עד עכשיו עשרות אלפי גולשים. אני רוצה לספר לכם שהתפוחי אדמה האלה יוצאים נהדר, לא פלא שזה הפך להיות להיט אצל הגולשים. זהובים ורכים אני לא הפסקתי לנשנש ישר מהתבנית 🙂

5 – 6  מנות

מרכיבים:

קילו וחצי תפוחי אדמה חתוכים לפלחים עבים
5 – 6 כפות שמן זית
חצי כפית פפריקה
שליש כפית כורכום
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כף מלאה א. מרק

אולי תאהב גם את...♥

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • תפוחי אדמה מחורצים בתנור

    איזה מתכון מעולה! תפוחי אדמה אפויים רכים משגעים, מזה פשוט להכנה ומתקבל מעדן, תפוחי אדמה מושלמים לארוחה ואפילו לנישנושים קובייה אחרי קובייה…
    אם אפשר להמליץ תכינו הרבה תמלאו את התבנית כמה שיותר שלא תצטערו שהכל יגמר.
    אין כאן מצרכים כמעט תפוחי אדמה קצת שמן ומלח פלפל. אתם חושבים שנסחפתי ? המתכונים הכי טובים אלו המתכונים עם כלום מצרכים ולמי אין תפוחי אדמה בבית ?  תכינו ותתאהבו זאת תוספת נהדרת ליד מנה עיקרית ומי לא אוהב תפוחי אדמה ?  אני כבר מדמיינת את ארוחת השבת עם ערימת תפוחי אדמה במרכז השולחן איזה יאמי!

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

הכנות:

1. לחלוט את תפוחי האדמה כ 7 דקות מראש ולסנן.

*2. להוסיף את שאר המצרכים לתבל ולאפות ב 200 מעלות כ 45 דקות או עד שהם רכים.

Oven baked potato wedges

פלחי תפוחי אדמה אפויים בתנורפלחי תפוחי אדמה אפויים בתנור

גולשים מכינים וממליצים:

יוסי : “הכנתי לשבת וכבר ביום שישי בצהריים חיסלו הכל,הכנתי נגלה נוספת מתכון פשוט מנצח”

טלי : “מתכון מעולה! הכנתי את זה למחר אבל כבר הספיקו לגמור חצי מהכמות בדרך למקרר (-: טעים ברמות. תודה”

הודיה : “ניקי המדהימה!
לפני פחות מחודש התחתנתי, ואיך לא ניכנסתי עמוק לעסקים במטבח. חייבת לשתף שבזכותך אני מרגישה מלכה במטבח, כל מתכון שלך גורף קריאות וואו נלהבות ועדות לכך הן הצלחות המלוקקות. אז שוב, תודה רבה על ההשקעה, הזריזות במענה תשובות והכל עם הרבה באהבה

שני : “ניקי, זה אחד המתכונים הכי טעימים שיש באתר שלך!! כל פעם שאני מכינה אותו אני שוכחת כמה זה טעים ומצטערת שלא הכנתי כפול כי זה פשוט נטרף!
הכי טעים ללקק את האצבעות אחרי שמערבבים את התפוחי אדמה עם התיבול.
יאמיייייי”

רבקה : “יצא מעולה!
בתי (ב ת 11 חודשים) ממש טרפה אותם! תודה!”

רעיה : “תקשיבי ניקי..התפוחי אדמה האלו טעימים בקטע מטורף!!!לא מצליחה להפסיק לנשנש.
ובאסה,אין לי עוד תפו”א אז מוטב שאפסיק!”

הרשם
עדכן
365 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

יצא מעולה מעולה!!! תודה

הי ניקי!!
איזה כיף שיש כאלה מתכונים 3>
מה זה אומר לחלוט?
להוסיף אותם מאז שהמים קרים?
לחכות 7 דקות מהרגע שהמים מתחילים לבעבע?

יואוווו איזה מתכון מושלם!!! במיוחד עכשיו ערב פסח.משהו מהיר קליל ורכיבים שיש בכל בית.איזה ריח מטורף והטעם מושלם!!! תודה וחג שמח!

הכנתי הסופש פעם ראשונה וקיבלתי מלללאאאאא מחמאות! טעים פשוט ומהיר! ניקי את אלופה. תודה.

היי ניקי,
האם ניתן להוסיף גם בטטות, בצל ושום..? תודה ושבת שלום

האם ניתן להכין אותם עם הקליפה ?!

ניקי היקרה שכחתי לקלף זה קריטי? זה כבר בתנור ותודה מראש מתה לטעום