פלחי תפוחי אדמה אפויים בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פלחי תפוחי אדמה אפויים בתנור

כל אמא צריכה מתכון טוב לתפוחי אדמה, מתכון קל שאפשר להכין אותו במהירות ולקבל המון מחמאות. יש מתכונים שמלווים אותי כבר הרבה שנים מהרגע שהתחלתי לבשל.
לא משנה כמה מתכונים לתפוחי אדמה יש לי כל אחד עם תיבול שונה אני תמיד חוזרת למתכונים אהובים והמתכון הזה זאת אהבה גדולה כבר הרבה שנים.
העלתי אותו לאתר והוא הפך ללהיט!
אני חושבת שהכינו אותו עד עכשיו עשרות אלפי גולשים. אני רוצה לספר לכם שהתפוחי אדמה האלה יוצאים נהדר, לא פלא שזה הפך להיות להיט אצל הגולשים. זהובים ורכים אני לא הפסקתי לנשנש ישר מהתבנית 🙂

5 – 6  מנות

מרכיבים:

קילו וחצי תפוחי אדמה חתוכים לפלחים עבים
5 – 6 כפות שמן זית
חצי כפית פפריקה
שליש כפית כורכום
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כף מלאה א. מרק

הכנות:

1. לחלוט את תפוחי האדמה כ 7 דקות מראש ולסנן.

*2. להוסיף את שאר המצרכים לתבל ולאפות ב 200 מעלות כ 45 דקות או עד שהם רכים.

Oven baked potato wedges

379146 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פלחי תפוחי אדמה אפויים בתנורפלחי תפוחי אדמה אפויים בתנור

גולשים מכינים וממליצים:

יוסי : “הכנתי לשבת וכבר ביום שישי בצהריים חיסלו הכל,הכנתי נגלה נוספת מתכון פשוט מנצח”

טלי : “מתכון מעולה! הכנתי את זה למחר אבל כבר הספיקו לגמור חצי מהכמות בדרך למקרר (-: טעים ברמות. תודה”

הודיה : “ניקי המדהימה!
לפני פחות מחודש התחתנתי, ואיך לא ניכנסתי עמוק לעסקים במטבח. חייבת לשתף שבזכותך אני מרגישה מלכה במטבח, כל מתכון שלך גורף קריאות וואו נלהבות ועדות לכך הן הצלחות המלוקקות. אז שוב, תודה רבה על ההשקעה, הזריזות במענה תשובות והכל עם הרבה באהבה

שני : “ניקי, זה אחד המתכונים הכי טעימים שיש באתר שלך!! כל פעם שאני מכינה אותו אני שוכחת כמה זה טעים ומצטערת שלא הכנתי כפול כי זה פשוט נטרף!
הכי טעים ללקק את האצבעות אחרי שמערבבים את התפוחי אדמה עם התיבול.
יאמיייייי”

רבקה : “יצא מעולה!
בתי (ב ת 11 חודשים) ממש טרפה אותם! תודה!”

רעיה : “תקשיבי ניקי..התפוחי אדמה האלו טעימים בקטע מטורף!!!לא מצליחה להפסיק לנשנש.
ובאסה,אין לי עוד תפו”א אז מוטב שאפסיק!”

323
תגובות

  הרשם  
עדכן
חיפושית

ניקי היקרה,
היי
אפשר להכין את אותו תיבול גם לשוקיים? ואם כן, איזו כמות ל- 7 חתיכות?
ותודה עליך ♡

מיא

הי, אפשר עם תפוחי אדמה בייבי? אם כן, לחצות רק ל 2 או עדיף יותר? להוריד את זמן האפייה?

זוהר

על איזה מצב לשים את התנור ? (הסימן עם ה2 קוים ? או טורבו?)

יוכבד

מה כוונתך לחלוט?? לבשל במים??
חג שמח

אושרית

כל מתכון שלך ליגה עולמית

1 19 20 21