פלחי תפוחי אדמה אפויים בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פלחי תפוחי אדמה אפויים בתנור

פלחי תפוחי אדמה אפויים בתנור

מראש להכין כמות הם פשוט נחטפים. אם יש דבר שהילדים שלי אוהבים ואוכלים הרבה זה תפוחי אדמה. אפויים בתנור מקבלים את הטעמים, חום גבוה שיאפו טוב ושיצאו רכים רכים. לפעמים אני צריכה להזכיר שיש עוד מנות בשולחן מלבד התפוחי אדמה…

5 – 6  מנות

מרכיבים:

קילו וחצי תפוחי אדמה חתוכים לפלחים עבים
5 – 6 כפות שמן זית
חצי כפית פפריקה
שליש כפית כורכום
פלפל שחור גרוס
כפית גדושה מלח

הכנות:

1. לחלוט את תפוחי האדמה כ 10 דקות מראש ולסנן.

*2. להוסיף את שאר המצרכים לתבל ולאפות ב 200 מעלות כ 35 דקות או עד שהם רכים.

הערות:
במתכון המקורי שמתי כף פפריקה.

350743 צפיות 244 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פלחי תפוחי אדמה אפויים בתנורפלחי תפוחי אדמה אפויים בתנורפלחי תפוחי אדמה אפויים בתנורפלחי תפוחי אדמה אפויים בתנור

גולשים מכינים וממליצים:

יוסי : “הכנתי לשבת וכבר ביום שישי בצהריים חיסלו הכל,הכנתי נגלה נוספת מתכון פשוט מנצח”

טלי : “מתכון מעולה! הכנתי את זה למחר אבל כבר הספיקו לגמור חצי מהכמות בדרך למקרר (-: טעים ברמות. תודה”

הודיה : “ניקי המדהימה!
לפני פחות מחודש התחתנתי, ואיך לא ניכנסתי עמוק לעסקים במטבח. חייבת לשתף שבזכותך אני מרגישה מלכה במטבח, כל מתכון שלך גורף קריאות וואו נלהבות ועדות לכך הן הצלחות המלוקקות. אז שוב, תודה רבה על ההשקעה, הזריזות במענה תשובות והכל עם הרבה באהבה

שני : “ניקי, זה אחד המתכונים הכי טעימים שיש באתר שלך!! כל פעם שאני מכינה אותו אני שוכחת כמה זה טעים ומצטערת שלא הכנתי כפול כי זה פשוט נטרף!
הכי טעים ללקק את האצבעות אחרי שמערבבים את התפוחי אדמה עם התיבול.
יאמיייייי”

רבקה : “יצא מעולה!
בתי (ב ת 11 חודשים) ממש טרפה אותם! תודה!”

רעיה : “תקשיבי ניקי..התפוחי אדמה האלו טעימים בקטע מטורף!!!לא מצליחה להפסיק לנשנש.
ובאסה,אין לי עוד תפו”א אז מוטב שאפסיק!”

294
תגובות

  הרשם  
עדכן
עמליה

הי ניקי , תודה רבה לך על מתכון מנצח שמלווה אותי שנים.

צליל

היי ניקי,
חייבת לעדכן שהכנתי עם התפוחי אדמה הקטנים המיוחדים לאפיה, חתכתי כל תפו”א לאורכו עם הקליפה והמשכתי את התהליך לפי ההסבר שלך. יצאו ליגההה!!! טעימים ממש ויפהפיים!
אציין שהוספתי שליש-חצי כפית פפריקה חריפה וזה הוסיף המון!!
תודה רבה רבה 🙂

גלית

היי ניקי
לפני האפייה חולטים את התפוא שלמים או חתוכים?

שירלי

האם צריך לקלף?

רעיה

תקשיבי ניקי..התפוחי אדמה האלו טעימים בקטע מטורף!!!לא מצליחה להפסיק לנשנש.
ובאסה,אין לי עוד תפו”א אז מוטב שאפסיק!
טעים טעים טעיםםםםם
תודה על היותך❤

...

ניקי היקרה,
מתכון שלימות!!!
הכנתי בדקה התשעים שלפני שבת אז הייתי צריכה להיות שומרת ראש על הסיר שלא יוכלו כי לא היה זמן להכין עוד, לא הצלחתי זה היה כל כך טעים!!
תודה לך ניקי! את פשוט מוסיפה לנו לעונג של שבת!
תבורכי!

נילי

האם להכניס למים רותחים ולבשל -10 דקות או לשים את ת”א במים קרים, להביא לרתיחה ואז לבשל 10 דקות

1 17 18 19