פלחי תפוחי אדמה אפויים בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פלחי תפוחי אדמה אפויים בתנור

פלחי תפוחי אדמה אפויים בתנור

מראש להכין כמות הם פשוט נחטפים. אם יש דבר שהילדים שלי אוהבים ואוכלים הרבה זה תפוחי אדמה. אפויים בתנור מקבלים את הטעמים, חום גבוה שיאפו טוב ושיצאו רכים רכים. לפעמים אני צריכה להזכיר שיש עוד מנות בשולחן מלבד התפוחי אדמה…

5 – 6  מנות

מרכיבים:

קילו וחצי תפוחי אדמה חתוכים לפלחים עבים
5 – 6 כפות שמן זית
חצי כפית פפריקה
שליש כפית כורכום
פלפל שחור גרוס
כפית גדושה מלח


הכנות:

1. לחלוט את תפוחי האדמה כ 10 דקות מראש ולסנן.

*2. להוסיף את שאר המצרכים לתבל ולאפות ב 200 מעלות כ 35 דקות או עד שהם רכים.

הערות:
במתכון המקורי שמתי כף פפריקה.

363000 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פלחי תפוחי אדמה אפויים בתנורפלחי תפוחי אדמה אפויים בתנורפלחי תפוחי אדמה אפויים בתנורפלחי תפוחי אדמה אפויים בתנור

גולשים מכינים וממליצים:

יוסי : “הכנתי לשבת וכבר ביום שישי בצהריים חיסלו הכל,הכנתי נגלה נוספת מתכון פשוט מנצח”

טלי : “מתכון מעולה! הכנתי את זה למחר אבל כבר הספיקו לגמור חצי מהכמות בדרך למקרר (-: טעים ברמות. תודה”

הודיה : “ניקי המדהימה!
לפני פחות מחודש התחתנתי, ואיך לא ניכנסתי עמוק לעסקים במטבח. חייבת לשתף שבזכותך אני מרגישה מלכה במטבח, כל מתכון שלך גורף קריאות וואו נלהבות ועדות לכך הן הצלחות המלוקקות. אז שוב, תודה רבה על ההשקעה, הזריזות במענה תשובות והכל עם הרבה באהבה

שני : “ניקי, זה אחד המתכונים הכי טעימים שיש באתר שלך!! כל פעם שאני מכינה אותו אני שוכחת כמה זה טעים ומצטערת שלא הכנתי כפול כי זה פשוט נטרף!
הכי טעים ללקק את האצבעות אחרי שמערבבים את התפוחי אדמה עם התיבול.
יאמיייייי”

רבקה : “יצא מעולה!
בתי (ב ת 11 חודשים) ממש טרפה אותם! תודה!”

רעיה : “תקשיבי ניקי..התפוחי אדמה האלו טעימים בקטע מטורף!!!לא מצליחה להפסיק לנשנש.
ובאסה,אין לי עוד תפו”א אז מוטב שאפסיק!”


301
תגובות

  הרשם  
עדכן
מידן

כמה תפוחי אדמה בערך זה קילו וחצי ?

בתאל

הי ניקי
חייבים לחלוט? יש דרך להכין ללא החליטה בסיר?

שירה

הי. האם לאפות מכוסה?

1 18 19 20