תפוחי אדמה ופטריות מוקרמים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוחי אדמה ופטריות מוקרמים

זה שילוב שמאוד קשה לעמוד בפניו, תפוחי אדמה פטריות שמפיניון שמנת עוטפת את הכל ואם זה לא מספיק זה מוקרם עם גבינה צהובה, מי יכול לעמוד בפני מנה כזאת ?  אחד המתכונים הכי פופולארים בארוחות חלביות, נו טוב הוא שווה..

4 מנות

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה בינוניים
בצל קצוץ
חבילת פטריות שמפיניון פרוסות
שמנת לבישול
חצי כוס חלב
כפית שום כתוש
50 ג’ גבינת עמק מגורדת
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לפרוס דק את התפוחי אדמה, להרתיח מים ולהמליח לבשל את תפוחי האדמה כ 15 דקות עד שהם רכים אבל לא מתפרקים, לסנן.

2. לטגן את הבצל עד שמזהיב לפרוס את הפטריות ולהוסיף לטגן כשתי דקות, להוסיף את השמנת חלב גבינה צהובה ולתבל.

3. להוסיף את תפוחי האדמה לערבב בעדינות לבשל כשתיים שלוש דקות ולהגיש.

לפייסבוק שלי

תפוחי אדמה ופטריות מוקרמיםתפוחי אדמה ופטריות מוקרמים

32771 צפיות 31 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

120
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירה

שלום רב,
האם אפשר לאפות ולא לבשל כלל?

סיון

הי ניקי שוב אני בלי סיר גדול חלבי (עד שאקנה בע”ה…)
האם אפשר לוותר על השלב הסופי של בישול התפוחי אדמה ברוטב 2-3 דק’ ופשוט לשפוך את הרוטב עליהם ישר?
תודה

חיהלה

יש לי קצת יותר מחצי שמנת מתוקה זה בסדר?

1 6 7 8