


תפוחי אדמה ופטריות מוקרמים
זה שילוב שמאוד קשה לעמוד בפניו, תפוחי אדמה פטריות שמפיניון שמנת עוטפת את הכל ואם זה לא מספיק זה מוקרם עם גבינה צהובה, מי יכול לעמוד בפני מנה כזאת ? אחד המתכונים הכי פופולארים בארוחות חלביות, נו טוב הוא שווה..
4 מנות
מרכיבים:
5 תפוחי אדמה בינוניים
בצל קצוץ
חבילת פטריות שמפיניון פרוסות
שמנת לבישול
חצי כוס חלב
כפית שום כתוש
50 ג’ גבינת עמק מגורדת
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לפרוס דק את התפוחי אדמה, להרתיח מים ולהמליח לבשל את תפוחי האדמה כ 15 דקות עד שהם רכים אבל לא מתפרקים, לסנן.
2. לטגן את הבצל עד שמזהיב לפרוס את הפטריות ולהוסיף לטגן כשתי דקות, להוסיף את השמנת חלב גבינה צהובה ולתבל.
3. להוסיף את תפוחי האדמה לערבב בעדינות לבשל כשתיים שלוש דקות ולהגיש.


40772 צפיות 12 צפיות היום
אני מגישה את זה רק שבת בבקר. לשמור את התפוא בנפרד מהרוטב עד אז?
אני רוצה להוסיף בטטות
וגם שיישאר מתכון על הגז
היי ניקי, הפטריות- הכוונה לפטריות טריות או משימורים?
שלום רב,
האם אפשר לאפות ולא לבשל כלל?
הי ניקי שוב אני בלי סיר גדול חלבי (עד שאקנה בע”ה…)
האם אפשר לוותר על השלב הסופי של בישול התפוחי אדמה ברוטב 2-3 דק’ ופשוט לשפוך את הרוטב עליהם ישר?
תודה
יש לי קצת יותר מחצי שמנת מתוקה זה בסדר?