תפוחי אדמה ופטריות מוקרמים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוחי אדמה ופטריות מוקרמים

זה שילוב שמאוד קשה לעמוד בפניו, תפוחי אדמה פטריות שמפיניון שמנת עוטפת את הכל ואם זה לא מספיק זה מוקרם עם גבינה צהובה, מי יכול לעמוד בפני מנה כזאת ?  אחד המתכונים הכי פופולארים בארוחות חלביות, נו טוב הוא שווה..

4 מנות

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה בינוניים
בצל קצוץ
חבילת פטריות שמפיניון פרוסות
שמנת לבישול
חצי כוס חלב
כפית שום כתוש
50 ג’ גבינת עמק מגורדת
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לפרוס דק את התפוחי אדמה, להרתיח מים ולהמליח לבשל את תפוחי האדמה כ 15 דקות עד שהם רכים אבל לא מתפרקים, לסנן.

2. לטגן את הבצל עד שמזהיב לפרוס את הפטריות ולהוסיף לטגן כשתי דקות, להוסיף את השמנת חלב גבינה צהובה ולתבל.

3. להוסיף את תפוחי האדמה לערבב בעדינות לבשל כשתיים שלוש דקות ולהגיש.

לפייסבוק שלי

תפוחי אדמה ופטריות מוקרמיםתפוחי אדמה ופטריות מוקרמים

20065 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

107
תגובות

  הרשם  
עדכן
רוני

הי ניקי, תודה על אתם מדהים שעוזר לי לא לפחד לבשל(או לנסות לבשל). יש אפשרות להוסיף ברוקולי למתכון ולשים הכל בתנור?

קרן לידור

לא כתוב להכניס לתנור? זה מוכן בעירבוב על הגז?.

נועה וייס

ניקי בקשר לשאלה עם התנור את תוכלי לענות עליה?

גלית

היי ניקי יקרה אם אני רוצה להכין את זה בתנור באיזה שלב להשים??

לירון

היי ניקי אני יכולה להכניס לתנור אחרי שאני מבשלת את הרוטב והתפוא ולשים גבינה מעל?

בתיה

הי ניקי, האם ניתן להשתמש בשום בלבד, ללא בצל? נגמרו לי כל הבצלים…

טובי

ניקי שלום,
יש אפשרות להכין את זה מפטריות בשימורים? אין כרגע בבית טריות.
תודה.

1 5 6 7