תפוחי אדמה ופטריות מוקרמים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוחי אדמה ופטריות מוקרמים

זה שילוב שמאוד קשה לעמוד בפניו, תפוחי אדמה פטריות שמפיניון שמנת עוטפת את הכל ואם זה לא מספיק זה מוקרם עם גבינה צהובה, מי יכול לעמוד בפני מנה כזאת ?  אחד המתכונים הכי פופולארים בארוחות חלביות, נו טוב הוא שווה..

4 מנות

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה בינוניים
בצל קצוץ
חבילת פטריות שמפיניון פרוסות
שמנת לבישול
חצי כוס חלב
כפית שום כתוש
50 ג’ גבינת עמק מגורדת
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לפרוס דק את התפוחי אדמה, להרתיח מים ולהמליח לבשל את תפוחי האדמה כ 15 דקות עד שהם רכים אבל לא מתפרקים, לסנן.

2. לטגן את הבצל עד שמזהיב לפרוס את הפטריות ולהוסיף לטגן כשתי דקות, להוסיף את השמנת חלב גבינה צהובה ולתבל.

3. להוסיף את תפוחי האדמה לערבב בעדינות לבשל כשתיים שלוש דקות ולהגיש.

לפייסבוק שלי

תפוחי אדמה ופטריות מוקרמיםתפוחי אדמה ופטריות מוקרמים

30612 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

118
תגובות

  הרשם  
עדכן
דפנה

את משתמשת בשום קפוא או טרי? והאם ניתן להוריד את הגבינה צהובה?תודה

סימה

ניקי יקרה האם אפשר במקום שמנת לבישול שמנת מתוקה?

לילך כהן

היי ניקי, האם אפשר להוסיף למתכון גם בטטות?

חנהלי

היי ניקי,אם הרוטב יצא לי נוסלי מידי מה זה אומר שחסר?תודה על מתכונים מדהימיםםם

אסתר

ערב טוב, ניקי.
האם ניתן להקפיא את הרוטב כדי להשתמש בו בפעם אחרת?
ומתי מוסיפים את השום?

תקווה שריקי

הכנתי לארוחת ערב, ליקקו את האצבעות!

רני

כבר אתמול בלילה ידעתי שזה מה שאכין היום בבוקר…
ואכן כך היה! היה לי בוקר טעים ומחמם את הלב והבטן :))) תודה!!!!!!!