


תפוחי אדמה ופטריות מוקרמים
זה שילוב שמאוד קשה לעמוד בפניו, תפוחי אדמה פטריות שמפיניון שמנת עוטפת את הכל ואם זה לא מספיק זה מוקרם עם גבינה צהובה, מי יכול לעמוד בפני מנה כזאת ? אחד המתכונים הכי פופולארים בארוחות חלביות, נו טוב הוא שווה..
4 מנות
מרכיבים:
5 תפוחי אדמה בינוניים
בצל קצוץ
חבילת פטריות שמפיניון פרוסות
שמנת לבישול
חצי כוס חלב
כפית שום כתוש
50 ג’ גבינת עמק מגורדת
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לפרוס דק את התפוחי אדמה, להרתיח מים ולהמליח לבשל את תפוחי האדמה כ 15 דקות עד שהם רכים אבל לא מתפרקים, לסנן.
2. לטגן את הבצל עד שמזהיב לפרוס את הפטריות ולהוסיף לטגן כשתי דקות, להוסיף את השמנת חלב גבינה צהובה ולתבל.
3. להוסיף את תפוחי האדמה לערבב בעדינות לבשל כשתיים שלוש דקות ולהגיש.


39613 צפיות 34 צפיות היום
הרוטב מתאים גם לסוג של אטריות/ספגטי.? תודה!!!
שלום ניקי, תודה על המתכונים המעולים!!
אם יש לי בבית רק שמנת מתוקה 32% להקצפה, זה ילך טוב? כדאי לאזן עם חלב?
ניקי שלום
אם אני לא שמה אבקת מרק כמה מלח לשים?
ניקי אפשר לוותר על השמנת?
היי ניקי..
מה אפשר במקום גבינת עמק?
תודה כל כל המתכונים המקסימים!
רציתי לשאול האם ניתן להכין מתכון זה ביום שישי ולהגיש בחג השבועות בבוקר שיוצא יום ראשון.(לחמם על פלטה)
הכנתי את התפוא מוקרמים עם שמנת לבישול 9% בלי גבינה צהובה יצא דיאטטי וטעים! תודה על עוד מתכון מעולה!