


תפוחי אדמה ופטריות מוקרמים
זה שילוב שמאוד קשה לעמוד בפניו, תפוחי אדמה פטריות שמפיניון שמנת עוטפת את הכל ואם זה לא מספיק זה מוקרם עם גבינה צהובה, מי יכול לעמוד בפני מנה כזאת ? אחד המתכונים הכי פופולארים בארוחות חלביות, נו טוב הוא שווה..
4 מנות
מרכיבים:
5 תפוחי אדמה בינוניים
בצל קצוץ
חבילת פטריות שמפיניון פרוסות
שמנת לבישול
חצי כוס חלב
כפית שום כתוש
50 ג’ גבינת עמק מגורדת
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לפרוס דק את התפוחי אדמה, להרתיח מים ולהמליח לבשל את תפוחי האדמה כ 15 דקות עד שהם רכים אבל לא מתפרקים, לסנן.
2. לטגן את הבצל עד שמזהיב לפרוס את הפטריות ולהוסיף לטגן כשתי דקות, להוסיף את השמנת חלב גבינה צהובה ולתבל.
3. להוסיף את תפוחי האדמה לערבב בעדינות לבשל כשתיים שלוש דקות ולהגיש.


39615 צפיות 36 צפיות היום
הי ניקי, תודה על אתם מדהים שעוזר לי לא לפחד לבשל(או לנסות לבשל). יש אפשרות להוסיף ברוקולי למתכון ולשים הכל בתנור?
לא כתוב להכניס לתנור? זה מוכן בעירבוב על הגז?.
ניקי בקשר לשאלה עם התנור את תוכלי לענות עליה?
היי ניקי יקרה אם אני רוצה להכין את זה בתנור באיזה שלב להשים??
היי ניקי אני יכולה להכניס לתנור אחרי שאני מבשלת את הרוטב והתפוא ולשים גבינה מעל?
הי ניקי, האם ניתן להשתמש בשום בלבד, ללא בצל? נגמרו לי כל הבצלים…
ניקי שלום,
יש אפשרות להכין את זה מפטריות בשימורים? אין כרגע בבית טריות.
תודה.