תפוחי אדמה בקוקי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה בקוקי

תפוחי אדמה בקוקי

איזה תפוחי אדמה קלאסיים. אני אוהבת תפוחי אדמה בתנור זאת אחת התוספות הכי קלות שיש. הפעם במקום לאפות רגיל הכנסתי הכל לשקית קוקי. איזה רכים הם יצאו ובטעם מושלם.

5 מנות

מרכיבים:

6 תפוחי אדמה
רבע כוס שמן זית
כף רסק עגבניות
חצי כוס מים
כף פפריקה
כפית שום כתוש
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לחתוך את תפוחי האדמה למקלות קצרים, לחלוט כ 7 – 8 דקות (הם אמורים להיות מעט רכים ולא יותר) ולסנן.

2. לערבב את כל המצרכים להעביר לקוקי עם המים לחורר ולאפות ב 180 מעלות כשעה.

7108 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

37
תגובות

  הרשם  
עדכן
אתי

שלום,
האם ניתן לעשות את המתכון עם תפודים ולא לקלף את הקליפה?

תודה

יפה

כשאת מתכוונת לחלוט להכניס רק למים רותחים בלי בישול?

לילך

סליחה על הבורות- מה זה בכלל שקיות קוקי?:(

שירי

תמיד תפוחי האדמה בתנור לא הצליחו לי מי יודע מה…עד שנתקלתי במתכון הזה. פשוט נפלא…

גילי

הי ניקי
שעה בקוקי זה לא המון? אפשר אולי לבשל טיפה יותר זמן ואז לקצר את זמן הקוקי?
תודה