תפוחי אדמה בקוקי
איזה תפוחי אדמה קלאסיים. אני אוהבת תפוחי אדמה בתנור זאת אחת התוספות הכי קלות שיש. הפעם במקום לאפות רגיל הכנסתי הכל לשקית קוקי. איזה רכים הם יצאו ובטעם מושלם.
5 מנות
מרכיבים:
6 תפוחי אדמה
רבע כוס שמן זית
כף רסק עגבניות
חצי כוס מים
כף פפריקה
כפית שום כתוש
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחתוך את תפוחי האדמה למקלות קצרים, לחלוט כ 7 – 8 דקות (הם אמורים להיות מעט רכים ולא יותר) ולסנן.
2. לערבב את כל המצרכים להעביר לקוקי עם המים לחורר ולאפות ב 180 מעלות כשעה.