תפוחי אדמה בקוקי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה בקוקי

תפוחי אדמה בקוקי

איזה תפוחי אדמה קלאסיים. אני אוהבת תפוחי אדמה בתנור זאת אחת התוספות הכי קלות שיש. הפעם במקום לאפות רגיל הכנסתי הכל לשקית קוקי. איזה רכים הם יצאו ובטעם מושלם.

5 מנות

מרכיבים:

6 תפוחי אדמה
רבע כוס שמן זית
כף רסק עגבניות
חצי כוס מים
כף פפריקה
כפית שום כתוש
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את תפוחי האדמה למקלות קצרים, לחלוט כ 7 – 8 דקות (הם אמורים להיות מעט רכים ולא יותר) ולסנן.

2. לערבב את כל המצרכים להעביר לקוקי עם המים לחורר ולאפות ב 180 מעלות כשעה.

21849 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

41
תגובות

  הרשם  
עדכן
אושרת

היי ניקי.
קודם כל רציתי לומר לך שאת פשוט מתנה!! הצלת אותי במטבח. תודה ענקית על הכל!
שאלה לי אלייך- האם אני יכולה להוסיף בטטה? אם כן מה אני צריכה לעשות?
תודה רבה

גנית

ניקי היקרה
הכנתי אתמול כמות כפולה
בצהריים חצי חוסל!
כולם התענגו וביקשו עוד!
אמא תכיני רק את התפוחי אדמה הזה, זה הכי טעים!
אז תודה רבה על מתכון מעולה
שנכנס למתכונים הקבועים בבית.
חג שמח

שיילו

היי ניקי,
לא יודעת למה אין כאן תגובות זה פשוט מתכון מעולה, מעולה
הכנתי אותו בציק צאק ונטרף ברגע..הכי טעים שיש.
תודה רבה!

שרה

שתודה על אתר נפלא! באמת, אני משתמשת המון במתכונים שלו והם תמיד מצליחים

מה הכוונה בלשים את המים יחד עם תפוחי האדמה בשקית הקוקי? את מי הבישול של תפוחי האדמה? כמה? ואז מחוררים את השקית והם נשפכים? (סליחה על חוסר ההבנה…) תודה!

אבירם

נשמע מעולה המתכון
האם החליטה צריכה להיות במים חמים או רגילים ?????

גנית

ניקי היקרה
במקום לחלוט אפשר לשים בתנור ליותר זמן?

נחמה

שאלה: האם לא ייפגם אם במקום רסק עגבניות נחליף בכף קטשופ?