תפוחי אדמה בקוקי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה בקוקי

תפוחי אדמה בקוקי

איזה תפוחי אדמה קלאסיים. אני אוהבת תפוחי אדמה בתנור זאת אחת התוספות הכי קלות שיש. הפעם במקום לאפות רגיל הכנסתי הכל לשקית קוקי. איזה רכים הם יצאו ובטעם מושלם.

5 מנות

מרכיבים:

6 תפוחי אדמה
רבע כוס שמן זית
כף רסק עגבניות
חצי כוס מים
כף פפריקה
כפית שום כתוש
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את תפוחי האדמה למקלות קצרים, לחלוט כ 7 – 8 דקות (הם אמורים להיות מעט רכים ולא יותר) ולסנן.

2. לערבב את כל המצרכים להעביר לקוקי עם המים לחורר ולאפות ב 180 מעלות כשעה.

21681 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

41
תגובות

  הרשם  
עדכן
גילי

הי ניקי
אפשר לבשל קצת יותר זמן ולקצר את הזמן בשקית הקוקי? אפייה של שעה נראית לי עכשיו כמו נצח-רעבה נורא….

מיכל

היי ניקי, צהריים טובים 🙂
לחלוט הכוונה במים רותחים, מבעבעים, נכון?
צריך להוסיף למים מלח, או שהם טובים גם ככה?

תודה יקירה 🙂

מיטל

ניקי שלום,

האם ניתן להוסיף לזה גזר ובטטה?

דור

היי ניקי , האם ניתן לוותר על רסק העגבניות?

ציבי

האם חייבים את הכמות הגדולה של השמן או שאני יכולה לותר ולשים במקום יותר מים.

טל

ניסיתי, יצא טעים אבל רק לי.
הילדים שלי לא אוהבים שינוים ולכן לא אכלו…. בעסה…

קרן

היי ניקי
ניתן לעשות את אותו תיבול עם כרעיים ולשקית קוקי? תודה