תפוחי אדמה קטנים אפויים בקוקי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה קטנים אפויים בקוקי

תפוחי אדמה קטנים אפויים בקוקי

אני אוהבת תפוחי אדמה מבחינתי זה התוספת הכי טובה להוסיף לארוחה, חלק מהעניין שהילדים שלי מאוד אוהבים תפוחי אדמה ואני מאוד נהנית לראות אותם אוכלים.
יש משהו בשקית קוקי שעובד כמו קסם על התפוחי אדמה, הם יוצאים רכים מלאים בטעמים, בלי לקלף אותם וזה הכי קל שיש להכניס לקוקי ולחזור אחרי 40 דקות. מתכון טעים קל ופשוט.

3 מנות

מרכיבים:

20 תפוחי אדמה קטנים
כפית פפריקה
מעט קינמון
כף סילאן
חצי כוס מים
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לשטוף ולנקות היטב את תפוחי האדמה אין צורך לקלף.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

3. לערבב את תפוחי האדמה עם שאר המצרכים להכניס לשקית קוקי לאפות ב 180 מעלות כ 40 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.

הוגש עם מרק עגבניות, ספגטי לילדים, מטבוחה ועגבניות מיובשות

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין יום מראש.

3818 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

18
תגובות

  הרשם  
עדכן
רונית

יצא ממש מעדן… טעים ביותר ממליצה להוסיף יותר מים וסילאן לקוקי

יעל כהן

הי ניקי. אני חדשה במטבח… יש לי שתי שאלות:
1. האם הכוונה לתפוחי אדמה קטנים לתפוחי אדמה של מקרוגל?
2. מה זה קוקי?

לואיזה

היי,
האם חובה להרתיח את התופ”א קודם? אפשר פשוט להכניס ככה לתנור?