


תפוחי אדמה קטנים אפויים בקוקי
אני אוהבת תפוחי אדמה מבחינתי זה התוספת הכי טובה להוסיף לארוחה, חלק מהעניין שהילדים שלי מאוד אוהבים תפוחי אדמה ואני מאוד נהנית לראות אותם אוכלים.
יש משהו בשקית קוקי שעובד כמו קסם על התפוחי אדמה, הם יוצאים רכים מלאים בטעמים, בלי לקלף אותם וזה הכי קל שיש להכניס לקוקי ולחזור אחרי 40 דקות. מתכון טעים קל ופשוט.
3 מנות
מרכיבים:
20 תפוחי אדמה קטנים
כפית פפריקה
מעט קינמון
כף סילאן
חצי כוס מים
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לשטוף ולנקות היטב את תפוחי האדמה אין צורך לקלף.
2. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.
3. לערבב את תפוחי האדמה עם שאר המצרכים להכניס לשקית קוקי לאפות ב 180 מעלות כ 40 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
הוגש עם מרק עגבניות, ספגטי לילדים, מטבוחה ועגבניות מיובשות
כדאי לדעת ש…
ניתן להכין יום מראש.
16736 צפיות 19 צפיות היום
היי ניקי – כמה מלח וכמה פלפל לחבילת תפו״א קטנים (לפי כפיות)? ❤️
תודה על מתכון נהדר ויחודי. שימי לב לשיה . החופש הכפוי הזה לא נעים אולם בזכותך יש לי חשק ומוטיבציה למטבח.
איזה מתכונים טובים
הכנתי כבר דג בזיתים אפילו שבעלי היה די בהלם מהרעיון. עוגת דבש בחוה ואפילו את הלחם שום בדף הבית.
אין לי מילים.
הרבה מהזכויות של עונג שבת וחג נזקפות לזכותך
יצא ממש מעדן… טעים ביותר ממליצה להוסיף יותר מים וסילאן לקוקי
הי ניקי. אני חדשה במטבח… יש לי שתי שאלות:
1. האם הכוונה לתפוחי אדמה קטנים לתפוחי אדמה של מקרוגל?
2. מה זה קוקי?
היי,
האם חובה להרתיח את התופ”א קודם? אפשר פשוט להכניס ככה לתנור?