תפוחי אדמה קטנים אפויים בקוקי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה קטנים אפויים בקוקי

תפוחי אדמה קטנים אפויים בקוקי

אני אוהבת תפוחי אדמה מבחינתי זה התוספת הכי טובה להוסיף לארוחה, חלק מהעניין שהילדים שלי מאוד אוהבים תפוחי אדמה ואני מאוד נהנית לראות אותם אוכלים.
יש משהו בשקית קוקי שעובד כמו קסם על התפוחי אדמה, הם יוצאים רכים מלאים בטעמים, בלי לקלף אותם וזה הכי קל שיש להכניס לקוקי ולחזור אחרי 40 דקות. מתכון טעים קל ופשוט.

3 מנות

מרכיבים:

20 תפוחי אדמה קטנים
כפית פפריקה
מעט קינמון
כף סילאן
חצי כוס מים
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לשטוף ולנקות היטב את תפוחי האדמה אין צורך לקלף.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

3. לערבב את תפוחי האדמה עם שאר המצרכים להכניס לשקית קוקי לאפות ב 180 מעלות כ 40 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.

הוגש עם מרק עגבניות, ספגטי לילדים, מטבוחה ועגבניות מיובשות

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין יום מראש.

8992 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

20
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

ניקי אפשר לוותר על הקינמון?

שירי

היי ניקי
האם מכניסים את תפוא ללא רוטב לתוך שקיתx קוקי .. זה לא מתייבש?

נטע

היי,
את תפוחי האדמה להכניס למים רק אחרי שהם רתחו או להרתיח את המים יחד עם תפוחי האדמה בפנים?

יעל

ניקי שלום, יש לי תפ״א גדולים. אני מניחה שניתן להכין את המתכון איתם, חתוכים? לכמה תפ״א גדולים מתאים התבלון במתכון? והאם יש לחתוך את התפ״א לפני או אחרי הבישול? ואם אחרי הבישול – כמה זמן לבשל? לאיזו רכות צריך להגיע בבישול? תודה רבה. יעל

לילי

ניקי שלום
האם התיבול מתאים גם לבטטות והאם אפשר לערבב באותה שקית עם התפוחים?.

מורן

היי ניקי,
יש לי בעיה עם תפו’א לא מקולף..
אם אקלף יצא אותו הדבר?
לחתוך לפרוסות גם יצא טוב?
אני יותר אוהבת את הסדר בצלחת..
מצחיק אותי שתמיד כשאת מעלה מתכון יש את השאלות ההפוכות.. 🙂

רוזי

היי ניקי

האם ניתן לעשות את תפוחי האדמה הללו בלי שקית קוקי?
יש הבדל ?