תפוחי אדמה אפויים עם פטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה אפויים עם פטריות

תפוחי אדמה אפויים עם פטריות

כמה שאני אוהבת את המתכון הזה מבחינתי תפוחי אדמה אפויים זאת התוספת הכי טובה לארוחה. האפייה נותנת להם צבע משגע הטעם מדהים וזה קלי קלות,
5 דקות עבודה וזה נכנס לתנור. מי אמר שצריך לעבוד קשה בשביל אוכל טוב ?

4 מנות

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה (7 – 8 )
15 פטריות שמפיניון
בצל גדול
שליש כוס שמן זית
כפית פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)


הכנות:

1. לחמם תנור ל 200 מעלות.

2. לחתוך את התפוחי אדמה למקלות עבים, להרתיח סיר עם מים לבשל את התפוחי אדמה 3 – 4 דקות ולסנן להוסיף לתפוחי אדמה את השמן זית והתבלינים לערבב טוב.

3. לרפד תבנית בנייר אפייה לסדר את התפוחי אדמה בשכבה אחת, לאפות 40 דקות התפוחי אדמה מזהיבים.

4. לחצות את הבצל ולפרוס דק, לשים במחבת 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב, לחתוך גס את הפטריות להוסיף לבצל לשתי דקות הקפצה ולהוריד מהאש.

*5. לערבב בעדינות עם התפוחי אדמה ולהגיש.

9652 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תפוחי אדמה אפויים עם פטריותמה אוכלים ליד ? שניצלונים ומרק עגבניות
שניצלוניםתפוחי אדמה אפויים עם פטריות

גולשים מכינים וממליצים:

בתיה : “הכנתי והוספתי גם נקניקיות של “עוף טוב”, יצא פשוט פצצה, בעלי לא הפסיק להחמיא.”

מאיה : “הכנתי הערב…
רק יצא מהתנור וכבר התבנית התרוקנה
פשוט וטעים תודה ניקי אין עליך”

אסתי : “פשוט מושלםםםםםם
מתכון מנצח לתפוחי אדמה!!!!!!”


29
תגובות

  הרשם  
עדכן
שפרה

שלום ניקי
קודם כל תודה על המתכונים, הם מעולים!
ראיתי שבמתכונים של תפו”א בתנור את אומרת לבשל אותם קודם כמה דקות. אני לא אוהבת את הכפילות, עוד כלי לרחוץ.. מה יקרה אם אוותר על החליטה ואשאיר בתנור יותר זמן? או אכניס את המצרכים לשקית קוקי?