תפוחי אדמה אפויים עם פטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה אפויים עם פטריות

תפוחי אדמה אפויים עם פטריות

כמה שאני אוהבת את המתכון הזה מבחינתי תפוחי אדמה אפויים זאת התוספת הכי טובה לארוחה. האפייה נותנת להם צבע משגע הטעם מדהים וזה קלי קלות,
5 דקות עבודה וזה נכנס לתנור. מי אמר שצריך לעבוד קשה בשביל אוכל טוב ?

4 מנות

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה (7 – 8 )
15 פטריות שמפיניון
בצל גדול
שליש כוס שמן זית
כפית פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחמם תנור ל 200 מעלות.

2. לחתוך את התפוחי אדמה למקלות עבים, להרתיח סיר עם מים לבשל את התפוחי אדמה 3 – 4 דקות ולסנן להוסיף לתפוחי אדמה את השמן זית והתבלינים לערבב טוב.

3. לרפד תבנית בנייר אפייה לסדר את התפוחי אדמה בשכבה אחת, לאפות 40 דקות התפוחי אדמה מזהיבים.

4. לחצות את הבצל ולפרוס דק, לשים במחבת 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב, לחתוך גס את הפטריות להוסיף לבצל לשתי דקות הקפצה ולהוריד מהאש.

*5. לערבב בעדינות עם התפוחי אדמה ולהגיש.

20475 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תפוחי אדמה אפויים עם פטריותמה אוכלים ליד ? שניצלונים ומרק עגבניות
שניצלוניםתפוחי אדמה אפויים עם פטריות

גולשים מכינים וממליצים:

בתיה : “הכנתי והוספתי גם נקניקיות של “עוף טוב”, יצא פשוט פצצה, בעלי לא הפסיק להחמיא.”

מאיה : “הכנתי הערב…
רק יצא מהתנור וכבר התבנית התרוקנה
פשוט וטעים תודה ניקי אין עליך”

אסתי : “פשוט מושלםםםםםם
מתכון מנצח לתפוחי אדמה!!!!!!”

34
תגובות

  הרשם  
עדכן
Chaya

ניקי המיוחדת!
תודה על התשובה המהירה!

Chaya

לניקי המיוחדת!!
תודה על המתכונים המעולים שלך, מאז שנכנסתי לאתר שלך תשעים אחוז של הארוחות זה מאתר המיוחד שלך.
וכעת ברצוני לשאול האם אפשר להכין את המתכון הנ”ל עם פטריות משימורים פשוט אין לי כרגע בבית פטריות טריות?
אשמח לקבל תשובה בהקדם.
ושוב תודה על האתר.

רעות

שלום ניקי, תודה על כל המתכונים המעולים!!!
האם לכסות את התפו”א כאשר הם בתנור? תודה רבה!

יאיר

היי ניקי!! ראשית להגיד לך משהו שבטח לא חדש לך- האתר שלך מיוחד במינו, והמתבונים מוצלחים אחד יותר מהשני!! 🙂 את מצילה אותי פעם אחרי פעם.

2 שאלות קטנות:

1- באופן כללי על אפיית תפו”א. פעם אחר פעם הם נשרפים לי בתנור, לא משנה מה אני עושה (ניסיתי פיירקס, חד פעמי… הכל). בינתיים הפתרון היחיד שעבד לי הוא להשתמש בנייר אפייה… האם מומלץ? האם זה פוגע בתוצאה?

2- לגבי הפטריות- 2 דקות במחבט נראה לי נורא מעט, ושלוקח יותר זמן עד שיהיה מוכן… פספסתי משהו?

המון המון תודה!!

ויקי

אחד המתכונים המוצלחים באתר ללא ספק. עשיתי ביום שיש בערב, והמשפחה לא הפסיקה להתלהב.

אודליה

ניקי, מתכון מ-ע-ו-ל-ה!!
הייתי לחוצה בזמן ולא ידעתי איזה תוספת להכין..ראיתי את המתכון הזה ולא ידעתי איך הוא, כי עדיין אין תגובות,ואז בעלי אמר שמן הסתם הוא מעולה כי זה ניקי..אז ניסיתי והוא התחסל במהרה.
אז מי שמחכה לתגובה- רוצו למטבח להכין!!!

אודליה

פשוט מדהים!!הייתי צריכה להכין משהו זריז והתלבטתי מה.ראיתי את המתכון הזה,ואמרתי לעצמי שלמרות שעדיין אין תגובות שווה לנסות.אז אני המגיבה הראשונה..
רוצו עכשיו למטבח להכין את זה!מהמם!!