תפוחי אדמה כמו תפוצ’יפס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוחי אדמה כמו תפוצ'יפס

שני מצרכים זה כל הסיפור ויוצאים תפוחי אדמה מעולים! תכירו את הלהיט החדש אצלי בבית הם טעימים ברמות המלצה חמה למתכון מעולה.

4 מנות

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה מקולפים
4 – 5 כפות שמן קנולה / שמן זית
מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 190 – 200 מעלות.

2. לפרוס את התפוחי אדמה לפרוסות דקות לערבב עם השמן זית ומלח ולהעביר לתבנית.

3. לאפות כשעה וחצי או עד שתפוחי אדמה מזהיבים.

כדאי לדעת ש…
מי שרוצה לקצר את זמן האפייה שיבשל את תפוחי האדמה במים רותחים 5 – 6 דקות, לסנן ולקרר.

54160 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תפוחי אדמה הכי טובים שיש

גולשים מכינים וממליצים:

שרתי : “ניקי יקרה, אני נשואה כבר יותר מעשר שנים ובזכותך מצאתי את המטבח מחדש..אני מצטרפת בזאת להמוני אנשים שנהנים ומודים.
כל פעם מנסה מתכון חדש ונהנית, יש לי במועדפים איזה מאה מתכונים וכל הזמן מוסיפה עוד..
גם המתכון הזה כיפי וטעיייים!!
תודה רבה מאוד”

102
תגובות

  הרשם  
עדכן
מאן דהוא

כתוב זמן זית ולא שמן

אדל

וואיי נראה ממש מתכון קל וטעים..

ברכה

יואו המתכון הזה נהדר!
התלהבו פה בצורה יוצאת דופן!
עשיתי כבר המון פעמים תפו”א בתנור, אבל הפעם יצא פצצה, כנראה בגלל הבישול לפני..
תודה רבה!

יעל שפי

יצא מעולה- כתמיד.☺
משתפת מתכון הולנדי
טעים וקל שקיבלתי, לעזרה ראשונה ובכלל.(יתאים לבידוד מהקורונה)
אני מכינה קבוע כשצריך פתאום תוספת או שאין לי חשק להתאמץ – אך יש חשק לאכול.
חותכים פרוסות תפוחי אדמה, קצת יותר עבים ממה שניקי נתנה במתכון זה.
מיבשים קצת בנייר מגבת.
מכניסים לתנור אפייה בערך לרבע שעה או יותר(תלוי בתנור) בשכבה אחת ומייבשים קצת .כאילו סוגרים את זה.
מוציאים (נשאר בצבע לבן בהיר)שמים בשקית ניילון מכניסים לפריזר.
כשרוצים מוציאים,מניחים על מחבת אפשר עם ניגוב של שמן או בלי שמן
ורק להתענג!

1 6 7 8