תפוחי אדמה הכי טובים שיש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוחי אדמה הכי טובים שיש

שני מצרכים זה כל הסיפור ויוצאים תפוחי אדמה מעולים! תכירו את הלהיט החדש אצלי בבית הם טעימים ברמות המלצה חמה למתכון מעולה.

4 מנות

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה מקולפים ופרוסים דק (מנדולינה)
שמן קנולה
מלח

הכנות:

1. להרתיח מים ולבשל את תפוחי האדמה כ 5 דקות ולסנן.

2. לרפד תבנית בנייר אפייה לפזר את התפוחי אדמה בשכבה אחת.

3. להזליף שמן בנדיבות  על התפוחי אדמה ולהמליח.

4. לחמם תנור ל 190 מעלות ולאפות כשעה או עד שהתפוחי אדמה מקבלים צבע יפה.

49369 צפיות 29 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תפוחי אדמה הכי טובים שיש

גולשים מכינים וממליצים:

שרתי : “ניקי יקרה, אני נשואה כבר יותר מעשר שנים ובזכותך מצאתי את המטבח מחדש..אני מצטרפת בזאת להמוני אנשים שנהנים ומודים.
כל פעם מנסה מתכון חדש ונהנית, יש לי במועדפים איזה מאה מתכונים וכל הזמן מוסיפה עוד..
גם המתכון הזה כיפי וטעיייים!!
תודה רבה מאוד”

98
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל שפי

יצא מעולה- כתמיד.☺
משתפת מתכון הולנדי
טעים וקל שקיבלתי, לעזרה ראשונה ובכלל.(יתאים לבידוד מהקורונה)
אני מכינה קבוע כשצריך פתאום תוספת או שאין לי חשק להתאמץ – אך יש חשק לאכול.
חותכים פרוסות תפוחי אדמה, קצת יותר עבים ממה שניקי נתנה במתכון זה.
מיבשים קצת בנייר מגבת.
מכניסים לתנור אפייה בערך לרבע שעה או יותר(תלוי בתנור) בשכבה אחת ומייבשים קצת .כאילו סוגרים את זה.
מוציאים (נשאר בצבע לבן בהיר)שמים בשקית ניילון מכניסים לפריזר.
כשרוצים מוציאים,מניחים על מחבת אפשר עם ניגוב של שמן או בלי שמן
ורק להתענג!

1 6 7 8