יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני תפוחי אדמה מתכונים טבעוניים תוספות

תפוחי אדמה אפויים עם עשבי תיבול

22 יוני 2012
(Visited 7,295 times, 2 visits today)
תפוחי אדמה אפויים עם עשבי תיבול

תפוחי אדמה אפויים עם עשבי תיבול

אני אוהבת תפוחי אדמה בעיקר אפויים כשהם זהובים ופריכים, מראש עדיף להכפיל המתכון הזה נהדר ורצוי שלא יחסר. תיבול עדין בלי להשקיע יותר מידי ויש לכם את התוספת המושלמת לארוחה, כמה טעים כמה פשוט.

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה גדולים
כפית פטרוזילה יבשה
כפית כוסברה יבשה
כפית פירורי לחם
חצי כוס שמן קנולה
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק"ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

  • כרוב ניצנים אפוי

    לא החלטתי האם זה תוספת או חטיף שמנשנשים, מתכון פשוט ביותר שיוצא נהדר וכולו אפוי בתנור.
    לא יצא לי להתעסק הרבה עם כרוב ניצנים והכדורים הקטנים האלה הפתיעו אותי, איזה טעימים!
    מתכון נהדר כמעט בלי מצרכים נתתי לטעם של הכרוב לדבר כי יש לו אחלה לטעם, הכל הכנסתי לתבנית אחת בלי לטגן בדרך נתתי לתנור לעשות את שלו.
    לקח לי בקושי 10 דקות וזה נכנס לתנור. אם כבר מדברים על חיים קלים במטבח זה המתכון בשביל זה. נישנוש ממכר בטירוף! שקית שלמה נראה המון תסמכו עליי שזה אפילו לא מספיק. אל תגזימו עם הבישול שלא תקבלו ירק סמרטוטי ואני רוצה לומר לכם שאפילו לא טרחתי להפשיר.  ברור שיש סרטון 🙂

  • פסטה מעולה ב 5 דקות הכנה

    כמה שאני אוהבת מתכונים שלוקח 5 דקות להכין, שמתי את הפסטה על האש בזמן הזה תיקתקתי את הרוטב שום בכמויות,
    צ'ילי גרוס, פטרוזיליה קצת תבלינים ואיזה פיצוץ של פסטה כל ביס תענוג.
    בזמן שהכנתי את הספגטי התלבטתי האם מתאים לארוחת צהריים או ערב בסוף החלטתי ללכת על שניהם בערב אני מוסיפה גבינות בנדיבות סלט ירקות ליד ואיזה טעים יצא, קלות ההכנה מדהימה.
    אם בא לכם ארוחת ערב שונה מהרגיל ומעט יותר השקעה נו באמת אל תגידו שאין לכם 5 דקות זמן.
    תפנו לכם כמה דקות ותהנו מפסטה מעולה!

    3 מנות

  • לביבות קוסקוס וירקות

    אם יש דבר שאני אוהבת להכין זה לביבות, אין משהו שלא הכנתי איתו לביבות וכל פעם זה יוצא נהדר.
    היה לי קוסקוס במזווה ורציתי להכין איתו משהו שונה מהרגיל ולא רציתי תוספת רציתי לשדרג את ארוחת הערב אז למה לא להכין עם הקוסקוס לביבות ? נשמע רעיון טוב נכון ?
    ירקות היו לי במקרר וכמובן את מטבל השמנת (אליפות!) שהלביבות הולכות איתו נהדר.
    לא היה מושג אין זה יצא זה התחיל בניסיונות ונגמר בזה שיצאו לי לביבות נהדרות, לפעמים זה כיף לשחק עם חומרי גלם במטבח , אני רוצה לומר לכם שהתוצאה הפתיעה גם אותי.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד שיעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים, אתם מכירים את זה כשמכינים לביבות יוצאים נוזלים ואז קשה לעשות לביבות וזה מעצבן כי צריך לסחוט קודם אז כאן לא צריך בכלל, אין נוזלים לא צריך לסחוט רק להכין לביבות וזהו.
    קלות ההכנה מדהימה לביבות בלי לעבוד קשה גם למי שלא יודע להכין לביבות.

הכנות:

1. לחמם תנור ל 220 מעלות.

2. לחתוך את התפוחי אדמה לפלחים, לרפד תבנית בנייר אפייה ולשטח את תפוחי האדמה בשכבה אחת.

3. לערבב שמן ועשבי תיבול ולהבריש את תפוחי האדמה. לפזר מעל את פירורי הלחם.

4. לאפות כ 40 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.

הכי קל שיש.

גולשים מכינים וממליצים:

דנידין : "ניקי אני חייבת להגיד לך שיצא פשוט מדהים! התכנון שזה ישאר לשבת אבל בקצב שאנחנו מנשנשים את זה עוד 5 דקות זה גמור"

ציפורה : "הכנתי ביום חמישי שעבר כמות כפולה לארוחת שבת, הכל נגמר באותו יום…
הפעם אני הולכת להכין כמות פי 4 בתקווה שישאר לשבת 🙂
מתכון מעולה !!!"

שפרה : "מצוין,נגמר בתבנית לא הספיק להגיע לצלחת."

ליטל : "טעים טעים טעים !!!!!!!
חוסל בפחות ממהירות האור חחח
אני פשוט מאוהבת במתכונים שלך
תודה רבה ותמשיכי להפתיע בדברים טעימים"

הרשם
עדכן
41 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

איזה תיבול יכול להחליף פטרוזיליה יבשה ,(זה חסר בחנויות..)

הכנתי עם שדרוג:) הוספתי 2 שיני שום כתושות, במקום שמן שמתי מחמאה, הוספתי בזיליקום(כפית) וכפית של גבינת ניו יורק.
יצא טעייםם!!!!!

ניקוש.. לא צריך לבשל לפני את התפו"א??

במקום פטרוזיליה וכוסברה יבשה- עם מה אפשר להחליף?

שלום,האם בישול במים רותחים לחמש דקות יעזור?

אפשר להוסיף גם בטטה וקישור לעיסקה בתנור??

טעים טעים טעים !!!!!!!
חוסל בפחות ממהירות האור חחח
אני פשוט מאוהבת במתכונים שלך
תודה רבה ותמשיכי להפתיע בדברים טעימים