תפוחי אדמה אפויים עם עשבי תיבול

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה אפויים עם עשבי תיבול

תפוחי אדמה אפויים עם עשבי תיבול

אני אוהבת תפוחי אדמה בעיקר אפויים כשהם זהובים ופריכים, מראש עדיף להכפיל המתכון הזה נהדר ורצוי שלא יחסר. תיבול עדין בלי להשקיע יותר מידי ויש לכם את התוספת המושלמת לארוחה, כמה טעים כמה פשוט.

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה גדולים
כפית פטרוזילה יבשה
כפית כוסברה יבשה
כפית פירורי לחם
חצי כוס שמן קנולה
מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 220 מעלות.

2. לחתוך את התפוחי אדמה לפלחים, לרפד תבנית בנייר אפייה ולשטח את תפוחי האדמה בשכבה אחת.

3. לערבב שמן ועשבי תיבול ולהבריש את תפוחי האדמה. לפזר מעל את פירורי הלחם.

4. לאפות כ 40 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.

הכי קל שיש.

18167 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

דנידין : “ניקי אני חייבת להגיד לך שיצא פשוט מדהים! התכנון שזה ישאר לשבת אבל בקצב שאנחנו מנשנשים את זה עוד 5 דקות זה גמור”

ציפורה : “הכנתי ביום חמישי שעבר כמות כפולה לארוחת שבת, הכל נגמר באותו יום…
הפעם אני הולכת להכין כמות פי 4 בתקווה שישאר לשבת 🙂
מתכון מעולה !!!”

שפרה : “מצוין,נגמר בתבנית לא הספיק להגיע לצלחת.”

ליטל : “טעים טעים טעים !!!!!!!
חוסל בפחות ממהירות האור חחח
אני פשוט מאוהבת במתכונים שלך
תודה רבה ותמשיכי להפתיע בדברים טעימים”

41
תגובות

  הרשם  
עדכן
איילת א

היי ניקי,
אני כותבת שוב כי אני לא רואה את השאלה שלי.. אז אם זה קופץ פעמיים סליחה מראש :*)
האם אפשרי לעשות את תפוחי האדמה האלו במחבת? ממש בא לי והתנור שלי מקולקל.. :*/
תודה, איילת.

חנה

שלום ניקי!
תודה על התיבול החדש לתפו”א , אני עדיין בהתלבטות מה להכין לשבת 🙂
רציתי לשאול, יש בעיה לאפות שמן זית בחום מעל 180 מעלות? או שזה בסדר? כי הבנתי שמעל 180 מעלות הוא נשרף .. יש לך מושג בזה?

דנידין

ניקי אני חייבת להגיד לך שיצא פשוט מדהים! התכנון שזה ישאר לשבת אבל בקצב שאנחנו מנשנשים את זה עוד 5 דקות זה גמור!

גלית

ניקי יקרה. יש לך מושג כיצד להכין פוטטו?

גילה

🙂

גילה

תודה על התשובה המהירה,עוד שאלה בבקשה האם ניתן להוסיף עשבי טיבול כלשהו?

תודה שוב!

גילה

ניקי תודה על התשובה,אשמח אם תפני אותי למתכונים של התפודים.(לא מצאתי)

תודה ושבת שלום!