טבעות תפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

טבעות תפוחי אדמה

לא בא לי על קוביות, לילדים נמאס מהצורות הרגילות ואני שברתי את הראש איך גורמים להם לאכול בכיף תפוחי אדמה. בוודאי שמצאתי דרך (אני לא מוותרת בקלות ) אפילו בעלי הופתע למראה ערימת הטבעות שנחה במרכז השולחן, ערימה שהתחסלה די מהר יש לציין, איזה כיף .תפתיעו את האורחים במשהו קצת שונה מהרגיל…

מרכיבים:

5 – 6 תפוחי אדמה
שמן זית בנדיבות
כפית פפריקה
כפית שום כתוש
כפית גדושה פטרוזיליה מיובשת
מעט גרגרי צ`ילי מתוק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לפרוסות לא דקות. לקחת תפוחן (מגלען תפוחים) ולעשות חור באמצע כל פרוסה.

2. להרתיח מים ולהמליח, להכניס את הטבעות למים הרותחים כולל העיגולים הקטנטנים ולבשל כ 5 דקות.

3. לערבב את כל המצרכים ולתבל היטב ובעדינות את הטבעות ואת העיגולים.

4. חום בינוני, בסביבות 40 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.

הערות: מי שלא בא לו לעשות טבעות שיחתוך לקוביות / פלחים לילדים הגשתי בתוספת קטשופ, נטרף !

17855 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

גילי : ניקי, את אלופה!!!!!!!
קיבלתי המלצה על האתר, ניסיתי לעשות את המתכון הנוכחי ויצא פצצה. מומלץ מאוד מאוד מאוד!!!!!!!

yiska : יצא טעיםםםםםםם מאוווווווד

שם : שלום ניקי. הכנתי בלי החור. תפוחי האדמה יצאו מעולים! בעלי אמר שאלו תפוחי האדמה הביתיים הטעימים ביותר שאכל! מעכשיו מתכון קבוע בבית
תודה רבה לך

77
תגובות

  הרשם  
עדכן
אילנית

אפשר לילי מתוק במקום הגרגירים

דיקלה

הי ניקי, תודה על מתכונים מושלמים! מעוניינת להכין את הטבעות פירה הללו כך שיתקבל גם טעם של בצל. האם את ממליצה להוסיף אולי תבלין של שביבי בצל או שזה בעייתי?

1 4 5 6