טבעות תפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

טבעות תפוחי אדמה

לא בא לי על קוביות, לילדים נמאס מהצורות הרגילות ואני שברתי את הראש איך גורמים להם לאכול בכיף תפוחי אדמה. בוודאי שמצאתי דרך (אני לא מוותרת בקלות ) אפילו בעלי הופתע למראה ערימת הטבעות שנחה במרכז השולחן, ערימה שהתחסלה די מהר יש לציין, איזה כיף .תפתיעו את האורחים במשהו קצת שונה מהרגיל…

מרכיבים:

5 – 6 תפוחי אדמה
שמן זית בנדיבות
כפית פפריקה
כפית שום כתוש
כפית גדושה פטרוזיליה מיובשת
מעט גרגרי צ`ילי מתוק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לפרוסות לא דקות. לקחת תפוחן (מגלען תפוחים) ולעשות חור באמצע כל פרוסה.

2. להרתיח מים ולהמליח, להכניס את הטבעות למים הרותחים כולל העיגולים הקטנטנים ולבשל כ 5 דקות.

3. לערבב את כל המצרכים ולתבל היטב ובעדינות את הטבעות ואת העיגולים.

4. חום בינוני, בסביבות 40 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.

הערות: מי שלא בא לו לעשות טבעות שיחתוך לקוביות / פלחים לילדים הגשתי בתוספת קטשופ, נטרף !

5739 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

גילי : ניקי, את אלופה!!!!!!!
קיבלתי המלצה על האתר, ניסיתי לעשות את המתכון הנוכחי ויצא פצצה. מומלץ מאוד מאוד מאוד!!!!!!!

yiska : יצא טעיםםםםםםם מאוווווווד

שם : שלום ניקי. הכנתי בלי החור. תפוחי האדמה יצאו מעולים! בעלי אמר שאלו תפוחי האדמה הביתיים הטעימים ביותר שאכל! מעכשיו מתכון קבוע בבית
תודה רבה לך


תגובות

  הרשם  
עדכן
סימה

היי ניקי,שאלה קצת מוזרה..
אני רוצה לעשות את ההכנות מראש, לקלף להרתיח ולתבל (לא לאפות) ואז להכניס למקרר מהבוקר עד השעה אחת בערך.. זה נראה לך אפשרי? לא ישחיר או יהרס?

צביה

האם אפשר כוסברה מיובשת במקום פטרוזיליה?

סימה

ניקי את אלופה!! השבת הכנתי חיתוכיות גבינה ופירורים, בראוניס שוקולד, העוף בשום ועשבי תיבול.. הכל יצא מושלם! אבל חכי, הכנתי גם את התפוחי אדמה המשגעים האלו! איך שיצא מהתנור הילדים לא הפסיקו “רק לטעום”.. וזה היה קצת חריף כי היה לי צלי חריף.. קיצור הם חיסלו עוד לפני שבת.. בסוף הכנתי מחדש תבנית נוספת.. אליפות..

גנית

ניקי היקרה
אין דברים כאלה!!
הכנתי כמובן כמות כפולה
וזה פשוט התחסל
התבנית יצאה מהתנור
ואני והבת מצאנו את עצמנו
“רק טועמות”
ולא יכולנו להפסיק!!
הפך למתכון קבוע במשפחה
תודה רבה על מתכון מעולה!!

אורטל

איזה רעיון מדליק!
חתכתי עם חותכן פרחים הילדים חגגו יצא מהמם ומגרה:)

ממש תודה על אפליקציה מנצחת! התמכרתי

גנית

ניקי היקרה!
תפוחי האדמה יצאו מהתנור
ואני מצאתי את עצמי עומדת וטועמת וטועמת ולא יכולה להפסיק!
אני ממליצה להכין כמות כפולה
ואל תגידו שלא אמרתי!
כל המשפחה החליטה
שזה הופך למתכון קבוע במשפחה!
תודה רבה על מתכון מעולה!

יסמין מ

ועכשיו תורי להגיב.. הלכתי במיוחד לסופר לקנות את הפטרוזיליה היבשה כי שמתי לב שאת מחבבת אותה במיוחד 😉 טיבלתי היטב, העברתי לתבנית והוספתי גם קבב ויצא מעדןןןן !!! אין עלייך ♥

1 3 4 5