טבעות תפוחי אדמה
לא בא לי על קוביות, לילדים נמאס מהצורות הרגילות ואני שברתי את הראש איך גורמים להם לאכול בכיף תפוחי אדמה. בוודאי שמצאתי דרך (אני לא מוותרת בקלות ) אפילו בעלי הופתע למראה ערימת הטבעות שנחה במרכז השולחן, ערימה שהתחסלה די מהר יש לציין, איזה כיף .תפתיעו את האורחים במשהו קצת שונה מהרגיל…
מרכיבים:
5 – 6 תפוחי אדמה
שמן זית בנדיבות
כפית פפריקה
כפית שום כתוש
כפית גדושה פטרוזיליה מיובשת
מעט גרגרי צ`ילי מתוק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לפרוסות לא דקות. לקחת תפוחן (מגלען תפוחים) ולעשות חור באמצע כל פרוסה.
2. להרתיח מים ולהמליח, להכניס את הטבעות למים הרותחים כולל העיגולים הקטנטנים ולבשל כ 5 דקות.
3. לערבב את כל המצרכים ולתבל היטב ובעדינות את הטבעות ואת העיגולים.
4. חום בינוני, בסביבות 40 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
הערות: מי שלא בא לו לעשות טבעות שיחתוך לקוביות / פלחים לילדים הגשתי בתוספת קטשופ, נטרף !
גולשים מכינים וממליצים:
גילי : ניקי, את אלופה!!!!!!!
קיבלתי המלצה על האתר, ניסיתי לעשות את המתכון הנוכחי ויצא פצצה. מומלץ מאוד מאוד מאוד!!!!!!!
yiska : יצא טעיםםםםםםם מאוווווווד
שם : שלום ניקי. הכנתי בלי החור. תפוחי האדמה יצאו מעולים! בעלי אמר שאלו תפוחי האדמה הביתיים הטעימים ביותר שאכל! מעכשיו מתכון קבוע בבית
תודה רבה לך